Sve najbolje svima!
Moj plan za tekuću godinu je učenje web designa.
Sve najbolje svima!
Moj plan za tekuću godinu je učenje web designa.
Sretnanova godina svima koji ju slave :)
Sretnanova godina svima koji ju slave :)
Kod nje se i nema baš što slaviti, neslaviti.
Jutro :)
Sinoć ludnica bila :)
sve najbolje au ja i frend poderali bocu vina i bocu konjaka i još ga kući nosal pa sam živ .. kako ste se vi proveli ? :)
sve najbolje u Novoj 2012. :D
Sretna nova ljudi vama i vasim obiteljima sve najbolje u 2012 puno zdravlja i srece :D
Sretna Nova i vama želim sve najbolje!!!! Nello
Sve najbolje birtaši, vidim da je sinoć vama bilo zanimljivo, moram priznati da mi je ovo najgori doček nove godine ikad.....
Sve najbolje birtaši, vidim da je sinoć vama bilo zanimljivo, moram priznati da mi je ovo najgori doček nove godine ikad.....
zašto to?
Bok svim birtašima sve najbolje u novoj 2012 godini, kaj drugo usput jesi se i ti zbudila a sad fino odma na detoksikaciju sa sokom od kiselog zelja.
Bok svim birtašima sve najbolje u novoj 2012 godini, kaj drugo usput jesi se i ti zbudila a sad fino odma na detoksikaciju sa sokom od kiselog zelja.
šta će mi detoksikacija. ja volim bit mamurna
Sretna 2k12!
Nisam im'o goreg dana u životu nego proslave 2012. godine...
Kaj je bilo da ti nije Pura iz ruke šnitu kruha uzela pa si sad malo u bedu jel.
zašto to?
Kolko ja vidi eto nam još jedne cure, u Bircu jel tak Lulika samo nemoj previše potegnut Alkohola i onda bude ok.
šta će mi detoksikacija. ja volim bit mamurna
Ok al onda moraš bit spremna, da se ponekad zrondaš na pod od mamurluka i ostatka Alkohola u sistemu fučkaj ga.
@rambox - Eddie bi bio ponosan na "kukuriku" šeširić koji si mu natak'o na glavu.
Happy New year people
Ok al onda moraš bit spremna, da se ponekad zrondaš na pod od mamurluka i ostatka Alkohola u sistemu fučkaj ga.
da da naravno...
zašto to?
A ono do 1 sat je bilo j*beno, a onda došla nadrogirana ekipa, a svaki od njih plinski pištoljem mašem pred očima, tako da su se cure lagano pokupile
Tako da je to u pola 2 postao "pimpek party" pa sam doma već u 2 sata bio...
@rambox tebi ću odgovoriti kad mi anishka prevede
@rambox - Eddie bi bio ponosan na "kukuriku" šeširić koji si mu natak'o na glavu.
Hm Kukuriku šeširič pa kaj bude rekel Milanovič, i Koalicija fučkaj ga usput ko oče gledat Skijaške Skokove eto dole Novogodišnja Turneja Uživo link fino 16-9 signal i nema problema.
zašto to?
A ono do 1 sat je bilo j*beno, a onda došla nadrogirana ekipa, a svaki od njih plinski pištoljem mašem pred očima, tako da su se cure lagano pokupile
Tako da je to u pola 2 postao "pimpek party" pa sam doma već u 2 sata bio...
@rambox tebi ću odgovoriti kad mi anishka prevede
HAHAHAH e je*i ga
@rambox da da a to s alkoholom..ma ja ti to rijetko kad
Hm Kukuriku šeširič pa kaj bude rekel Milanovič, i Koalicija fučkaj ga usput ko oče gledat Skijaške Skokove eto dole Novogodišnja Turneja Uživo link fino 16-9 signal i nema problema.
Milanović te bude pozvao u vladu. ^^ :P
Uh, te kostolomce se ne isplati gledati, meni ništa što se streama ne radi. :S
evo malo sa zakašnjenjem svima želim sve najbolje u ovog godini :)
Sve najbolje u 2012. Uh koji doček...
Sretna vam Nova 2012.
Ček, kakva je to nova teme na GM-u, Varanje? I dok idem glet kaj je to piše da su stranice nedostupne?
Sretna vam nova godina puno zdravlja sreće,ljubavi i puno puno novog hardvera ...Pozdrav
Sretna vam nova godina puno zdravlja sreće,ljubavi i puno puno novog hardvera ...Pozdrav
Kaj sad to koja dilema fučkaj ga, imamo dva posta vrlo slična od istog Softwer-a ali koji je lažan a koji pravi Softwar s licencom teško je reč.
Kaj sad to koja dilema fučkaj ga, imamo dva posta vrlo slična od istog Softwer-a ali koji je lažan a koji pravi Softwar s licencom teško je reč.
Taj je s licencom hahha...
Ček, kakva je to nova teme na GM-u, Varanje? I dok idem glet kaj je to piše da su stranice nedostupne?
Varanje je tamo otkad znam za BOL :)