- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel netko za neko pivo prije zatvaranja birca, dok konobarica još poslužuje :D
i čevape :)
Pretpostavljao sam...
Jel netko za neko pivo prije zatvaranja birca, dok konobarica još poslužuje :D
i čevape :)
A sad je malo kasno za ćevape, kasno smo se sjetili, morati ćemo u drugi birc ovdje ne primaju narudžbe. :S
ko će zaključat?
ko će zaključat?
Ajd ti kreso meni je zao...
OPEN
Jel ima kog budnog?
gdje nam je kolega makic da mu cestitamo rodendan 
dobro jutro
Kod nas sunčano, i vjerojatno je temperatura oko 4-5 
gdje nam je kolega makic da mu cestitamo rodendan 
...a nema niti onog debelog...nego sakupio sam malo hrabrosti da otvorim prozor... 
kod mene je povise 0 :D
jutro !
nadam se da će mi ova stara godina dobro proć, jer znate onu, kakva ti je stara takva ti je i nova ;)
haha sad sam se sjetio prošle godine sa izviđačima na zimovanju... 
nešto smo svi pokazivali i frend nas je slikao.kao da smo bili u nazi kampu 
Dobro jutro
da polako, a ti?
What's happenin' forum 
What's happenin' forum 
Pogledaj si potpis :P
Jutro narodi :)
What's happenin' forum 
Da....
Iiiiiiiiiiiii??????????
da polako, a ti?
evo i ja se spremam, kupio sam sve stvari za večeru (lazanje s dimljenim lososom, njam njam) i sad još neke pripreme, kuću malo srediti, mjuzu pripremiti (treš hitovi 80ih i 90ih iz 'rvacke) i staviti "ukrase" za feštu :D jedva čekam, svake godine nam bude zakon do jutra se zezamo i plešemo po cijeloj kući, hehe
da polako, a ti?
evo i ja se spremam, kupio sam sve stvari za večeru (lazanje s dimljenim lososom, njam njam) i sad još neke pripreme, kuću malo srediti, mjuzu pripremiti (treš hitovi 80ih i 90ih iz 'rvacke) i staviti "ukrase" za feštu :D jedva čekam, svake godine nam bude zakon do jutra se zezamo i plešemo po cijeloj kući, hehe
blago tebi, i ja bih ostao kući i slušao 80-te i 90-te da mogu, a ne ovako, natjerali me da idem van gdje ću morati slušati neke trubeče i pitajboga šta.
Ali je barem svako piće 5 kuna
What's happenin' forum 
Da....
Iiiiiiiiiiiii?????????
-.-''