Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.223.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
lzgr kaže...

ALi zašto?!??!

Možda je server u banani pa vajda nisu refreshali.

Nenad
16 godina
neaktivan
Nello kaže...

Ok, samo nemoj brzati i polako češ naći rješenja. A ovo sa kabelom dobra ideja. Nije lako kad zvrcne telefon pa moram trčat do telefona. I ja isto tako napravio jedan je telefon u kuhinji a drugi u sobu. Razlog da mi moj otac teže kretat pa onda sam to složio.

Evo stigao račun za net. 59,51kn. Super.

ma neću se sad mučit jer će mi stari onda srat {#}

sutra ću samo uzet telefonskog kabela i razdjelnikom razjelit liniju od telefona....jer imam spliter (razdjelnik) koji razdjeli liniju za telefon i liniju za internet....od ove za telefon samo opet razdjelim sa običnim razjelnikom za telefon i jedan ide u glavni telefon a drugi ide za moju sobu

i problem riješen {#}

lzgr kaže...

ALi zašto?!??!

Punkbuster ti sere.....mislim da trebaš u vezi njega nešta iskemijat

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
16 godina
neaktivan
Nello kaže...

Onda kako vožnja? {#}

jučer sam išao autocestom.....dero sam 120 {#}

sad čekam instruktora da me nazove....valjda ću danas noćnu vožnju...a imam još 10 sati za odvozit

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 13:32 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

lzgr kaže...

ALi zašto?!??!

Punkbuster ti sere.....mislim da trebaš u vezi njega nešta iskemijat

Ne valjda?

Ovo mi nije čudno,banali su me iz CoD-a 5 i stavili CD-Key na black listu. A nisam cheatao. Slao sam mailove supportu i nisu mi ga htjeli odbanati,pa sad igram na PB free serveru.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

ma neću se sad mučit jer će mi stari onda srat {#}

sutra ću samo uzet telefonskog kabela i razdjelnikom razjelit liniju od telefona....jer imam spliter (razdjelnik) koji razdjeli liniju za telefon i liniju za internet....od ove za telefon samo opet razdjelim sa običnim razjelnikom za telefon i jedan ide u glavni telefon a drugi ide za moju sobu

i problem riješen {#}

Naravno kako znaš i to umiješ sredit stvar.  Moj otac kad digne slušalicu i kaže meni da zvuk krči i nema čistog tona, ja kažem ok, odem u sobu i kod šuko od telefona i kad vidim žice pocrnio, a ja lijepo očistim, i ponovno spojim, i kažem tati: a probaj sad i reci jel uredu. Otac, sad ima čisti ton. Rješen stvar. Kao što rekoh moj moto: Sam svoj majstor. {#}

Nenad
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

jučer sam išao autocestom.....dero sam 120 {#}

sad čekam instruktora da me nazove....valjda ću danas noćnu vožnju...a imam još 10 sati za odvozit

Išao autocestom? E to ti je vještina. Ja sam s autoškolom išao vozit Bjelovar Sisak.

Po mraku ako se cesta mokra jako je teško vozit i nije lako a treba veči oprez. Može neko naletit. A drugopo mraku ako je cesta suha odlična vožnja.

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 13:49 (Nello).
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

los dan, opet san pa voznju, a za ispit sam sazna sinoc od

momka koji je takoder vozia, naravno otisa vani, dosa u dom

u 5 diga se vec u 8 i opet dobro odvozia dok nisam zasra 2min

prije kraja ispita, sere me i gotovo{#}

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
protjeran

3 mjeseca moj jadni SE K770i stoji kod majstora, dolazio sam mu 2 puta i onda zaboravio na njega.

Danas dolazim po mobitel on kaze jos 2 dana (crkla maticna, mora se prazniti procesor, pokvario se server LOL).

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

3 mjeseca moj jadni SE K770i stoji kod majstora, dolazio sam mu 2 puta i onda zaboravio na njega.

Danas dolazim po mobitel on kaze jos 2 dana (crkla maticna, mora se prazniti procesor, pokvario se server LOL).

Zar nisi kupio C5?
Kakav je taj K770i planiram uzeti... Kolika je kvaliteta, tweakovi, mogu li costum teme staviti, instalacije nisu problem jel tako? 

16 godina
neaktivan

Dobar dan ljudi šta se dobroga radi

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
16 godina
neaktivan
malo prije doma došao...

imamo definitivno najretardiraniji raspored na školi
Acta, non verba.
15 godina
protjeran
Uh bolestan kao pas.
Mrzim slagati konfee...
16 godina
neaktivan

Sve više ljudi je bolesno, to je vrlo zabrinjavajuče,evo mene neznam koliko nije bolila glava a kad sam se vraćća iz grada iznenada zaboli i nikako pustit, la proć će bolest prije ili kasnije.

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
15 godina
protjeran
P4k1 kaže...

Sve više ljudi je bolesno, to je vrlo zabrinjavajuče,evo mene neznam koliko nije bolila glava a kad sam se vraćća iz grada iznenada zaboli i nikako pustit, la proć će bolest prije ili kasnije.

Ja dobio proljev,grčevi,mučnina,sad sam bio kod doktora dao mi neke tablete i reko da sutra dođem ako nebude bilo bolje

Mrzim slagati konfee...
16 godina
neaktivan
Lazoooo kaže...
P4k1 kaže...

Ja dobio proljev,grčevi,mučnina,sad sam bio kod doktora dao mi neke tablete i reko da sutra dođem ako nebude bilo bolje

Bogami te dobro uhvatilo, da nisi pojeo nešto pokvareno, il želučana viroza

15 godina
protjeran
P4k1 kaže...
Lazoooo kaže...
P4k1 kaže...

Bogami te dobro uhvatilo, da nisi pojeo nešto pokvareno, il želučana viroza

Moguće je da je želućana viroza,nisam povraćo samo sam iskreno mjenjao gaće jedno 5 puta {#}

Mrzim slagati konfee...
16 godina
neaktivan

Ovaj OneNote je genijalna stvar :)

Učim kemiju xD pita u utorak 'ko će se javiti... a 'ko će drugi nego ja :P

16 godina
protjeran
Izbjeglica_02 kaže...

Zar nisi kupio C5?
Kakav je taj K770i planiram uzeti... Kolika je kvaliteta, tweakovi, mogu li costum teme staviti, instalacije nisu problem jel tako? 

K770i je jako dobar, kvar je vjerovatno moja krivica. Jedino je kvaliteta izdrade upitna jer se tipke brzo istruzu (u mojih prijatelja) no u mene su kao nove (osim onog sjajnog kvadratica oko d-pad-a).

Custom teme mozes stavljati, no to je glup telefon.... Kamera je bolja nego u K800 i bolja nego u C5. Kamera je najbolji dio tog mobitela.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
16 godina
neaktivan

ajde nije grijeh, bolest ne bira

dokad će ove cijene rasti, ovo je neizdrživo, dođeš u dućan, račun 200 kuna a nemaš 4-5 proizvoda u košari

15 godina
protjeran
P4k1 kaže...

ajde nije grijeh, bolest ne bira

dokad će ove cijene rasti, ovo je neizdrživo, dođeš u dućan, račun 200 kuna a nemaš 4-5 proizvoda u košari

Pa neznam

Sudeći sve ovisi što si kupio,ako si kupio neki detrđent koji košta 70 kuna,banane koje koštaju 10 kuna  a ti imaš samo 200,eto ti,usto kupiš žvake i neku kemijsku i eto 4 proizvoda u košari

Mrzim slagati konfee...
16 godina
neaktivan

Nahebali smo mi i to vrlo dobro

16 godina

Pozdrav...

Šta se radi?

BOG I HRVATI /// The awkward moment is when you meziš and you run out of pršut.
16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Pozdrav...

Šta se radi?

Pozdrav i tebi

evo malo se po kompu prčka i priprema za malo B:BC2 na bug serveru, nisam ga već dugo igra

17 godina
neaktivan
Ma paki... za 200 kn ne mozes vise kupiti ni namirnica za 2 dana...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Ma paki... za 200 kn ne mozes vise kupiti ni namirnica za 2 dana...

nažalost ne

17 godina
neaktivan
A sto ces... :)

zato ja donosim od kuce...
16 godina
neaktivan

uf.. još jednu lekciju unesti fino u komp i onda naučiti :) a nije puno... lagano je :)

Hrvoje Hodak :)

17 godina
neaktivan
večer! eo došao nedavno s posla... sad slušam sevdah i uživam... aaah meraka...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
A sto ces... :)

zato ja donosim od kuce...

Zato su kokose super... Imas svaki dan bar 4 jaja sa 5 koka... :)

Evo me j€beno uhvatio kasalj i onaj sugavi osjecaj u usima (znate, ono kad svrbi)...

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer
17 godina
neaktivan
Mozda imas svinjsku? :P
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice