A visina 
183
ITM (indeks jelesne mase) ti je 30.75
...pretilost 2. stupnja...cccccc...ajmo na vježbanjeeee 
A visina 
183
Idealno bi mi bilo da imam 90. Jep, moram na dijetu...
Bas gledam na mef-ovoj stranici... Kaze da bi mi idealna tezina bila 78 kg... :S Ne dal Bog toga... Nitko me prepoznal nebi...
Idealno bi mi bilo da imam 90. Jep, moram na dijetu...
Ma kakva dijeta...screw that
....samo trebaš umjereno jest i malo dnevne fizikalne aktivnosti...npr. cijepanje drva, malterisanje
i sl. 
...trebam "stručan savjet"...da li bi radije uzeli gotovu konfiguraciju sa core 2 7500, sa gt240
ili i3 proc. sa radeon 5670...
btw ova druga je 300 kn skuplja...
gle.. ova prva je dobra,druga je skuplja,i nije loša,ne znam..možda prva ipak,ne..možda druga ,ali opet..ne znam,sam odluči
gle.. ova prva je dobra,druga je skuplja,i nije loša,ne znam..možda prva ipak,ne..možda druga ,ali opet..ne znam,sam odluči
...vidim da opet isto mislimo, nego nisi se izjasnio o procesoru i o onih 300 kn...
rađe Jacka uzmi
rađe Jacka uzmi
AE cak i to moze...
nego nastranu... TAKO NE VOLIM RAD S klasama... sva sreca pa radim sve u c-u :) ah strukturice moje :* :* :*
...šta šminkersko, najjeftiniji whisky, ali za razliku od jegera barem nije liker, likeri su bljak...
...vidim da opet isto mislimo, nego nisi se izjasnio o procesoru i o onih 300 kn...
proc je ok,malo ga overclockaj i mislim da bude to radilo ko urica
...šta šminkersko, najjeftiniji whisky, ali za razliku od jegera barem nije liker, likeri su bljak...
jeger je liker za grlobolju i ima isto toliko alkohola ko taj viski...
A jack je 10x od tog sminkerskog... ali jack nije za opijanje nego pijenje :)
Inace... uf... za rodjendan svoje drage pravim koktele... jos da negdje upiknem litru absintha (plavog) i svi ce biti pod stolom...
Za absint je najbolje otić u Češku 
Ak trebaš mogu ti ja dat...samo čekaj prvu penziju 
proc je ok,malo ga overclockaj i mislim da bude to radilo ko urica
...čitao sam da se i3 može klokati na 4000 Mhz, odnosno na 4400...onda bi bio u rangu sa ovim tvojim lapom...
je, al ovaj današnji absint, gdje god da ga kupiš nije onaj stari, fali mu ''ključni sastojak'', poznavatelji će shvatit
Znam taj dio iz one eknjige "The Hackers Underground Handbook" 
to sam i skinuo od tebe sa PvTorrent-a dok je radio normalno....TNX 
hahahaha...zakon....mogao bi to isprobat 
hahahaha...zakon....mogao bi to isprobat 
Ja tako radim vec godinu dana...
Kolega iz srbije mi je to rekao... pa reko da probam... i iznenadio sam se razultatima :)