Torrente je suspendiran jer je vrijeđao na nancionalnoj osnovi i generalno se ponašao ko budala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
može li netko u kratkim crtama objasniti što bi to s torrente-om i logic-om, žašt je torr suspendiran?
svađanje radi toga sta torrente nije mogao podnijeti da ga neko iz Republike Srpske spusta, ma glupost i nezrelo ponašanje.
Evo u nekoliko boja.Neznam šta je tu teško? Quick selection tool selektiraš boju i odeš na Hue/Saturation,označiš Colorize i mjenjaš boje!
Meni je najljepša siva.(pristaje mu uz facu)
Hvala Ivanu 992 na slici.
Life doesnt exist,theat is only dream.Šaljem pozivnice za Lockerz...
dobro jutro ekipa....bila dobra fešta jučer...kao što vidite online sam i nisam u školi...
u petak 25 stepeni 
Mitsi, znaš li di je Paki?
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
uh nema me 2 dana a vi vec 20 stranica napisali....
I tako ljudi, kako ide?
Jest, čini mi se da je lagano sad, ali ja nisam radio na taj način... Konfuzan mi je onaj novi PS...
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Tema je pogledana 1.000.666 puta, zašto koji qrac uvijek ja ugledam taj broj?
Jest, čini mi se da je lagano sad, ali ja nisam radio na taj način... Konfuzan mi je onaj novi PS...
U CS5 neznam ali u CS3 je lagano. 
Mitsi, znaš li di je Paki?
ni traga ni glasa...
pojebale se boje na monitoru kad sam ušo u onaj piratski left 4 dead,neam šanse da se povrati kako je bilo restarto sam briso sam ma sve živo sad mi boja zelenašarena ma nikakava
pojebale se boje na monitoru kad sam ušo u onaj piratski left 4 dead,neam šanse da se povrati kako je bilo restarto sam briso sam ma sve živo sad mi boja zelenašarena ma nikakava
CRT monitor?
Dobar dan.
Dan!
Evo još malo pa u školu..
Ništa zamorno
Njemački (Pih,samo se zaebavamo),Vjeronauk (mrzim ovaj predmet,dosadno),Geografija (Volim ovaj predmet),
Matematika (Projekt,najlakša stvar koju sam radio iz matematike (osim 1+1 i takvih stvari
)),Dvorana,Dvorana (Trebamo imati Glazbeni i sat razrednika,ali pošto imamo legendu od razrednice 2 sata Tjelesnog tkz. zaebavanja) 
Dan!
Evo još malo pa u školu..
Ništa zamorno
Njemački (Pih,samo se zaebavamo),Vjeronauk (mrzim ovaj predmet,dosadno),Geografija (Volim ovaj predmet),
Matematika (Projekt,najlakša stvar koju sam radio iz matematike (osim 1+1 i takvih stvari
)),Dvorana,Dvorana (Trebamo imati Glazbeni i sat razrednika,ali pošto imamo legendu od razrednice 2 sata Tjelesnog tkz. zaebavanja) 
Meni su danas presudna prva dva sata(pravo i njemački),poslije toga samo zahebancija.
Ebo te ribar.
Još malo više pa u školu.
Još 5 minuta normalnog života..
Još 5 minuta normalnog života..
Meni više.
Pozdrav!
Samo da vas pozdravim pa idem gledat tekmu.
I zašto je torrente suspendiran?
joj danas glupog dana
totalno sam po*izdio