Umro Kim Jong zaključana tema

poruka: 70
|
čitano: 6.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Umro Kim Jong

umro od ljubavi i pomaganju svom narodu! toliko se je trudio da je zauzvrat dobio srcani. ili su ameri? 

http://edition.cnn.com/2011/12/18/world/asia/north-korea-leader-dead/index.html

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Re: Umro Kim Jong
Vi veri veniversum vivus vici
17 godina
Umro Kim Jong

Nisu ameri, oni nikoga nisu mogli ubit na takav način (od Hitlera do Castra). Kako god, pokoj mu duši, bio je dobar čovjek.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
18 godina
skank666 kaže...

umro od ljubavi i pomaganju svom narodu! toliko se je trudio da je zauzvrat dobio srcani. ili su ameri? 

http://edition.cnn.com/2011/12/18/world/asia/north-korea-leader-dead/index.html

Procitajte komentare ovih morona Amerikanaca... Ako tko zasluzuje nuclear wipeout to su oni.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
18 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Nisu ameri, oni nikoga nisu mogli ubit na takav način (od Hitlera do Castra). Kako god, pokoj mu duši, bio je dobar čovjek.

Prekrasan, nema sta.

LoL

Lipstick junkie be funky all he wanty
16 godina
protjeran
tnakir kaže..
Procitajte komentare ovih morona Amerikanaca... Ako tko zasluzuje nuclear wipeout to su oni.

A da mi puno ne zaostajemo za njima, ti si ostavio jednako moronski komentar.

Brutal Truth \m/
17 godina
lzgr kaže...
mind_challenge kaže...

Prekrasan, nema sta.

LoL

Kada im Ameri utjeraju demokraciju plakat će oni za njim.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
14 godina
odjavljen
Umro Kim Jong

Citat iz pravila:

Svima je dozvoljeno pisanje vijesti (u obliku nove teme), uz nekoliko osnovnih pravila:

• pišu se samo vijesti vezane uz računala, komunikacije i telekomunikacije, te bliske tehnologije i igre;
  • ......

Panjevima koji su dali TD:

Ova tema ne spada u rubriku "Vijesti by forumaši" i zbog toga je i premještena u podforum "Ostalo". Kad naučite pravila,javite se.

SK crew
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 13:39 (Pranja).
18 godina
Tallahasee kaže...
tnakir kaže..

A da mi puno ne zaostajemo za njima, ti si ostavio jednako moronski komentar.

Slazem se sa tobom, ali toliko me iritira njihova prepotentnost i bahatost da sam reagirao kako sam reagirao. Odvratna nacija.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
17 godina
Umro Kim Jong

Adobe Flash security issues = 96 Average browser security issues w/ JavaScript on = 237 All five major browsers w/ JavaScript on = 1,185
18 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
lzgr kaže...
mind_challenge kaže...

Prekrasan, nema sta.

LoL

Kada im Ameri utjeraju demokraciju plakat će oni za njim.

Jesam ja rekao nešto o Americi, kvazi demokraciji i ostalim zapadnjačkim (da prostite na izrazu) s*anjima?

Lipstick junkie be funky all he wanty
15 godina
protjeran

neeeeeeeeeeeeee

16 godina
protjeran
tnakir kaže...
Slazem se sa tobom, ali toliko me iritira njihova prepotentnost i bahatost da sam reagirao kako sam reagirao. Odvratna nacija.

Nije ti palo na pamet da kazes da bi sad Koreanci mogli izaci iz mraka, iz kompletne izolacije da imaju priliku za dugotrajan i mukotrpan oporavak i zaborav dragog im vodje. Ocito nisi ni svjestan kako se tamo zivi, u kakvom jadu i bjedi tamo ljudi zive. I kakve itko drugi ima veze s time, osim tog prokletog diktatora?

Prouci malo Juznu i Sjevernu Koreju, njihovu povijest zadnjih 50 godina. Ja ne vidim kako to Juzno Koreanci lose zive u demokraciji. A ti imas Castra kao uzor, jel? A pricas kao tipicni republikanac iz Alabame.

Brutal Truth \m/
17 godina
odjavljen

al buducnost zavisi o tome tko ce od njegovih sinova biti nasljednik (sumnjam da ce biti kcer)... ako se dobro sjecam samo je jedan, onako normalan...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Umro Kim Jong

Ja bi radije da smišljamo prefiks novom vođi. {#}

Cemetary gates
17 godina
skank666 kaže...

al buducnost zavisi o tome tko ce od njegovih sinova biti nasljednik (sumnjam da ce biti kcer)... ako se dobro sjecam samo je jedan, onako normalan...

... ako generali ne naprave vojni udar.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
protjeran
Umro Kim Jong

Pa zar nije bio ill (bolestan)?

Kim Jong - Ill?  {#}

Vi previše stvari gledate crno - bijelo. Vi mislite ako su Amerikanci prepredeni i grabežljivi da su njihovi neprijatelji anđeli. To nikada nije bilo istina. Mi smo jednostavno navikli suosjećati sa žrtvom ma kakva ona bila i zato često imamo dobro mišljenje o zemljama koje SAD "ne voli". Ja bih uvijek radije živio pod prividom demokracije sa slobodom govora i izborom religije (SAD) nego pod klasičnom diktaturom (S. Koreja, J. Koreja). Nadajmo se da se SAD ne pretvori u (klasičnu) diktaturu.

S druge strane - možda je sad vrijeme da narodu S. Koreje napokon otvorimo tvornice čipova pa da i oni prosperiraju uz pola kikirikija na sat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 12:31 (Ranmod.).
17 godina
odjavljen

ti si mi poznat od nekud... i ti si mi sumnjiv. mislim, tj nadam se da su oni gornji komentari ipak sarkasticne namjene. sumnjam da je stvarno ikome zao sto ga nema.

18 godina
neaktivan
Umro Kim Jong

Vidim da neki nemaju blage veze sto se zbiva u toj zemlji i da nemaju blage veze da oni imaju kamp (DA!) za prisilan rad velicine koliko pola Evrope.

Svakako preporucam gledanje

Od ove torture bi se i sam Staljin povukao u neku fotelju, uzeo flasu vodke i opio bi se od muke. I Idi Amin je amater za ovog

Na zalost kao nasljednik dragog lidera dolazi njegov najmladi sin koji je, kao sto kazu, isto toliko surov [dobar?] kao njegov otac.

Spominju se Ameri i njihova demokracija. Ako! Bilo koja demokracija je bolja od one koju ima taj napaceni narod. Ja mogu mirne duse usporediti tu zemlju kao jedan ogroman Ausvic

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 12:34 (Lazarus Long).
18 godina
thedream kaže...

Ja bi radije da smišljamo prefiks novom vođi. {#}

Možda Predragi vođa? {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Get a a life!! Po tome smo mi hrvati 100 X gori!!

Ranmod. kaže...

S druge strane - možda je sad vrijeme da narodu S. Koreje napokon otvorimo tvornice čipova pa da i oni prosperiraju uz pola kikirikija na sat.

Ne može se bez foruma?? {#}{#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
18 godina
Tallahasee kaže...
tnakir kaže...

Nije ti palo na pamet da kazes da bi sad Koreanci mogli izaci iz mraka, iz kompletne izolacije da imaju priliku za dugotrajan i mukotrpan oporavak i zaborav dragog im vodje. Ocito nisi ni svjestan kako se tamo zivi, u kakvom jadu i bjedi tamo ljudi zive. I kakve itko drugi ima veze s time, osim tog prokletog diktatora?

Prouci malo Juznu i Sjevernu Koreju, njihovu povijest zadnjih 50 godina. Ja ne vidim kako to Juzno Koreanci lose zive u demokraciji. A ti imas Castra kao uzor, jel? A pricas kao tipicni republikanac iz Alabame.

Imam Cstra kao uzor jer mi on predstavlja antiamericki pokret. A Korejanci, njihova drzava, njihov izbor, njihov problem. Ista stvar je sa Iranom, Irakom, Libijom, Vijetnamom, Kolumbijom, Mexicom, Ekvadorom i bilo kojom zemljom kojoj je Amerika gurala svoju demokraciju. Inace da, prouci malo kako jedan Hrvat zivi u toj divnoj demokraciji, a prouci i kako jedan amer zivi u svojoj demokraciji, ali pogledaj malo dalje od Hollywoodskih filmova koje plasiraju cijelom svijetu u kojima u US and A tece med i mlijeko.

16 godina
protjeran
Micek kaže...
skank666 kaže...

... ako generali ne naprave vojni udar.

Mislim da je po ovom pitanju kljucna Kina. Ako zele normalizirat tu zemlju morat ce stat na stranu J. Koreje/Amerikanaca. U glavnom siguran sam da im je to vise u interesu nego da ostane kao do sada, pod nekim novim cakanim vodjom. Ako nista drugo, imali bi Kinezi koristi od demokracije. Kao najveca sila u toj regiji a i kao susjedna zemlja, vjerojatno bi i najvise zaradili na razvoju S. Koreje. 

Dobro, s druge strane postoji zelja za ujedinjenjem J. i S. Koreje na cemu bi pak Amerikanci najvise zaradili.

Brutal Truth \m/
18 godina
Lazarus Long kaže...

Vidim da neki nemaju blage veze sto se zbiva u toj zemlji i da nemaju blage veze da oni imaju kamp (DA!) za prisilan rad velicine koliko pola Evrope.

Od ove torture bi se i sam Staljin povukao u neku fotelju, uzeo flasu vodke i opio bi se od muke. I Idi Amin je amater za ovog

Na zalost kao nasljednik dragog lidera dolazi njegov najmladi sin koji je, kao sto kazu, isto toliko surov [dobar?] kao njegov otac.

Spominju se Ameri i njihova demokracija. Ako! Bilo koja demokracija je bolja od one koju ima taj napaceni narod. Ja mogu mirne duse usporediti tu zemlju kao jedan ogroman Ausvic

Njihov problem. I Francuzi su napravili revoluciju kad im je prikipilo. Mogu i Korejci. Bit ce mrtvih, bit ce zrtava, bit ce sra*a ali to je njihov problem. 

17 godina
odjavljen

ali tu je s druge strane i rusija. kakav scenarij bi njima odgovarao?

17 godina
neaktivan
tnakir kaže.

Njihov problem. I Francuzi su napravili revoluciju kad im je prikipilo. Mogu i Korejci. Bit ce mrtvih, bit ce zrtava, bit ce sra*a ali to je njihov problem. 

Svakog salonskog anti-USA ,anti-EU ,anti-svega ,bi trebalo poslat na neko vrijeme u neku od zemalja kojima se divi ,pa nek uživa! No hard feelings! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
Tallahasee kaže...

Mislim da je po ovom pitanju kljucna Kina. Ako zele normalizirat tu zemlju morat ce stat na stranu J. Koreje/Amerikanaca. U glavnom siguran sam da im je to vise u interesu nego da ostane kao do sada, pod nekim novim cakanim vodjom. Ako nista drugo, imali bi Kinezi koristi od demokracije. Kao najveca sila u toj regiji a i kao susjedna zemlja, vjerojatno bi i najvise zaradili na razvoju S. Koreje. 

Dobro, s druge strane postoji zelja za ujedinjenjem J. i S. Koreje na cemu bi pak Amerikanci najvise zaradili.

Slažem se. Kina je tu glavni igrač. Kako se sve počelo globalizirati, za očekivati se može i kakva azijska trgovinska unija, čisto zbog konkurentnosti. To bi možda bila i najbezbolnija opcija oporavka te zemlje.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
protjeran
tnakir kaže...
Lazarus Long kaže...

Upravo to. NJIHOV PROBLEM, a ne problem SAD-a ili nekog trećeg.

Tko su oni da se miješaju u tuđe poslove? Ako im ne paše neka promijene iznutra.

Tko su oni da nameću svoje vrijednosti cijelome svijetu? Najsikvareniji su "narod", a nameću se ko moralne vertikale. 

Svaka država ima prednosti/nedostatke, svaka ima različite sustave i političke nazore, i to tako treba ostati.

Imamo nekoliko primjera nametnute američke demokracije. Najsvježija je Libija, pitaj prosječnog libijca kak mu je bilo teško živjet za vrijeme diktature, i kako mu sad cvatu ruže?

Bivša Libija i sadašnja su gospodarski isti ko bivša Juga i sadašnja Hrvatska.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
16 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...

Imamo nekoliko primjera nametnute američke demokracije. Najsvježija je Libija, pitaj prosječnog libijca kak mu je bilo teško živjet za vrijeme diktature, i kako mu sad cvatu ruže?

Bivša Libija i sadašnja su gospodarski isti ko bivša Juga i sadašnja Hrvatska.

A kako je sad u Libiji? Ti znas pa da cujemo iz prve ruke.

Inace da ne bi bilo ovako jednostrano kako pojedinci urlicu. Njemacku su nakon rata uredjivali Amerikanci, a i J. Koreju i uvelike utjecali na Japan. Stvarno primjeri totalnog fijaska.

Brutal Truth \m/
16 godina
neaktivan
Umro Kim Jong

Primjer negativnog utjecaja disneylanda ,

citat :

Nakon što je njegov polubrat izgubio svaku šansu da postane novi vođa, jer je uhvaćen kako potajice ide u Disneyland

http://danas.net.hr/svijet/page/2011/12/19/0387006.html?pos=n0

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice