- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad patch prozbori o tim stvarima, covjek se jedino moze sloziti s njim i dat mu hvala gumb koji naravno nepostoji ;)
samo ti zahebaji 
samo ti zahebaji 
-;D
ajde tko ce prvi...
Jel ima netko sve od bneta ?
Zanima me da li moram plaćati pretplatu za telef. t-comu makar imam sve od bneta i isteko mi je ugovor ?
Zanima me da li moram plaćati pretplatu za telef. t-comu makar imam sve od bneta i isteko mi je ugovor ?
Nezz, nisam na bnetu niti sam ikad bio
Nezz, nisam na bnetu niti sam ikad bio
na kojem si ti isp-ju ?
eh... ali za takvo sto trebas novca... vjeruj mi...
Znam :)
Kada ću više imat 18 :(
Zapamti da ništa ne ide tako lako :)
Good luck :)
Nemoj mi rec :)
Mnogi se tu poskliznu :)
na kojem si ti isp-ju ?
telekom klokan australija
btw: http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/review-veza-do-poljupca/68533.aspx?page=0&jumpto=1272799&sort=asc&view=flat
novi potpis 
edit: idem ga malo pocepat
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
novi potpis 
edit: idem ga malo pocepat
pocepan 
Folk je narod. Turbo je sustav ubrizgavanja goriva pod tlakom u cilindar motora s unutarnjim izgaranjem. Turbo folk je gorenje naroda. Turbo folk nije glazba. Turbo folk je miljenica masa. Pobuđivanje najnižih strasti kod homo sapiensa. Turbo folk je sustav ubrizgavanja naroda. Ja nisam izmislio turbo folk, ja sam mu dao ime."
Dal zna tko ko je ovo rekao 
Folk je narod. Turbo je sustav ubrizgavanja goriva pod tlakom u cilindar motora s unutarnjim izgaranjem. Turbo folk je gorenje naroda. Turbo folk nije glazba. Turbo folk je miljenica masa. Pobuđivanje najnižih strasti kod homo sapiensa. Turbo folk je sustav ubrizgavanja naroda. Ja nisam izmislio turbo folk, ja sam mu dao ime."
Dal zna tko ko je ovo rekao 
Rambo Amadeus
koja ?
Evo ga... sto kazete?
Evo ga... sto kazete?
ocemo pravit crtiće! ocemo pravit crtiće! ocemo pravit crtiće! 

Ovaj kapetan piše gluposti veće nego Mentalist...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
koja ?
da padobranac žešći je kapetan....
Evo ga... sto kazete?
Ti to ozbiljno?
Mogu pomoći oko concept arta i 3D-a
Evo ga... sto kazete?
Ti to ozbiljno?
Da... ja to ozbiljno... a dobro mislim da cemo 2d raditi... ali koncept art svakako dobrodoslo...
Možda jesu gluposti no ja sam ipak ustrajan u tome i to je moje mišljenje. Nisam to učinio da privučem pažnju!
Možda jesu gluposti no ja samipak ustrajan u tome i to je moje mišljenje. Nisam to učinio da privučem pažnju!
gay
Evo ga... sto kazete?
Ti to ozbiljno?
Da... ja to ozbiljno... a dobro mislim da cemo 2d raditi... ali koncept art svakako dobrodoslo...
i ja bih mogao pomoci mnogo toga, bar misllim 
BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
Možda jesu gluposti no ja samipak ustrajan u tome i to je moje mišljenje. Nisam to učinio da privučem pažnju!
gay
Ovo nikada u životu!! Vjeruj mi sve što sam rekao o ljubaviizmeđu muškarca i žene mislio sam i na istospolne veze.