Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.472.786
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
Minoza kaže...

Znaci sad je sluzbeno, u paklu uistinu svira rock i metal!

http://www.24sata.hr/sudbine/lijecnica-je-tri-dana-bila-mrtva-vidjela-sam-sve-i-raj-i-pakao-314476

Nakon susreta s ocem približili su se zavjesi od magle. Prošli su kroz nju i odmah je osjetila užasan smrad i vrućinu. Jedva je disala. Bio je to užasno jak vonj spaljenog mesa, pokvarenih jaja i znoja, a cijelo vrijeme čula se glazba, heavy metal i žestoki rock.

Ako ja dok sam živ slušam rock i metal, jel to znači da idem u pakao?

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
18 godina
neaktivan
Ne, vjerojatno si već u paklu.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Ne, vjerojatno si već u paklu.

Da, kužiš ono, i meni je bilo sumnjivo što Hrvatsku zovu raj na zemlji a ima sve osobine pakla. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Znaci sad je sluzbeno, u paklu uistinu svira rock i metal!

http://www.24sata.hr/sudbine/lijecnica-je-tri-dana-bila-mrtva-vidjela-sam-sve-i-raj-i-pakao-314476

Nakon susreta s ocem približili su se zavjesi od magle. Prošli su kroz nju i odmah je osjetila užasan smrad i vrućinu. Jedva je disala. Bio je to užasno jak vonj spaljenog mesa, pokvarenih jaja i znoja, a cijelo vrijeme čula se glazba, heavy metal i žestoki rock.

To te ja pitam mamicuuuu tiii {#}!!!

Faith divides us. Death unites us.
18 godina
Pranja kaže...

Da, kužiš ono, i meni je bilo sumnjivo što Hrvatsku zovu raj na zemlji a ima sve osobine pakla. {#}

Tko ju tako zove? {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
Pero Dinamit kaže...
Pranja kaže...

Tko ju tako zove? {#}

Oni na vlasti  {#}

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
18 godina

Evo čitam kako su nekog debila uhvatili u prekršaju dok je vozio afto 302 puta {#}

Ne znam tko je tu glupnji, pravosuđe ili on sam. Yebote kako uspiješ da te zaustave svaki puta kad sjedneš u auto? I isto, jel se njega ne može strpati u čuzu na nekoliko godina kao što su sad Ameri napravili nekom liku (dobio 13god zatvora) pa neka malo razmisli o svojim postupcima, a ne odrediti mu kaznu zatvora od 299 dana i pustiti ga nakon mjesec, dva jer ne vjerujem da je svaki puta odležao punu kaznu.

Sad je samo pitanje kada će nekoga ubiti, a nažalost hoće jer se neće popraviti...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
Pero Dinamit kaže...

..Sad je samo pitanje kada će nekoga ubiti, a nažalost hoće jer se neće popraviti...

i tad (ili možda sad) treba postaviti pitanje odgovornosti? Tj već ga policija i sud 'dobro znaju'... metak u čelo ili su odgovorni za nečinjenje preventivnih radnji. Jedini problem je što dobrog rješenja nema (osim da on prestane s glupostima, dokazano neće..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
Pero Dinamit kaže...

Evo čitam kako su nekog debila uhvatili u prekršaju dok je vozio afto 302 puta {#}

Ne znam tko je tu glupnji, pravosuđe ili on sam. Yebote kako uspiješ da te zaustave svaki puta kad sjedneš u auto? I isto, jel se njega ne može strpati u čuzu na nekoliko godina kao što su sad Ameri napravili nekom liku (dobio 13god zatvora) pa neka malo razmisli o svojim postupcima, a ne odrediti mu kaznu zatvora od 299 dana i pustiti ga nakon mjesec, dva jer ne vjerujem da je svaki puta odležao punu kaznu.

Sad je samo pitanje kada će nekoga ubiti, a nažalost hoće jer se neće popraviti...

Zatvorenici su skupi. Mi ih placamo, a oni ne zaradjuju.

Rvat katolik!
14 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Zatvorenici su skupi. Mi ih placamo, a oni ne zaradjuju.

Lipovica?

18 godina
Pranja kaže...
Blagoslivlja se i hrana-ni ona nema dušu. Također,imaš blagoslivljanje domova, vatre, prijevoznih sredstava itd.

Evo i za nas da nas čuva Bog dok se tabačimo u Battlefieldu.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
odjavljen
wyks kaže...

Evo i za nas da nas čuva Bog dok se tabačimo u Battlefieldu.

{#}

Ako se ne varam,birali su jedne godine i svetca zaštitnika interneta.

17 godina
neaktivan
ihush kaže...

- Pogrešno si očekivao. Crkva nije rasadnik slobodne misli, dogma. Uzmi ili ostavi (ovako si licemjer).

...

Neovisno kojoj organizaciji pripadas - govor mrznje i segregacije je zabranjen zakonom.

P.S. Jel netko u biti procitao link koji je Minoza linkao? Prica je k'o da citam bajke... ne mogu vjerovati da zena odrzava predavanje!!!!

They say freak, when you're singled out...
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 17:24 (Deus ex machina).
18 godina
Deus ex machina kaže...
ihush kaže...

- Pogrešno si očekivao. Crkva nije rasadnik slobodne misli, dogma. Uzmi ili ostavi (ovako si licemjer).

...

Neovisno kojoj organizaciji pripadas - govor mrznje i segregacije je zabranjen zakonom.

P.S. Jel netko u biti procitao link koji je Minoza linkao? Prica je k'o da citam bajke... ne mogu vjerovati da zena odrzava predavanje!!!!

Da joj nisu stavili pršut na čelo ne bi se nikad vratila iz mrtvih. 

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Da joj nisu stavili pršut na čelo ne bi se nikad vratila iz mrtvih. 

{#}

Ali, kad covjek promisli - i ona baba sa erockim toksinima je odrzavala predavanje....

14 godina
odjavljen

Mislim da bih mogao čak i otići na njeno predavanje kada bude u Sisku i pitati ju ima li u paklu kojeg našeg političara. {#}

18 godina
neaktivan

Da čujem procjene koliko će vremena proći do prve krađe...

http://www.nextbike.hr/hr/zagreb/cijene/

Naročito s ovakvim zaštitama.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Si siguran da to već nije ukradeno?

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
14 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Kasniš s vijestima-firma je već otišla u stečaj zbog krađe svih bicikala.

18 godina
neaktivan

http://www.24sata.hr/news/pocelo-fino-guljenje-gostiju-cak-105-kn-za-punjene-paprike-314704

Kava u Splitu 25kn? Punjene paprike 105kn?! I onda se čude zašto turisti dolaze sa paštetama i narescima.{#} Malo su si umislili da da su Venecija.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
18 godina

koja je to marva...a sto lupez ne doda i to, da su mu te svemirske paprike i pasticada u ledu.   koji naivac jos misli da mu kuhar sprema jelo onog trenutka kada je narucio.  placaju se podgrijaci.

i da hoces, pasticadu nemozes napravit u jedan dan.  i pire smrzavaju.

amortizacija na one tri paprike iznosi cca 8-9kn...sve je tu ukljuceno,od paprika, mesa, rizi, vegete, kuhara, kurvi. struje, plina, mikrovalne..sve.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
14 godina
odjavljen
AA-d00d kaže...

http://www.24sata.hr/news/pocelo-fino-guljenje-gostiju-cak-105-kn-za-punjene-paprike-314704

Kava u Splitu 25kn? Punjene paprike 105kn?! I onda se čude zašto turisti dolaze sa paštetama i narescima.{#} Malo su si umislili da da su Venecija.

A zašto si ne bi umislili?

Kvaliteta je jedino čime se možemo boriti, i to treba naplatiti.

Tebe peče jer majstor i sa tolikim cijenama ima gostiju kao blata?

18 godina
neaktivan
Pranja kaže...
AA-d00d kaže...

1) A zašto si ne bi umislili?

2) Kvaliteta je jedino čime se možemo boriti, i to treba naplatiti.

3) Tebe peče jer majstor i sa tolikim cijenama ima gostiju kao blata?

1) Zato jer nemaju razloga, da je Dubrovnik u pitanju još bih razumio, ali takve cijene u Splitu mi nisu opravdane.

2) Kao što je Torrente rekao, te paprike moraju onda biti hrana za bogove.

3) U članku su 3-4 restorana navedena, a koliko ih zapravo ima? Nema šanse da imaju svi takav promet, a svi se žale kako turisti štede i ne troše... A ono što me peče je da prosječna hrvatska obitelj mora izdvojiti poveći dio budžeta za ljetovanje da bi jednu večer mogli otići u restoran.

14 godina
odjavljen

Joj, taj balkanski mentalitet-svi bi sve besplatno. Svi bi sve za šaku kuna.

Da tip ima 1545416146 zvijezdica i da Papa ruča kod njega,ti bi se opet žalio.

18 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Joj, taj balkanski mentalitet-svi bi sve besplatno. Svi bi sve za šaku kuna.

Da tip ima 1545416146 zvijezdica i da Papa ruča kod njega,ti bi se opet žalio.

Malo si pospan? Gdje sam ja rekao da mora biti sve besplatno?

Da ima 1545416146 zvjezdica ne bih se žalio jer bi valjda postojao neki dobar razlog za te silne zvjezdice, a ne da me u nekom obično restoranu dočekaju cijene kao da sam došao kod Gordon Ramseya.

15 godina

Postoje dva poslovna modela. Prvi je biti skup i ići na manju količinu, da bi opstao moraš imati i onaj dodatni faktor po kojem se postaje poznat (sumnjam da su punjene paprike taj dodatni faktor). Drugi je biti jeftin i ići na količinu. Kad pogledaš koliko je lanaca brze prehrane i koji novac obrću, jasno je koji model dominira.

Stručnjak za odmaganje...
18 godina

škampi 450kn.. škrpinica 420kn.

ajde dobro, to je elitna spiza, nisu paprike (pokvarit ce mi san veceras ova cijena paprika)..

i sad , oni sto zive na moru i poznaju ljude sto dobro zarade od lastikača na čekama..

neka ih pitaju pošto prodaju gazdi restorana škrpinu ili kijernu kad je izrone.

tu je jos veca drama nego s paprikama.  al ne bunim se...friško + carsko meso iz dubine.  ko ima,nek kusa.  a nemoj me hebat s one tri paprike.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
17 godina
neaktivan

Ma ove cijene veze s vezom nemaju. U konobe u koje sam ja isao po istri mozes jest' ko lord za 40-60 kuna. Hladno predjelo, toplo predjelo (njoki), glavno jelo (istarski odrezak) i desert.

Vjerojatno zacinjuje to mljeveno meso sa zlatom....

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 0:07 (Deus ex machina).
13 godina
žulja me koš ulja kaže...
Imam doma dva psa, curu i dečka. Super su mi i volim ih, ali da im netko napravi nešto slično kao onoj kujici ipak ne bi kažnjavao počinitelja

stavio bi neki facepalm gif ali jos uvijek nisu napravili neki toliko "jak" koliko bi trebao bit da ga ovdje stavim.

ti radis usporedbu izmedu KOKOŠI I PSA???????????

zao mi je tih cucki kaj ti udomljavas boga mi

ovakva brutalna mucenja zivotinja tipa petarda u njusku bi kaznjavo istom mjerom jel je to toliko brutalno da me evo glava boli dok samo razmisljam o tome, zanima me ko bi ponovio slicnu stvar kad bi vidjeli kako se to kaznjava. za ubijanje bez ikakva ajmo reci razumna povoda, zatvorska kazna. 

oko za oko, zub za zub!  najaca poslovica.

i prije nego neko sa iq 26 napise, "eye for an eye would make the whole world blind" moram rec da to je najveci fail ikad izrecen, nece tebi niko kopat oci ako ti to nikome nisi napravio {#}

17 godina
neaktivan
b00 kaže...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice