- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma samo odes u banku i das joj broj racuna na koji uplacujes i kazes koji iznos
.................
OK, i ne moram biti clan PBZ-a?
OK, i ne moram biti clan PBZ-a?
Nemoras................
Nesto ti skupi rami, ja sam svoje buffalo 1GB platio 100kn sa 10 god. garancije..............
progurao sam pjesmu nekako s ovim gprs-om, na prvo slusanje zvuci kao neki turbofolk. Nisam slusao cijelu pjesmu u busu sam a nemam slusalice
da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
DDR1 ram 100kn?
neznam, novi su jako skupi
Hvala na info. jel ti možda trebaš rezervne lampice za borove? Imam oko 1000 kom.
lol, inferno mi je nudia za HD 1kn po gb, sad se sjetih
DDR1 ram 100kn?
neznam, novi su jako skupi
Ako je 100kn ddr1 taj je 512mb 400mhz. Prije dvije godine za njega 1 komad platio 120kn u servisu. Ta je vrlo tražena roba i jer ih više ne proizvodi. Zato skuplja.
A jel ona DVD pržilica na SATA? Moraš stavit da znaju koju uzme a nenapiseš da je na ATA ili na SATA. 
Kasnim s uplatom tjedan dana... Trebam Co7-u uplatit za kupljeni Vietnam...
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
A jel ona DVD pržilica na SATA? Moraš stavit da znaju koju uzme a nenapiseš da je na ATA ili na SATA. 
HD 40gb ata
HD 80gb sata
Pržilica ata
Da, zaboravio sam, thx
Valjda ce dobro proci sve danas...
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
...jutro ili dan...
ovi zubi me izluđuju, ne bole neg su utrnuli, a jako mi smeta to sto su utrnuli, donji sjekutići
...kak' misliš utrnuli, možda uobičajena pojava zimi, ako tokom ljeta nisi konzumirao dovoljno vitamina c,
malo ispiranja desni sa alkoholom, konjak ili whisky, c vitamin i proći će...
Gdje ima klizalište u ZG?
Nije turbofolk nego J-pop :)
Evo me... Bio poštar samo je tati donio račun.... Igore, jel jel F-IVO bio tu?
jurra, nema vise Morigan ili kako se vec zvala ta dusica....
dan
Moram citati tonu toga (200 i nesto stranica imam danas procitati samo)... pa popuniti dokumentaciju... ne da mi se vise...
jurra, nema vise Morigan ili kako se vec zvala ta dusica....
dan
Makiću, dan i tebi. Kako si kako kod tebe? E da, danas vrijeme prognozira za veljaču. 
Moram citati tonu toga (200 i nesto stranica imam danas procitati samo)... pa popuniti dokumentaciju... ne da mi se vise...
Okej. Pa odmori se malo, ima dana da se stigneš pročitat. Evo ja još malo gotov sa lampicama. Bude 300 lampice u jednom setu. Žmiga lijepo... 
'bar dan :)