Evo da vam javim kaj se događalo pod šatorom 
Došli smo 4 frenda i ja do Biškupca s biciklima. Tamo nas je dočekalo 7 cura, kod jedne smo ostavili bicikle i otišli pod šator. Svi smo sjeli za jedan stol, naručili pive i polako pijuckali. 3 cure su otišle plesat, a mi ostali smo ostali sjedit. Negdje oko pola 1 smo se svi digli i otišli plesat. Svi su se nekako skompali s curama osim mene. Ne znam kaj je to s menom, možda zato jer imam najlošiji fizički izgled ili ukočeno zgledam... zadnjih sat i pol su me zvali plesat kad smo već svi bili pod gasom. Došli smo naprijed u kolo, plesali smo svi skupa. Sva sreća pa bar dobro plešem. Kad je bio razmak između pjesmi ukazala se prilika da zgrabim curu i nikako nisam mogao skupiti hrabrosti da ju zgrabim, ali na kraju sam ju uhvatio za ruku i primio za struk. Kad smo počeli plesati nakon kojih 10 sekundi je završila pjesma(awkward), baš kad sam se zagrijal. Vratili smo se svi za stol, kratko razgovarali, otišli po bicikle i doma.
P.S. Bila je jedna zgodna plavuša koja mi se sviđa već jedno vrijeme, al kolko sam ja "drveni" nisam ništ pokušal. Poslije me dodala na fejsu...
mogo si reć da si na rokovu, bi ti ja sredio nešto :D
off: nisu ti ukrali bicikl? tamo često cigani kradu bicikle.

Real Madrid