gdje si ti ivane, spameru, bez kojeg birc i nespavalice cvjetaju 

- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo i mene :D
gdje si ti xDinichx, spameru, bez kojeg birc i nespavalice cvjetaju 

Evo i mene :D
BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!

Ovo nikada u životu!! Vjeruj mi sve što sam rekao o ljubaviizmeđu muškarca i žene mislio sam i na istospolne veze.
fuj
gdje si ti xDinichx, spameru, bez kojeg birc i nespavalice cvjetaju

Zovi me Dino :D
a ne sstvaram ja nerede u bircu :D tu je Ivan :D
Mogao bih i ja malo toga... :D
BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
Kapetane, jesi prošao kroz pubertet? Očito te još nisu muški hormoni udarili... pa te cure ne zanimaju
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Evo tebi suncobran
EDIT: ne radi upload slike
http://4.bp.blogspot.com/_XMr8Muilbc0/TGYoJT4iJmI/AAAAAAAAA3c/G19LgxjnHdI/s1600/suncobran.jpg
Kapetane, jesi prošao kroz pubertet? Očito te još nisu muški hormoni udarili... pa te cure ne zanimaju
Aseksualan možda?
Možda ga pale zivotinje, tko ce znat.
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
LOCK
OPEN!
Dobro jutro.
/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
jutro jazavci
što je danas lijep i sunčan dan...
današnji ggl- rođenda na Agathe Christie
- Dan državnosti u Kostarici, Hondurasu, Salvadoru, Nikaragvi i Gvatemali
1620. - Mayflower isplovljava iz luke Plymouth.
1928. - Škotski mikrobiolog Sir Alexander Fleming otkriva antibiotik penicilin, za koji kasnije dobva i Nobelovu nagradu.
1963. - Preminuo hrvatski književnik Slavko Kolar, autor djela Breza i Svoga tela gospodar.
dobro jutro...jedva sam opro farbu s ruku u razređivaću...... (da za razliku od nekih ja radim nešt)
Dobar dan :D evo mene opet :D taman dovršio fiziku (koju sam čak skužio) i povijest i sad gledam Winx :D
Udri brigu na veselje
Udri brigu na veselje