Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.810.083
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
ihush kaže...

hipotetski smo normalna država, treba li ikog uvjeravati da nismo? Ono gljive i amebe to već kuže.. monty python.

Pa što onda ne odgovori konstruktivno na moje prvo pitanje. Da li je nešto tako zakonski uopće moguće napraviti? Ako je tako to bi bila velika šamarčina Zna se kome.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina

- nova doskočica (službeno, ver.2.0b) je 'ne zna se..'

- a pitanje je ..

pa onak, kod nas je moguće da A posavlja B, B ne može smijeniti A, ali formalno može, ako to napravi pada i sam, dok A može smijeniti B, ali tad pada.. odnosno pali su (neovisno o tome), samo im još nije došlo do hipofize. Odnosno, ta-raaa.. (fanfare), imamo i ustavne sudce! .. pa sad može i vlada past, jer možemo na izbore, da nemamo, nebi ni novi izbori mogli, a tad da su a i b mislili, nebi ni gurali u sud osoblje (osim u lisicama) jer bi tad bili vlast, bar tehnička do .. dok nešto, netko.. ma pogubio sam se.

bokte... NSAini serveri rade ifthenove.. i ruše se. Jednostavno ne uspijevaju simulirati kroešan politics evolutin model (a drmaju potrese, quarkove i ostalo uz to vrte Krizu na haj).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 22:39 (ihush).
10 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Pa što onda ne odgovori konstruktivno na moje prvo pitanje. Da li je nešto tako zakonski uopće moguće napraviti? Ako je tako to bi bila velika šamarčina Zna se kome.

mislim da bi prije od ruke pošlo prusima koknuti fuhrera 41' et toliko o tome

16 godina
neaktivan
vito79 kaže...
phoenix2003 kaže...

Što je odigrao i za koga?! Za građane? Sigurno ne!

evo tebi jedan thumb down pa idemo dalje

Edge kaže...

....

Zato mi je drago da je netko stao na zulj velikoj stranci.

Uostalom, koji je bolji izbor? HDZ i SDP, sigurno ne.

Ja imam svoje mišljenje i političku opciju ali ona ovdje nije ni bitna. Politička stranka koja osvoji vlast treba da se dokaže u tome koliko će dobroga donjeti svim građanima a ne koliko će javnih nabavki naštimati kumovima, prijateljima i stranačkim kolegama. Iskreno, od samog početka, sa pobjedom Kolinde na predsjedničkim izborima, mirisalo je na to da HDZ neće uraditi ama baš ništa kako. Ipak mislio sam da će jedinstvo stranke prevladati u namjeri da koliko toliko dalje poboljšaju uvjete života u Hrvatskoj kako bi povratili imidž koji su izgubili sa Sanaderom. Međutim, ovo što su do sada uradili, ovo im ni sam SDP ne bi bolje uradio. Ne znam da li griješim ili sam nešto propustio ali SDP se mudro rijetko oglašavao u svemu ovome i pustio HDZ da si sami nanose štetu jer su to radili najbolje što su mogli.

Političke stranke, bilo koje opcije, će se ovako neodgovorno ponašati na vlasti sve dok ih puštaju građani da se jedni drugima u inat slade. 

18 godina
mario.L_hr kaže...

Ne znam kako, obzirom da mandat za sastavljanje vlade daje predsjednica, temeljem nekakvih ustavnih odredbi i rokova koji mi se nikako ne čine kompatibilni s bilo kakvim prekrajanjem vlade (pogotovo ako bi se mijenjao mandatar, što mi se čini neminovno).

S druge strane, ionako se već neko vrijeme šuška o ustavnoj krizi zbog ne-imenovanja sudaca ustavnog suda, tako da smo na pragu još jednog apsolutnog debilizma. Ne čini mi se nemoguće da predsjednica dijeli mandate šakom i kapom, ako ne postoji ustavni sud koji bi ju (za)ustavio.

Jednostavno ne možeš ne voljeti ovu zemlju!  :D

Gledam te!
16 godina

Pa Ustavni sud je danas kompletiran. Ako se, opet hipotetski, ne promijeni mandatar (znam da je to nemoguće) može li se onda presložiti vlada s novom većinom. Mislim da je HDZ izgubio većinu u Saboru pa je pitanje rušenja vlade ovisno o SDP-u.

Stručnjak za odmaganje...
18 godina

Ma daj, ajde super (ne gledam TV, pa nisam baš aptudejt)!

Ne vidim što bi sprečavalo aktualnog mandatara da rastavlja i sastavlja vladu, dokle god ima podršku saborske većine.

Gledam te!
13 godina
mario.L_hr kaže...

I što sada? Novi izbori na jesen, rezultat će opet biti tijesan pa će manji igrači ponovno odlučivati. Onaj tko, iz Mosta, odluči prijeći pod okrilje HDZ-a je politički mrtvac, to je svakom jasno. Pitanje je samo da li će dobro unovčiti tu političku smrt. Ako bi Most odlučio ponovno sa SDP-om, pozicijski bi gore prošao nego što je mogao proći prije. Pitanje je samo da li bi to "gore" bilo bolje od novih izbora.

Ako dođe do novih izbora onda mislim da je SDP u blagoj prednosti, nisam siguran da su u HDZ-u toga svijesni. Ne vidim na koju foru mogu prodati ljudima priču da je za sve kriv Orešković i Most. Pa sami su ih odabrali.

nema šanse da bude tijesno, adeze si je sam iskopao rupu i sdp ih dobiva bez da se i pojave igdje do jeseni

za most je teško prognozirati, no mislim da su i oni donji u ovome, a u svakom slučaju sdp dobiva hdz toliko premoćno, da im nikakav most neće trebati

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 0:13 (picajzla0707).
16 godina
picajzla0707 kaže...

nema šanse da bude tijesno, adeze si je sam iskopao rupu i sdp ih dobiva bez da se i pojave igdje do jeseni

za most je teško prognozirati, no mislim da su i oni donji u ovome, a u svakom slučaju sdp dobiva hdz toliko premoćno, da im nikakav most neće trebati

Rekao bih da previše očekuješ od ljudi. 

13 godina
Pa i ne bas, kod nas se skoro u pravilu glasa protiv, umjesto za, a hdz se u ovih par mjeseci usro i vise nego dovoljno da digne ljudima zivac
18 godina
neaktivan

Pu, ni zatvor nije što je nekada bio.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
18 godina

Dao mu Čanak ruku... Jebiga, kao da se rukuješ s Hitlerom.

This space for rent!
10 godina
neaktivan
boxer kaže...

Pu, ni zatvor nije što je nekada bio.

ta dva je tribalo poslat u przun u mehiko, posto je i onaj u den hagu hotel sa 4 zvjezdice,a u srbiji im je bolje nego meni na ljetovanju u rogoznici

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 12:00 (vito79).
14 godina

Ajd da se malo nasmijemo u ovim teškim vremenima. Pogledajte taj impresivan popis vještina - https://hr.linkedin.com/in/tomislav-karamarko-1163094b

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
neaktivan
vito79 kaže...

ta dva je tribalo poslat u przun u mehiko, posto je i onaj u den hagu hotel sa 4 zvjezdice,a u srbiji im je bolje nego meni na ljetovanju u rogoznici

Čini mi se da si mislio na pržun u Venezueli a ne Mehiko. Mehiko je gori od nas, ako imaš dovoljno love onda su ti zatvorski dani tamo ko u odmaralištu. Sve korumpirano od čuvara do upravitelja.

ElektričnaOvca kaže...

Ajd da se malo nasmijemo u ovim teškim vremenima. Pogledajte taj impresivan popis vještina - https://hr.linkedin.com/in/tomislav-karamarko-1163094b

Graphic design, Web design, SQL, Web development  Svestran čoek

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 12:28 (ddarknessfairyy).
17 godina
odjavljen
ElektričnaOvca kaže...

HTML, English, SQL?????????

Web Design??????

Sad me sram kaj sam developer. Idem po štrik...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Pa da, ne bih se čudio ni da ima profil na forumu ovdje 😂

Tread softly because you tread on my dreams.
10 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Pa da, ne bih se čudio ni da ima profil na forumu ovdje 😂

u najeba ja ko zuti

10 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Čini mi se da si mislio na pržun u Venezueli a ne Mehiko. Mehiko je gori od nas, ako imaš dovoljno love onda su ti zatvorski dani tamo ko u odmaralištu. Sve korumpirano od čuvara do upravitelja.

zavisi koji kartel, onaj od Knights Templara nije los,a za poseban tretman nasi politicari bi trebali napraviti jedanput u zivotu nesto korisno i lobirati kod la familija mihokana za ovu dvojicu

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 13:09 (vito79).
16 godina
14 godina
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
ElektričnaOvca kaže...

HTML, English, SQL?????????

Web Design??????

Sad me sram kaj sam developer. Idem po štrik...

Mislim da je mogao objediniti sve te skillove pod jednu rečenicu : Prodavač magle par ekselans.

Tip ima skilla u nabrojanim stavkama na profilu, kao što trenutna vlada ima skilla da vodi državu.

Jebo ti mene ako lik zna ukucat neku osnovnu eksel tablicu, da mu zbroji na kraju dole koliko točaka mu ima politički program, četiri ili pet?! :D

A u kakvom političkom sistemu-državi se uspinjao do fotelje lijepo opisuje profil, ravno svake 2 godine switch na novu poziciju, sve na pamet, sposobnost, trud, zalaganje i nadasve poštenje ^^

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
10 godina
neaktivan

http://www.index.hr/vijesti/clanak/bandic-bez-obzira-bilo-preslagivanje-ili-novi-izbori-moja-stranka-bit-ce-rjesenje-ja-sam-rjesenje/897538.aspx

Kak ga nije sram.Znači lik koji bi trebal dobit bar 25 godina zatvora za sve kriminalne radnje koje je izvel ima obraza takve gluposti izjavit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2016 15:59 (Hexovale).
17 godina
Hexovale kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/bandic-bez-obzira-bilo-preslagivanje-ili-novi-izbori-moja-stranka-bit-ce-rjesenje-ja-sam-rjesenje/897538.aspx

Kak ga nije sram.Znači lik koji bi trebal dobit bar 25 godina zatvora za sve kriminalne radnje koje je izvel ima obraza takve gluposti izjavit.

Osobno mišljenje o tipu na stranu bilo kao čovjeka ili političara-lopova, mora mu se priznati, lik ima comeback jači od Stallonea u Rocky filmovima :)

16 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

https://hr.linkedin.com/in/tomislav-karamarko-65385664?trk=prof-samename-name

16 godina
neaktivan

Šta ti je balkanski seljak! Čim dođe u grad, odmah zakolića!

13 godina
protjeran

Pa nisam znao da ekipa iz Nightmare Stagea uredjuje hrtov dnevnik......... ma ne ne ne, ovo je ispod njihove razine.

17 godina
Tallahassee kaže...

Pa nisam znao da ekipa iz Nightmare Stagea uredjuje hrtov dnevnik......... ma ne ne ne, ovo je ispod njihove razine.

Pa moraju još malo držati disciplinu dok gazda ne prdne u fenjer i ode sa fotelje u pravne udžbenike i kolektivnu svijest naroda  u sekciju *Sjećaš li se one političke komedije ljeta 2016?*

18 godina

Dokad se ova banda na vlasti misli preslagivat i svađat. Gospodo, plaće vam idu. Ako mislite nešto radit, radite. Ako ne, idemo na izbore. Drkaroši već 6 mjeseci ne rade ništa...

Rvat katolik!
18 godina
neaktivan

Kak' ne rade?

Kada si zadnji put gledao tako dobru komediju na TV-u?

Ja odustao od pedesetoga pregledavanja "Letećeg cirkusa Monty Pythona" u korist "Hrvatke Vlade".

Jest da su likovi nerealno plitki i dijalozi su na razini rasprave dvogodišnjaka koji se svađaju čija je koja duda, ipak te uhvate na prepad naglim promjenama vremena radnje ('41-'89-2000-2016) i vrhunskim sporednim likovima koji ponekad izgledaju kao da izgmižu ispod svakog kamena koji vidiš u svojoj okolini (Markić, Tepeš, Etc.). "Nobody expects the WW2 to resurface!!".

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice