moj mali udio u toj čaši...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moj mali udio u toj čaši...
dobar dan 
Ljudi bok pišemo se popodne
dobar dan 
Pa di je dan? Još nije ni podne tek za sat i pol bude.... Inaće kako si?
Ljudi bok pišemo se popodne
Paki pozdrav uživaj u ostatku dana...
Idem ja malo radit nešto da ne ubije dosadu....
EP ja sam na XP bolje mi je i puno manje ždere net. 
osjecam se tako pospano...
dobia sam poštu u kojem me Beck agencija vodi u Salzburg
Blago tebi, ja san dobija nešto sa vojskon.
Opet se nisam probudio na vrijeme, iako sam stavio budilicu... :/
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer
Ja bio na njemackom, sada cu jesti za minut negdje, i onda u skolu na nulti sat, i imam do 6 i 15 nastavu, i u 8 folklor navercer.
Citamo se
Ja bio na njemackom, sada cu jesti za minut negdje, i onda u skolu na nulti sat, i imam do 6 i 15 nastavu, i u 8 folklor navercer.
Citamo se
folklor?? 
meni je bilo što šta ima veze s kulturom.... bljak
jutro sto se radi 
jutro sto se radi 
upravo gledam tvoj potpis koji bi trebao biti u moj pc only 
upravo gledam tvoj potpis koji bi trebao biti u moj pc only 
to odavno tako stoji pa nek i ostane jos neko vrijeme 
Evo me, sad malo vama čirim.... 
To je stara vijest, evo piše datum je O1.04.2008 god. Taj dan obilježava Prvi april zapravo to aprilska šala.
To je stara vijest, evo piše datum je O1.04.2008 god. Taj dan obilježava Prvi april zapravo to aprilska šala.
PRVI APRIL,naravno šala,gledam tko će nasjesti na tu glupost i to sranje,nisam trebo povećati usro sam se
Narode da li vam je poznat program Megatischlerpro ako ga neko koristi nek se javi na pp trebam Vas nesto pitati. Hvala
http://www.org-cad-tosenberger.hr/Ugradni_ormari.pdf
Aloha maheri
maloprije probao spojit dva routera kod sebe
jedan meni za net, a drugi od ISP-a za IPTV
Rezultat: bezuspješno 
Dan ljudi....Kaj ima novo...
Aloha maheri
Pozdrav i tebi. Koliko znam da IP adresa nesmije bit ista jer tad inače javlja sukob na računalu, pa trebaš neke drugi brojeve promjenit u ruteru.
Probaj ovako ako si dobio ugovor za IPTV i treba nać neke specifikaciju pa to namjestiš, a za net isto vrijedi. Jedan frend policajac zamolio da složim net na optimu i nakraju ja sve složio. I rekao sve šljaka ui bez problema.
Aloha ljudi!
Evo menen,zavrtio BF:BC2 i kickalo me sa BUG servera.
Aloha maheri
Pozdrav i tebi. Koliko znam da IP adresa nesmije bit ista jer tad inače javlja sukob na računalu, pa trebaš neke drugi brojeve promjenit u ruteru.
ma znam...već sam svašta pokušavao ali više mi se neda 
mislio sam si samo zbog skidanja s neta i zbog staraca...jer oni gledaju TV preko IPTV-a (Opti TV....isti qrac ko MAX tv
)
ali već sam u početku vidio da se oba sukobe oko veze.....onda sam mislio zbog telefona u svoju sobu stavit...ali ne radi na sistem koji sam napravio
na kraju ću sutra otić kupit 20 metara telefonskog kabela i stavit sebi u sobu za telefon.....tako da ne moram trčat kroz stan da dođem do njega 
ma znam...već sam svašta pokušavao ali više mi se neda 
mislio sam si samo zbog skidanja s neta i zbog staraca...jer oni gledaju TV preko IPTV-a (Opti TV....isti qrac ko MAX tv
)
ali već sam u početku vidio da se oba sukobe oko veze.....onda sam mislio zbog telefona u svoju sobu stavit...ali ne radi na sistem koji sam napravio
na kraju ću sutra otić kupit 20 metara telefonskog kabela i stavit sebi u sobu za telefon.....tako da ne moram trčat kroz stan da dođem do njega 
Ok, samo nemoj brzati i polako češ naći rješenja. A ovo sa kabelom dobra ideja. Nije lako kad zvrcne telefon pa moram trčat do telefona. I ja isto tako napravio jedan je telefon u kuhinji a drugi u sobu. Razlog da mi moj otac teže kretat pa onda sam to složio.
Evo stigao račun za net. 59,51kn. Super.
Onda kako vožnja?