Tražim kornjaču

poruka: 4
|
čitano: 2.386
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tražim kornjaču

HITNO mi treba kopnena kornjača , imam kornjaču jednu već 3-4 god je sama i žao mi je vidt onako samu a i životni vjek im se smanjuje ako žive kao samci Plač...pa molim ako netko ima kornjaču viška neka se javi na PP cjena po dogovoru Bogataš  trebala bi mi kornjača od 10 god pa nadalje ...btw kako mogu vidjeti dali je moja kornjača "ženka" ili "mužjak" ako sam se dobro izrazio HELP Iznenađen

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨° Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic ☻/ /▌ Metallica / \
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 17:01 (sk8 4 life).
17 godina
neaktivan
RE: Tražim kornjaču
muska kornjaca ima oklop penisoidnog oblika.
i nogom u guzicu je korak naprijed
17 godina
sk8 4 life kaže...

btw kako mogu vidjeti dali je moja kornjača "ženka" ili "mužjak" ako sam se dobro izrazio HELP Iznenađen

lako, kad joj das jesti, kad pojede, ako je pojela je zensko, a ako je pojeo je musko :D zezam se, nemam pojma
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
devil kaže...
muska kornjaca ima oklop penisoidnog oblika.
  ti to ozbiljno ili ??? imaš li možda sliku 

EDIT: evo našao sam ...sad mi samo treba nać nekoga tko ima kornjaču za prodat?!?!?!
  Spol se kod kornjača razlikuje po vanjskim (fizičkim) karakteristikama i nije ga jednostavno odrediti, a moguće je onda kada kornjače spolno sazriju. Mužjaci su sitniji, nemaju zaobljeni dio na trbuhu, imaju deblji i dulji rep, te su im kandže na prednjim nogama dosta duže nego kod ženki, jer im kandže služe za obranu teritorija i za udvaranje ženkama, te im je nos također duži. Kao što vidite, dosta je teško odrediti spol kornjačama. To je jedino moguće na temelju navedenih pokazatelja, koji su dosta subjektivni.
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨° Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic ☻/ /▌ Metallica / \
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 16:08 (sk8 4 life).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice