Kuhao sam gulas, a ne grah... Da je bar kaj ostalo od jucer... :/
Pa reci ženi/curi (ne znam s kim si :)) da ona napravi 
Nije doma... :/ Jos samo danas :)
Kuhao sam gulas, a ne grah... Da je bar kaj ostalo od jucer... :/
Pa reci ženi/curi (ne znam s kim si :)) da ona napravi 
Nije doma... :/ Jos samo danas :)
Koji qrac je s ljudima... Da Jobs veli da je moderno nosit drek u gacama, svi bi kenjali u njih...
Koji qrac je s ljudima... Da Jobs veli da je moderno nosit drek u gacama, svi bi kenjali u njih...
Jobsovo mišljenje mi je u životu bitno kao temperatura na Zavižanu.
Bitan je OS 
E vidis, malo nas je takvih ... Doduse ne mogu jos rec za Europljane, al cim Ameri polude za tim, mi u Europi takodjer zelimo biti "in" pa kopiramo Amere misleci da smo face... Pa velim ti da Ameri pocnu hodat usranih gaca, da bi se taj trend prosirio na Europu...
Bitan je OS 
Bitno mi je da sam zadovoljan. Što se tiče OS-a nek koristi svatko šta mu paše. Glupo mi je kad netko kenja po jednom a nije se ni potrudio instalirat i probat.
Ne volim kad mi se nešto nabija na nos. To je kao ovi federi koji svima moraju objavit svoje sexualne sklonosti. Nije me briga. Praši se u svoja 4 zida i bok.
Frend mi isto samo priča li ga priča o ajfonu. Poslao sam ga u kc jer je postao naporan. OK koristiš ga i to je to.
Daj svoje mišljenje al ne budi toliko naporan jer nemaju svi isti ukus. Nekom se sviđaju plavuše, nekom crnke...
Bitan je OS 
Bitno mi je da sam zadovoljan. Što se tiče OS-a nek koristi svatko šta mu paše. Glupo mi je kad netko kenja po jednom a nije se ni potrudio instalirat i probat.
Ne volim kad mi se nešto nabija na nos. To je kao ovi federi koji svima moraju objavit svoje sexualne sklonosti. Nije me briga. Praši se u svoja 4 zida i bok.
Frend mi isto samo priča li ga priča o ajfonu. Poslao sam ga u kc jer je postao naporan. OK koristiš ga i to je to.
Daj svoje mišljenje al ne budi toliko naporan jer nemam svi isti ukus. Nekom se sviđaju plavuš, nekom crnke...
Maradiosso... :)
Daj svoje mišljenje al ne budi toliko naporan jer nemaju svi isti ukus. Nekom se sviđaju plavuše, nekom crnke...
Epic comment, te tablete dobro utiču na tebe.
Šalim se 
IVO - ne veli se sumlja nego sumnja... :P
Šalim se 
Ja sam takav. Ako mi nešto ide na eggs ja ti u facu stresem pa kud puklo da puklo (makar mi netko i šamar pukne
).
Osobno ne volim ako se kenja po nečemu a niti neznaš u biti što je.
Sjećam se jednog kolege sa posla koji je sve omalovažavao. Pita jednog drugog kolegu (više onako posprdno): Ako si ti zaštitar onda ti je žena sigurno čistačica. Počeo se smijat ko lud a tip njemu: Ne, žena mi je doktorica i otvara za koji mjesec privatnu ordinaciju.
Ovaj je pocrvenio i zbrisao ko metak.
Znači on je zaključio da pošto je ovaj zaštitar i radi za siću onda jer red da mu je i žena neka neuka sirotica koja čisti za drugima (mada nije sramota radit kao čistačica. Ima ih nažalost i sa visokim školama).
Starbucks na dolazi u Zagreb.
Šalim se 
Ja sam takav. Ako mi nešto ide na eggs ja ti u facu stresem pa kud puklo da puklo (makar mi netko i šamar pukne
).
Osobno ne volim ako se kenja po nečemu a niti neznaš u biti što je.
Sjećam se jednog kolege sa posla koji je sve omalovažavao. Pita jednog drugog kolegu (više onako posprdno): Ako si ti zaštitar onda ti je žena sigurno čistaćica. Počeo se smijat ko lud a tip njemu: Ne, žena mi je doktorica i otvara za koji mjesec privatnu ordinaciju.
Ovaj je pocrvenio i zbrisao ko metak.
Znači on je zaključio da pošto je ovaj zaštitar i radi za siću onda jer red da mu je i žena neka neuka sirotica koja čisti za drugima (mada nije sramota radit kao čistaćica. Ima ih nažalost i sa visokim školama).
E Ivo... Tak je to... Recimo baustelac (doduse u danasnje vrijeme i nije tako) dobije osjetno vecu placu nego mi koji se bavimo IT-om... Naravno on se vise fizicki izmori dok mi psihicki... Drustvo je pokvareno i kolko god trudili da se drzimo onog - svi smo isti; s druge strane opet neki nastoje cvrstom voljom prikazat kako nismo svi isti (po vrijednosti)...
http://www.bug.hr/forum/user/hyperion/2968.aspx Suspendiran...
Meni piše da je suspendiran... Zašto?
E Ivo... Tak je to... Recimo baustelac (doduse u danasnje vrijeme i nije tako) dobije osjetno vecu placu nego mi koji se bavimo IT-om... Naravno on se vise fizicki izmori dok mi psihicki... Drustvo je pokvareno i kolko god trudili da se drzimo onog - svi smo isti; s druge strane opet neki nastoje cvrstom voljom prikazat kako nismo svi isti (po vrijednosti)...
Ma neki ljudi su jednostacno govna i jedva čekaju da nekog sprdaju i napakoste. Zanima me kako se taj gleda u ogledalo dok se brije.
Joj sad moram u Wordu složit terapiju po danima. Al ga kompliciraju: danas 2 i pol, sutra 2, pa onda 2 dana po 2 i pol....uff:(
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Joj sad moram u Wordu složit terapiju po danima. Al ga kompliciraju: danas 2 i pol, sutra 2, pa onda 2 dana po 2 i pol....uff:(
Napravi si taj raspored u Power pointu da ti bude interaktivnije, da ne bude monotono. Ubacis malo animacija, kojekakvih efekata, background muziku... :) Napravi si tak da ti ne bude tesko gledat u njega... :)
Napravi si taj raspored u Power pointu da ti bude interaktivnije, da ne bude monotono. Ubacis malo animacija, kojekakvih efekata, background muziku... :) Napravi si tak da ti ne bude tesko gledat u njega... :)
Prvo moram slikat sestru šta mi vadi krv:) (dobra guza....mmmm).
Kad mi je prvi put vadila krv kaže mi: Nekeko si mi poznat. Jesam li te gdje srela?
Ja kažem:nemam pojma. A ona onda: Joj pa da, bila sam u operacijskoj sali kad su te operirali. Jbt koji glup osjećaj:(
Tocno tak ! Bog ti daj zdravlje.
Osobno bih te homoseksualce i transvestite nabio u top i PALI !. Boli me briga kaj to nije humano, al nije ni humano sexat se u cmar... Uff, dosta o toplim bracam - idem kuhat rucak...
Jel stvarno hiperon suspendira ili ova opera malo zeza... 
Kad mi je prvi put vadila krv kaže mi: Nekeko si mi poznat. Jesam li te gdje srela?
Ja kažem:nemam pojma. A ona onda: Joj pa da, bila sam u operacijskoj sali kad su te operirali. Jbt koji glup osjećaj:(
Glup osjecaj ? A kad jos pratis guzu - onda nije glup osjecaj ? :P
Znas kako bi ti ona sad rekla da vidi kaj si napisal ? Rekla bi - svi ste vi muskarci isti...
Pozdrav ljudi!
Imam pitanje:postoji li način da zvučnik s ovakvim priključkom spojim na PC?
Ima. Imam ja negdje konektor na koji se spajaju 2 činča a na izlazu je 3,5mm banana priključak.
Osobno bih te homoseksualce i transvestite nabio u top i PALI !. Boli me briga kaj to nije humano, al nije ni humano sexat se u cmar... Uff, dosta o toplim bracam - idem kuhat rucak...
Topli ručak.
Jel stvarno hiperon suspendira ili ova opera malo zeza... 
Ne zeza te!
Jel zna netko kako spojit one zvučnike od linije na PC?
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Topli ručak.
Meni niti najveca gadost ne moze pokvarit apetit... :) Nece ti upalit.. :) See ya...
voZdra ljudine.
Šta se radi kod vas,ima'l sreće,ljubavi,para itd.?
To znaći da je stvarno suspendiran
Ja sam mislio jedno vrijeme da će biti moderator... Ivo zašto je suspendiran...
PS šefe jel tebi noramlno rade citati na Operi (onoj pravoj)
Pa jel ona za jednu noć ili ono...