Svinjska gripa hara svijetom

poruka: 450
|
čitano: 76.684
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Svinjska gripa hara svijetom
naxeem kaže...

Po tome tu, postoji velika šansa da se bacim pod kamion, ako uzmem Tamiflu.

Hajde uzmi ona ti valjda može pomoći ,probaj to možda ti pomogne jel zdravlje ti je na prvom mjestu....

RIDER
17 godina
Deus ex machina kaže...
Floki kaže...

Pa dobro,da li je 1976 bilo ovako?

http://gamapserver.who.int/h1n1/cases-deaths/h1n1_casesdeaths.html

Pogledaj malo brojke na stranicama CDC-a i WHO-a, ma neće biti da oni svi lažu, a filmić na youtubeu star 33 godine je relevantan za ovaj trenutak

Pise tocno "associated with N1H1" - to ne znaci da je N1H1 bio jedini i osnovni razlog smrti. Samo da je osoba vjerojatno bila usput i zarazena time.

Ja sam jucer posandrcao na brzinu: poslala mi zena clanak sa net.hr, ogromnim slovima pise: "U Splitu djevojcica umrla od svinjske gripe".

Tek kad pocnes citati tekst, saznas da je sirotica bolovala i od leukemije.

Kako mi se gade takvi kvazi-novinari!!!

pa što ako piše associated, obilježje gripe i jest da teže napada slabije, pol je populacije u rizičnoj skupini po njihovoj listi, a niti to ne znači ništa, pravila i nema, svaka je jedinka individualna, a pitanje je i dal su svi sojevi tog virusa jednako virulentni,

najbolje sad da novinari prestanu pisati radi sprečavanja panike, ma ako do panike i histerije i dođe , e to neće biti niti radi novinara, niti radi multinacionalki, ljudi paniče jedino ako nešto vide na svoje oči (ne daj Bože), a glavni paničari u takvim situacijama obično budu oni "heroji" koji se u mirno vrijeme kad opasnosti nema busaju u prsa

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 18:16 (Floki).
16 godina
neaktivan

Nema boljeg imuniteta od zdrave hrane. med, mlijeko, povrće, i voće

CerIna:)
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 18:05 (Cerina15).
17 godina
neaktivan

Imo sam ju još ljetos, kad sam se iz Engleske vratio...ko obična gripa, samo jača...Tamiflu FTW

17 godina

Svinjska gripa je uglavnom samo svinjska ili ti debela zarada na lijekovima koji su ili skroz beskorisni ili su korisni tek toliko da se uspije nekaj poboljsat ali uglavnom nista posebno bolest ima svoj tok a oni slabiji ili ostecenog imuniteta umiru kao i od mnogih drugih bolesti. Postoji jedna izreka koja je ziva istina i to djeluje a doktori su je u prijasnja vremena cesto spominjali s jako dobrim razlogom pojedite 20 kila crvenog luka pa mi se javite ponovo.Smijeh Obicna gripa pokosi da ne kazem koliko vise ljudi nego ova ali panika je profitabilna normalno a kaj s tim ta u hrvatskoj godisnje umre oko 10 000 ljudi od izravnih posljedica pusenja tj kardiovaskularnih bolesti mozdani udari infarkt i ostala fatalna stanja a Karcinom da ne spominjem pa se brojka umrlih godisnje penje jako visokoCool

16 godina
neaktivan

Evo pročitao sam jedan poduži tekst autora Krešimira Mišaka (Na rubu znanosti). Znam da će vam prva misao biti - ah još jedna teorija zavjere, to je sigurno neko s*anje, ma ne budem to ni čitao. No Mišak je dečko zbilja na mjestu, barem što se tiče istraživačkog novinarstva. Uvijek je pravio dobre emisije i dovodio goste koji su imali klikere u glavi. Tekst je prilično zanimljiv, bavi se problemom cjepiva iz različitih perspektiva, dosta citiranja likova koji su na visokim položajima i kroje nam sudbinu. Npr.: pitaju novinari Obamu da li je cjepio svoju djecu a on veli - Namjeravio sam ali je ponestalo cjepiva. (nije zajebancija). U svakom slučaju dobar tekst za pročitati.

Krešimir Mišak - Tko se cijepi protiv svinjske gripe, taj je lud

They took our jobs!
16 godina
neaktivan

Evo danas su nam na faksu dijelili upozorenja. Kažu nitko nije imun i higijena je važna :D .

17 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

Evo pročitao sam jedan poduži tekst autora Krešimira Mišaka (Na rubu znanosti). Znam da će vam prva misao biti - ah još jedna teorija zavjere, to je sigurno neko s*anje, ma ne budem to ni čitao. No Mišak je dečko zbilja na mjestu, barem što se tiče istraživačkog novinarstva. Uvijek je pravio dobre emisije i dovodio goste koji su imali klikere u glavi. Tekst je prilično zanimljiv, bavi se problemom cjepiva iz različitih perspektiva, dosta citiranja likova koji su na visokim položajima i kroje nam sudbinu. Npr.: pitaju novinari Obamu da li je cjepio svoju djecu a on veli - Namjeravio sam ali je ponestalo cjepiva. (nije zajebancija). U svakom slučaju dobar tekst za pročitati.

Krešimir Mišak - Tko se cijepi protiv svinjske gripe, taj je lud

Emisija mu je OK, i uvijek sam smatrao da provjeri barem jednom ono o čemu priča...

A što se tiče bloga, prije ću povjerovat njemu nego onom milinoviću...

Što se mene tiče, moja djeca, ja i žena nikad, ali apsolutno nikad se neće prijavit na cjepivo. To smatram apsolutno debilnim... koliko god dobra su cjepiva donjela, napravila su isto toliko štete. Koji put nenamjerno... a sad, da li je sve ovo namjerno, nemam nikakvih podataka o ničemu, a nisam ni neki teoretičar zavjere.

Samo govorim, moju obitelj i mene pod NIKAKVOM prisilom neće nitko cjepit, i ubrizgat u MOJE tijelo nekakve netestirane preparate.

17 godina
neaktivan

Opet se bavite glupostima!

Zar nije očito da je to još jedan način da nas bace u strah. Od svinjske gripe se ne umire!

Umire se od čitanja novina,gledanja tv-a i vjerovanja da se možete zaraziti.

A kao šlag dodajem cjepivo koje vam povećava mogućnost smrti.

Pogledajte kako nas konstantno bombardiraju tom gripom putem prokletim medija.

Malo nas je preveč pa trebaju smanjiti broj potencijalno opasnih budala.

Samo si i vi dalje sugerirajte da bi mogli dobiti gripu. Pa možda vam i bude takvo iskustvo.

Slušajte stričeka Icke-a. Zna i on nekaj. Najte se cepiti.

Pozdrav i sretno iskašljavanje Smijeh

16 godina
neaktivan

ja neznam zašto takva strka oko MINISTAR ŠUKER GRIPE,ionako čemo umrijeti od najopakije bolesti(STARENJE)Šutim

16 godina
neelix kaže...

ja neznam zašto takva strka oko MINISTAR ŠUKER GRIPE,ionako čemo umrijeti od najopakije bolesti(STARENJE)Šutim

Tu si stvaaaaaarno u pravu, osim toga netko je i napisao da koliki ljudi umru od pušenja pa čak i od "obične" gripe (kako se do sada zvala?) i sad kao izgovor za ovo još luđe ludo stanje kod nas je neki tamo virus koji smo, kako kažu, dobili od svinja. PA KAD JE SVINJA IMALA GRIPU? Objasnite vi to meni! Moji doma su meni rekli da kada bude cijepljenje protiv te H1N1 gripe (neću koristiti naziv "svinjska", uvreda za svinju!) da se NEĆU cijepiti, pa niti oni jer navodno cjepivo nije službeno odobreno od zdravstva i može paralizirati! CMIIW (znate kaj je ovo) ali to je moje mišljenje.

16 godina
neaktivan
Evo sam bas sad pogledao dnevnik novetv u kojem im se javio strucnjak iz Amerike koji je potvrdio neke stvari koje se tu spominju vec danima, npr. spomenuo je gripu iz '76. Predlazem da pogledate na njihovom webu.
EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan

Od prekjučer na jučer preko 1000 novih slučajeva, a od jučer do danas?

Nekako kaotično izvještavaju o tome svemu..

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
ma kad pogledam vijesti osjećam se kao da je '91. a tuđmana su zamjenili farmaceuti...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
protjeran

Kako cete vidjeti u sljedecim nastavcima u ''epidemiji'' Svinjske gripe 1975-76. - samo je 1 osoba umrla od Svinjske gripe - a 25 ljudi je umrlo od cjepiva protiv Svinjske gripe i tisuce su ostale hendikepirane ulazuci tuzbu protiv vlade SAD-a.

Prije nego sto pocnete panicariti oko podataka o umrlima od Svinjske gripe bilo bi dobro provjeriti podatke o zrtvama obicne sezonske gripe. Npr. svake godine u SAD-u 30 000 ljudi umre od obicne gripe.
Svake godine samo u SAD-u umre oko 100 000 ljudi zbog gresaka bolnickog osoblja kod dijagnoza i sprovodjenja tretmana.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
16 godina
odjavljen

Ako mi nekoliko varijacija obične gripe koju sam zadnji put imao par godina za redom i to prije 7 godina nije ubilo pa neće me ni ova, tu i tamo neka lagana prehlada možda i to je to.

Apsolutno mi se ne sviđa to masovno forsiranje cjepiva i lijekova protiv te famozne svinjske gripe, na meni nikakva gamad neće zarađivat pare na ovakav način sa tim sumljivim preparatima.

Svima koje je ulovila neka boleština želim brz oporavak :)

Let The Metal Flow - Chuck Schuldiner, The Father Of Death Metal (1967 - 2001) R.I.P.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 20:40 (D.N.R.).
17 godina
protjeran

Ovaj je intervju s jednim od rijetkih postenih i casnih politicara u SAD-u - dr. Ron Paulom obavljen 2.05. 2009.

Ako jos niste culi za ima Ron Paul - mozda vam se isplati raspitati se o ovome covjeku koji je prominentan u pokretu gradjanske akcije tzv. ''revolucije ljubavi'' - incijativi za ponovno uspostavljanje americke republike i vracanja vladinih ovlasti iz ruku korporacija u ruke am. naroda. 

U sljedecem prilogu bi se mogli pozabaviti porijeklom Svinjske gripe i pozadinom navodnih cjepiva - odnosno navodima da virus i cjepivo imaju isto izvoriste?

Ugodan dan/ugodnu noc zelim.

P.S.
Ispravka kod prijevoda - na 

- rijec je ''pronicavo'', a ne ''perceptivno''. Brzina-brzina...

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
neaktivan

Evo, ja potvrđeno rokćem, tj. imam svinjsku gripu. Valjda napada sve svinje? - Šalu na stranu, ali nije baš ugodno kada vas isprepadaju, a kažu vam da je za ionako upitno siguran ljek, kasno nakon 48 sati...

Noć je užas... stalno pazite da vam se ne skupi khm da ne dobijete upalu pluća, jedva čekate jutro i uspravan položaj. Mislim da ću noćas spavati sjedeći.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Evo, ja potvrđeno rokćem, tj. imam svinjsku gripu. Valjda napada sve svinje? - Šalu na stranu, ali nije baš ugodno kada vas isprepadaju, a kažu vam da je za ionako upitno siguran ljek, kasno nakon 48 sati...

Noć je užas... stalno pazite da vam se ne skupi khm da ne dobijete upalu pluća, jedva čekate jutro i uspravan položaj. Mislim da ću noćas spavati sjedeći.

Svinjo jedna...Belji se (sorry za crni humor).

Znaci potvrdjene su sumnje. I sta sad? Jesu ti dali stogod? Kako se osjecas?

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

aj za svaki slučaj prepiši gtx-icu ... nikad se nezna, da ne propadne

xD

(zloban)

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan

Cool hehe

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Cool hehe

Koji su ti lijek dali? Jesu te cijepili ili?

Nada se da ćeš brzo ozdraviti.

17 godina
neaktivan

Ništa.

16 godina
neaktivan

Ma daj nax, pamet u glavu, a strah van.

Ovdje u mojoj firmi je vec 5 ljudi obolilo od svinjske gripe, ukljucujuci CEO-a koji se vraca u ponedjeljak. Jedan tip se cijepio, bio je u komi dva dana.

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx
17 godina
neaktivan

Ako ima vas koji razumiju njemacki, preporucio bi da pogledate ovu epizodu

emisije Quarks & Co, ako imate Miru mozete je i preko njega povuc s podcasta

ili skinuti sam podcast . Uglavnom radi se naravno o svinskoj gripi, koliko je zapravo

opasna, obraduje se i ono sto se dogadalo u americi i o cjepivima, kako se radila

nekad i danas.

Sto se tice cjepiva radi se na isti nacin kao cjepivo za obicnu gripu,

najvaznije je da se vise ne koristi zivo cjepivo, znaci nema virusa u cjepivu,

tako da bi trebalo biti jednako bezazleno kao i normalno cjepivo koje se

koristilo zadnjih par desetljeca.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
neaktivan

Dobio sam toliku lavinu idiotskih forvarduša koje upozoravaju na opasnost od cjepiva za gripu bilo koje vrste, da sam, buntovan kakav jesam, u ponedjeljak otišao i cijepio se u firmi. Naravno da sam odmah od liječnice tražio ambalažu od cjepiva. Tamo su uvedena tri soja gripe, od kojih je jedan H1N1. Sreća do neba!

Captain's log. Danas je petak. Dobro mi je. I više nego dobro. Prošvercao sam danas 2 kile piva (mega Pan), 200 g kulena i upravo sam gablecovao. Čekam kraj radnog vremena. Da bar utjecaj piva potraje ovoga vikenda dok umirem od svinjske gripe. Ali neće. Morat ću u ponedjeljak opet po piće i klopu i čitati YEBENE forvarduše o svinjskoj gripi!

Još gore... danas sam dobio SMS od mame koja mi piše da nikako ne idem na cijepljenje jer truli Zapad ugrađuje čipove kroz cjepivo samo da nas mogu kontrolirati... gubim nadu u čovječanstvo... ali i dalje živim... yebeš život s takvim mediokritetima...

17 godina
neaktivan

Prevedeš malo nama Englezima? :)

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Prevedeš malo nama Englezima? :)

Tebi samo pusa Poljubac

Poanta: jedi, pij, igraj, uživaj, svejedno nas guze odozgor, gripa ili ne...

Captain's log: zašto još uvijek podrigujem gazirano i dimljeno?! Iznenađen

ps. zaboravih prevesti, ako nisi dobivao paranoične forvarduše kao ja u svom officeu - "svinjska gripa je inženjering marketinga farmaceutskog lobija, cjepiva su tu kao sveta voda (beskorisna), samo da se prodaju, a Zapad nas kontrolira ovako ili onako..."

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 13:37 (Faerdhur).
17 godina

Dosta mi je bilo ono o čipovima za praćenje u cjepivu, ma koje su to budale

ljudi slušajte liječnike, a ne budalaštine na net-u , net je jako dobra stvar ako znaš čitati informacije, inače je net idealan rasadnik budala

drago mi e da si dobro naxeeme, čim švrljaš po net-u, dobro siCool

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 13:42 (Floki).
17 godina
neaktivan

Za sada :D po 1000mg paracetamola :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice