Ticketpro

poruka: 10
|
čitano: 4.181
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ticketpro

Molio bih da mi netko kaze ako ste vec kupovali karte preko tog sajta, pa samo da vidim kako ide uplata i te sitnice da znam, jer me brat tlaci da mu probam uzet kartu za U2

Hvala

17 godina
Ticketpro

Za U2 će bit prepun server a ticketpro.hr nije baš tako snažna stranica

A ja mislim da jedna osoba može kupiti 4 ulaznice i nisam siguran ali misli da ih podižeš kod njih u poslovnici

A 99 % sam siguran da se plaća karticom

EDIT : Nikad nisam plaćao ;-)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Rama 320 GB HDD
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 14:23 (Mitch).
17 godina
neaktivan
RE: Ticketpro
Mitch kaže...

Za U2 će bit prepun server a ticketpro.hr nije baš tako snažna stranica

A ja mislim da jedna osoba može kupiti 4 ulaznice i nisam siguran ali misli da ih podižeš kod njih u poslovnici

A 99 % sam siguran da se plaća karticom

EDIT : Nikad nisam plaćao ;-)

E da.. i ja bi platio karticom ;)) ..i sad me najvise zanima koji je najbolji nacin placanja. Vidim tamo da moze VISA a ja iam VISA electron ..to mi je onaj devizni sta koristim za kladu al mislim da bi mogao i s tim platit.. jel zna netko???

..al me svejedno zanima neki info ovako iz prve ruke..ako je netko vec tamo nes placao..
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 14:38 (B-52).
17 godina
neaktivan
Ticketpro

ma ide ti sve to ok nemas problema, samo sto meni nije jasno na toj stranici kako da kupim ticket, kad se ulogiram i dalje mi pise

Niste registrirani za Ticketpro Web Shop?

Kliknite ovdje kako bi ste se registrirali za kupovinu ulaznica.

17 godina
neaktivan
Ticketpro

Ti si se rego u ticketpro club, to je za forum i to, moras se ovdje registrirat

17 godina
neaktivan
Ticketpro

tu sam se registrirao al nista...

17 godina
neaktivan
Ticketpro

ma joj ljudi!

onisu jos jucer redirektali sve pokusaje kupovine na onu stranicu: "...trenutno posluzujemo max broj korisnika..." !

ja namjerno probao jučer navecer i vec je bilo redirektano!

nema smisla pokusavati.

17 godina
neaktivan
Ticketpro

ajde, nek netko napise ako zna gdje se moze kupit. ja sad pokusavam na ticketpro al svaki put odletim na serverlimit...:(

17 godina
neaktivan
RE: Ticketpro
mats990 kaže...

ajde, nek netko napise ako zna gdje se moze kupit. ja sad pokusavam na ticketpro al svaki put odletim na serverlimit...:(

kolegica uzela preko češkog ticketproa?!
17 godina
neaktivan
Ticketpro

ma evo ja se uvjerio da je "the old fasion way" ipak boljii:), nazvao sam generalturist ili kako se vec zove, reko da mi sotave 2 ulaznice i cekale su me sve do 17h

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice