do we have a problem 
ok, ok just cool down.... we are friends ok 
do we have a problem 
ok, ok just cool down.... we are friends ok 
Krešo, na Visti sam, jučer rikla gigabyta matična od kojih je bio win7. Zamjenio ploču i morao na Vistu stavit. Pogled na Visti....
lijepo izgleda Vista...samo što je hardveerski malo prezahtjevna za normalan rad 
A di je EP?
Krešo, na Visti sam, jučer rikla gigabyta matična od kojih je bio win7. Zamjenio ploču i morao na Vistu stavit. Pogled na Visti....
lijepo izgleda Vista...samo što je hardveerski malo prezahtjevna za normalan rad 
Da, ali je nađena hardver koji odgovara na Visti, samo slaba grafa a ocjena je 2. a ostalo ima višu ocijenu.. A kod sedmica nepašu,zato da u igri neradi hardversko ubrzavanje. U ASRockove stranice još nema drivera za sedmicu pa neznam jel će bit. Gigabyte večinu odgovara u sedmici jer ih sve prepozna.
Da, ali je nađena hardver koji odgovara na Visti, samo slaba grafa a ocjena je 2. a ostalo ima višu ocijenu.. A kod sedmica nepašu,zato da u igri neradi hardversko ubrzavanje. U ASRockove stranice još nema drivera za sedmicu pa neznam jel će bit. Gigabyte večinu odgovara u sedmici jer ih sve prepozna.
Dobro večer Nello
EP se otišao šišati, i odonda ga nema, nije ga valjda frizer malo prekratko ošišao
neki driveri od viste rade na 7ci :) bar meni jesu :D
neki driveri od viste rade na 7ci :) bar meni jesu :D
Na znanje, grafa je Nvidia FX5200 (128mb) on odlično radi u XP i VISTA a kod Sedmici neradi harversko ubrzavanje. Nemože nikakvu igru igrat ( zaštelka se, spor ko puž). Tražio rješenja i nisam našao. Vista je vrlo slična kao sedmica.
Dobro večer Nello
EP se otišao šišati, i odonda ga nema, nije ga valjda frizer malo prekratko ošišao
Večer i tebi. Jep, možda je sreo nekog kolegu pa je vajda produljio na razgovoru. Ili je sa curom možda... Doći će... 
Bok!
kako me grlo boli, kad pogutnem zaboli me gore lijevo.
Bok!
žalfija brate...žalfija 
Bok!
Ja sam nedavno imao gnojnu anginu. Pravi užas, ne možeš ni jesti od boli, još kad ti pred nos stave kobase, onda tek postane nepodnošljivo 
zaboravih pozdraviti bircuze 
Idem si po med i caj.
a sam sam kriv.
zadnje dane na pazim na sebe opce.
do sad sam bio prehladen, al kak je doslo tak i proslo, a sad me ovo pocelo hebati.
Ja sam nedavno imao gnojnu anginu. Pravi užas, ne možeš ni jesti od boli, još kad ti pred nos stave kobase, onda tek postane nepodnošljivo 
zaboravih pozdraviti bircuze 
a vid nje 
šta's imo...gnojnu vaginu 

nekako mi se čini da nije to
s ovim 100% ima veze Tarantkula :P
šalu na stranu, ovo samo nažalost potvrđuje stvari koje znam a to je da ima ljudi koji su stvarno zadnje smeće (znam da je u bolnici, al svejedno) i jednostanične amebe imaju veće pravo na život od njih...
Ja bio kod none prebaciti neke filmove pa su me malo zezali codeci i mp4 :P
inače atigamer evo ti jedan stih od Balaševića :)
"Zaboravljam imena malih bircuza uz put"
Bok svim birtašima, kak bi se reklo jezuš kristuš pa to je grozota treba vlasnika dobro izbicevat za kaznu ko vola fuckaj ga.