Plaćanje Virmanom ili Gotovinom? Kad biram način plaćanja u Protisa... Što je što?
virman je koliko ja znam kao uplatnica, a gotovina na ruke
Plaćanje Virmanom ili Gotovinom? Kad biram način plaćanja u Protisa... Što je što?
1.Ne mogu za sve Usere postaviti da ikonica od gornjeg menua nije onaj Ubuntu Logo
2.Ne znam kako promjeniti uSplash iliti BootScreen
o cem se radi?
Novom OS, i call it mOS, ja radim taj OS na osnovi Ubunua
u super,oce se moc isprobat to?
So, dječki, oću nastavit´radit OS?
Samo nastavi, da ga mogu ubacit pod svoju temu "Linux distre"
.............
Uuuuuu ovo piči ko ludo ovi torrenti... Sada kada se završi nabavljam jedan od drugoga forumaša i moram seedat ovaj trenutni 
Samo nemoj gasiti PC nek ti stalno radi.
Uuuuuu ovo piči ko ludo ovi torrenti... Sada kada se završi nabavljam jedan od drugoga forumaša i moram seedat ovaj trenutni 
Samo nemoj gasti PC nek ti stalno radi.
Ok, brzina uploada je mala (svega 5kb/s) a downloada je velika (480kp/s) no kada završi skidanje se diže naravno 
PS jesi to ti na avataru 

Samo nemoj gasti PC nek ti stalno radi.
Ok, brzina uploada je mala (svega 5kb/s) a downloada je velika (480kp/s) no kada završi skidanje se diže naravno 
PS jesi to ti na avataru 

Da usrani Hrvatski upload, trebalo biti ici oko 30-35kb/s kada neskidas.
PS piše ti dolje tko je :)
De šta glumiš s tim avatarom šta sprdaš čovjeka kad ga neznaš u RL...
De šta glumiš s tim avatarom šta sprdaš čovjeka kad ga neznaš u RL...
Eto nemam pametnijeg posla u životu.
Eto nemam pametnijeg posla u životu.
yeah.. whateva...
zZ futhermuckeri..
Eo da se malo hvalim iem u ponedjeljak na studijsko putovanje u park prirode Vinorodni kraj južne Štajerske u Austriji i tamo sam od pon-čet u ovom hotelu...
na putovanju me čeka degustacija domaćih vina, pa razmjena iskustava uz ručak, pa degustacija, pa odlazak u vinske podrume, večera te razgovor uz kamin na temu "Vino, turizam & park prirode" fak yea! 
Zdravo ljudi!
Nisam ni znao kakav sam kolekcionar
.Imam novčić iz razdoblja 1. svjetskog rata,i još dosta starih.BTW,imam i 100-tinjak košarkaških sličica iz sezone '96-'97!
EDIT:Našao sam jedan,čini mi se da je 1912.,ne mogu pročitat.Jel moguće kako isprat hrđu s novčića?
Probaj sa sodom..........
Znači virman je ono kad odem u banku uplatit?
Zdravo ljudi!
.Imam novčić iz razdoblja 1. svjetskog rata,i još dosta starih.BTW,imam i 100-tinjak košarkaških sličica iz sezone '96-'97!
EDIT:Našao sam jedan,čini mi se da je 1912.,ne mogu pročitat.Jel moguće kako isprat hrđu s novčića?
Cilit bang! Bang i prljavšina nestane!
Šefe daj uredi onu tvoju cod 4 temu
napisao sam i ja svoje podatke.
Mogli bi neki klan napravit, ima nas dosta, vjerujem da dobro igramo a mogli bi igrati na domaćim serverima za regrutanje
Mogli bi neki klan napravit, ima nas dosta, vjerujem da dobro igramo a mogli bi igrati na domaćim serverima za regrutanje
Ja sam moro brisat igru tak da sam tek 4 lvl 
Hahaha ovaj BORG je legenda!
Stavio sam novčić u ocat,sad se vidi da je 1912.
Zdravo ljudi!
Cilit bang! Bang i prljavšina nestane!
ja imam neke serije dolara koje vride pa 200 i više $, neki kanadski koji u dobrom stanju vrijedi 3000$ ?!, kovanice marki sa greškom koje su isto po par sto dolara vrijedne kolekcionarima i tako
3. problem, instalacija će biti kao instalacija Ubuntua,kako sada ovo srediti??
Jel zna netko kakvu trgovinu gdje bi mogao kupiti majice rock bandova?Nešto kao Stress.hr
Ja vam imam alžirske novce najjači sam!
jutro...
3. problem, instalacija će biti kao instalacija Ubuntua,kako sada ovo srediti??
Sta njoj fali, ima dobru graficku instalaciju i jednostavna je do krajnjih granica................
Jel zna netko kakvu trgovinu gdje bi mogao kupiti majice rock bandova?Nešto kao Stress.hr
Pozdrav spameri..
Šta se radi?
BORG odakle ti taj avatar?
BORG odakle ti taj avatar?
Dobio sam od anonimnog izvora.
Ček, jel to Mato ili?
Ček, jel to Mato ili?
da, 100%