Što mislite,jeli ovo kučište tj napajanje dovoljno jako za grafičku Sapphire ati raedon hd 5670? Kućište LC POWER Pro-914BII, MIDI, crno, 600W ATX
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znači mogu uzeti to kučište sa tim napajanjem?Ionako mjenjam napajanja svakih godinu ipo dana.
a jeli ova matična kompatibilna sa ovom memorijom?i dali je procesor kompatibilan sa njima?
matična:ASROCK M3A UCC / AMD 480X/SB600, DDR3, zvuk, S-ATA, RAID, G-LAN, CrossFire, PCI-E, ATX, AM3
memorija:4 GB, MUSHKIN SilverLine Stiletto, 996946, DDR3 1600 MHz, kit 2x2GB
procesor:AMD Athlon II X2 245 BOX, s. AM3, 2.9GHz, 2MB c.
a jeli ova matična kompatibilna sa ovom memorijom?i dali je procesor kompatibilan sa njima?
matična:ASROCK M3A UCC / AMD 480X/SB600, DDR3, zvuk, S-ATA, RAID, G-LAN, CrossFire, PCI-E, ATX, AM3
Matična i procesor su full kompatibilni...pošto ta matična podržava otključavanje jezgri procesora...a ta memorija radi na 1600 Hhz a matična podržava do 1800 (za overclock-anje) tako da se nemaš šta brinut...sve je super 
Moj braco ima 190 - 192... i kojih 95 do 102 kg... sve zavisi....
A i to je vecinom misicna masa... moze razbiti koga hoce :)
Ista stvar je samnom, puno treninga, a prehrana ostala ista - samo sam se napumpal... Svi mi govore da imam max 90kg. Stalno govorim sam sebi da moram smanjit kol. hrane, al stalno festice, svadbice, proslave, izlasci..
Batista,šta ti misliš o mojim kučištem sa tim napajanjem?
Ista stvar je samnom, puno treninga, a prehrana ostala ista - samo sam se napumpal... Svi mi govore da imam max 90kg. Stalno govorim sam sebi da moram smanjit kol. hrane, al stalno festice, svadbice, proslave, izlasci..
Onda tijekom svih fešti kad se najedeš odi plesat 
Matična i procesor su full kompatibilni...pošto ta matična podržava otključavanje jezgri procesora...a ta memorija radi na 1600 Hhz a matična podržava do 1800 (za overclock-anje) tako da se nemaš šta brinut...sve je super 
krešo ti si kralj.Jedino me brine to kučište u kojem je uključeno napajanje od 600w a košta nekih 429kn
Iskreno, fora je :) Ja sam mislil na pocetku da radis sprdacinu sa ostalih "how to", al sam se razuvjeril :)
krešo ti si kralj.Jedino me brine to kučište u kojem je uključeno napajanje od 600w a košta nekih 429kn
TNX
za malo više informacija pogledaj koliko koja komponenta troši struje i onda usporedi sa stvarnom snagom napajanja...to ti sve piše na proizvođačevim stranicama 
Miran si dok imas garanciju :) Dok istekne garancija napajanja - mjenjaj ga.
Miran si dok imas garanciju :) Dok istekne garancija napajanja - mjenjaj ga.
super,taman dok platim svih 12 rata,i onda ču opet imat love za novo napajanje!!!YUHU I am so happy
super,taman dok platim svih 12 rata,i onda ču opet imat love za novo napajanje!!!YUHU I am so happy
Ja sam ti samo odgovoril na pitanje :)
a recite mi dali ču moči igrati novije igre sa Sapphire ati raedon hd 5670 521mb ddr5?Do koje godine mogu igrati igre sa ultra high postavkama?Npr od 2004 do koje ??? sa ultra high postavkama?
a recite mi dali ču moči igrati novije igre sa Sapphire ati raedon hd 5670 521mb ddr5?Do koje godine mogu igrati igre sa ultra high postavkama?Npr od 2004 do koje ??? sa ultra high postavkama?
Gledaj system requeriments za zeljenu igru... Uglavnom drzi se manjih rezolucija ako bas inzistiras na ultra high postavkama.
ovaj FORUM je zakon!!!kad umrem želim se reinkarnirati u SAPPHIRE HD5970 4GB GDDR5
NEGO LJUDI NA NJEM... :)
Još samo da mi je naći lipu curu koja voli igrati igre.to bi bila za mene utopija
Oj evo i mene
, nije me nitko trazio jel
.................
ovaj FORUM je zakon!!!kad umrem želim se reinkarnirati u SAPPHIRE HD5970 4GB GDDR5
Pocel i Robi takve baby forice nabacivat... :P
Pocel i Robi takve baby forice nabacivat... :P
kakve sad bejbi forice?
Još samo da mi je naći lipu curu koja voli igrati igre.to bi bila za mene utopija
Bolje ne... nece ti to dugo potrajati... bolje nadji jednu koja nema pojma o tehnologijama i koja ce misliti da si genije zato sto ti to znas...
kakve sad bejbi forice?
Ma s tim macjim slikama, tipa facepalm...
Bolje ne... nece ti to dugo potrajati... bolje nadji jednu koja nema pojma o tehnologijama i koja ce misliti da si genije zato sto ti to znas...
a te koje ne znaju o tehnologijama obično se drogiraju cajkama,a ja cajke ne mogu smisliti
Jel mi može neko prevest ovaj podebljani dio
Krajem 2002. singl "Šamar" bio je dio velike međunarodne kampanje za borbu protiv nasilja u obitelji i godinu dana kasnije priskrbio sastavu nagradu Hrvatskog helsinškog odbora
Prvi dio sam ovako preveo: In 2002 song Šamar was part of larger international campaign...
kakve sad bejbi forice?
Ma s tim macjim slikama, tipa facepalm...
eo ti TD ko kuća