Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.483.566
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Od svih problema nase novine pisu o glupostima .

Prag za postat genijalac je stvarno visok.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
15 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
mac92 kaže...

S obzirom na to da nisam glasao, dal se može nekako provjeriti dal sam ja kao ipak "glasao" (tj. da nije netko ispunio da sam bio i glasao za koga je htio)?

Daj malo razmisli. Ako je izlaznost ovakva kao što kažu, tko bi se uopće to usudio raditi? I zbog čega? Najmanje bitnih izbora uopće.

Ovo je pokazatelj kamo bi cijela priča mogla otići na lokalnim izborima. Ljudima je jednostavno dosta svega. Rezignirani su i smatraju da izbori ne mjenjaju ništa, ne žive bolje a vijesti ih bombardiraju stalno time da će biti još i gore. Pojednostavljeno rečeno nije bitno tko je zajašio na vlast nama je isto. Razlika između ove i prethodne vlasti je velika ali meni nije jasno kako to da nemaju muda i ideja te napokon preokrenuti stvari u pozitivnom smjeru.

Stručnjak za odmaganje...
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Zasto bih se ja unsuscribea-o kad se nisam ni subscribeao. Trebalo ga je prijaviti na abuse odmah po primitku maila.

Ha čuješ, slobodno ti ostani subscribean, meni Jakovčić i nije nešto napet :D

Evo malo internacionalnih vijesti - primjetite glam metal 80s muzikicu i 144p prikaz:

Ovi Sj. Korejanci, ludi su sto gradi.

EDIT: i zaostali u prostorno-vremenskom kontinuumu.

Shun the non-believer
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 23:57 (i_rambo_plache).
18 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Evo malo internacionalnih vijesti - primjetite glam metal 80s muzikicu i 144p prikaz:

Ovi Sj. Korejanci, ludi su sto gradi.

...ping-pong ogeso poto, digov svoto VOŠINGTON...  digon poto KOLORADO SPRING, digon poto KALIFORNIJA... {#}

Pranja kaže...

Što je već bilo to glasanje?

ni ja nisam skontao... a i da jesam {#}

Za žrtvenike i ognjišta, s Božjom pomoći
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 2:07 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan

5% nevažećih listića...mislim da je to nezabilježeno dosad {#}

Tehnički gledano, nevažeći listići dobivaju jedno mjesto u EU parlamentu, ili barem skoro.

Karamarko sav sretan kaže da su izašli iz ponora.

Nevjerojatnih 21% izlaznost, obaramo rekorde, a on slavi jer mu je ekipa sa iskaznicama bila na glasačkim mjestima.

Ne znam što je gore, ulazak u EU sa referendumom na koji nije izašlo niti 50% stanovnika ili ova lakrdija sa petinom biračkog tijela {#}

14 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...

ni ja nisam skontao... a i da jesam {#}

Da, ista stvar i kod mene. Nisam išao ni na one za ulazak u EU,iako sam znao za to.

eevek kaže...

5% nevažećih listića...mislim da je to nezabilježeno dosad {#}

Tehnički gledano, nevažeći listići dobivaju jedno mjesto u EU parlamentu, ili barem skoro.

Karamarko sav sretan kaže da su izašli iz ponora.

Nevjerojatnih 21% izlaznost, obaramo rekorde, a on slavi jer mu je ekipa sa iskaznicama bila na glasačkim mjestima.

Ne znam što je gore, ulazak u EU sa referendumom na koji nije izašlo niti 50% stanovnika ili ova lakrdija sa petinom biračkog tijela {#}

5 % je zaokružio Robin Hood. {#}

Stvarno bi se trebalo uvesti poništavanja svih izbora ako izlazak glasača bude manji od 90 %.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 9:57 (Pranja).
18 godina

Ja sam izbore bojkotirao. Mislim da cu i ove iduce.

Rvat katolik!
16 godina
neaktivan

Meh, 1-2% više i spasili bi se ovog seljačkog HDzlikovanja..{#}Šteta tako slabog odaziva, pretpostavljam lijevo orijentiranog biračkog tijela.

Faith divides us. Death unites us.
18 godina

Jos i "trijumf" ove odvratne Ruze Tomasic.

Faith in humanity....DESTROYED!!! {#}

- Psiho246
16 godina
neaktivan

Mislim da je preglupo HDZ proglašavati nekakvim pobjednicima,a SDP gubitnicima ovih izbora jeri na tome graditi neke političke teorije jer:

• obje stranke su se okružile hrpom stranaka/strančica,nijedna vise nema muda izaći samostalno na izbore
  • izlaznost je presmješna-pretragična

Da se razumjemo,nisam isključivi glasač ni jedne od navedenih stranaka,pripadam nekakvom "centru" i jučer nisam bio na izborima iako sam dosada izlazio svaki put,smatrajući to svojom građanskom dužnošću!

Zašto nisam otišao glasati:

• prvenstveno zbog ultradebilne odluke našeg premjera da ove izbore odvoji od onih lokalnih i tako nabija nepotrebne troškove ionako jadnoj državnoj blagajni
  • ponudi kandidata svih stranaka - čast sitnim iznimkama,al tako loših kandidata na svim listama dugo nisam vidio,hrpa sitnih ili krupnih političkih ustupaka,nepotizam
  • željom da svojim neglasanjem pokažem/o političkim elitama što mislim o njima,svim,kako poziciji,tako i opoziciji nadajući se da će se barem razumniji među njima upitati što se događa sa politički svjesnim građanima ove države i zato mi je smješno kad vidim HDZovce kako proglašavaju pobjedu (iako,imaju na to nekakvo pravo) sa izlaznošću od  20 % i  ukupnom prednošću od 10 000 glasova

Zato nit HDZovci imaju pravo na slavlje,nit SDPovci na tugu,nego se svi zajedno pokrijte po ušima i zapitajte zašto su građani ove države sa mogućnošću da po prvi put glasaju za europski parlament te izbore bojkotirali!

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 11:24 (DwightSchrute).
18 godina

Nisu bojkotirali da bi nesto porucili, nego ih vrlo vjerovatno zaboli kita za eu parlament.

Rvat katolik!
14 godina
neaktivan

Sta se moze zakljuciti:

Na prostoru bivse Juge stanje je sledece:

Sve sto nas je moglo s*ebati, s*ebalo nas je. Privreda je na nivou drugog svjetskog rata, sve se uvozi pocevsi i od vode, ribe,  duvana i argentinskog krompira. Jaka drvena industrija sve izvozi u italiju, pravi se kvalitetan namjestaj za bogatase, sav otpad se mijesa sa obicnim super ljepilom, pravi se jeftini namjestaj od 3 evra koji se kod nas prodaje po 300% gdje je najskuplji dio prevoz do nase raspale zemlje(pricam generalno, ne odnosi se ni na jednu zemlju pojedinacno).

Gledaj u komsiluk sad, Srbija dobila predsjednika koji ima srednju skolu  a fakultet je neki dan zavrsio, naravno privatni (aj kao Dodik ima vise -.-'), ne mozes otici slobodno na derbi Zvezde i Partizana vise da ne brines hoce li te neko izbosti nozem, pretuci te da i svi tvoji preci osjete, ako ne navijas na*ebo si totalno, covjece prodji me se ne mogu se derati 90 minuta, jednostavno moje glasovne sposobnosti su slavije.

Federacija BiH, od Alije sin pravi sranje. Sarajevo, olimpijski grad cevapa, raje, dobre muzike i provoda, pretvorio se u Teheran na balkanu. Svuda nindze po ucili hodaju, svaki dan neko pogine u gradu od strane dobronamjernih gradjana. Banja Luka iliti Dodik-City, jeste vidjeli zgradu Vlade na sta lici?

Light Show od zgrade, ljepota! Jadan narod, to sto u centru grada nalaze se rupe na cestama, ajde da mi napravimo koji kruzni tok od ~1mil evra, bacimo tri-cetiri cvijetka da bude sareno. Ljepota.

Pogledaj nam policajce, nema policajca ispod 110 kila, a iznad 180cm visine, taj da NE DAJ BOZE potrci za nekim ko razbije izlog/pobjegne ne plati kartu za parking ili sta ti ja znam "zaustavi pljackasa u BL sto je na biciklu otimao torbe zenama", ne to je narod uzeo stvar u svoje ruke, uhvatio klipana i izlemao ga posteno da je zavrsio na Klinickom Centru Paprikovac na dvije sedmice jer nije mogao da hoda poslije.

Normalni ljudi puste brkove ili bradu, nasi policajci trbusinu, necu da kazem stomak jer ovo sto oni nose to je katastrofa.

Gledaj Kosovo sta rade siptari, ali to nisu oni siptari koji su zivjeli tu zadnjih par decenija, vrijedni ljudi koji su se borili rame uz rame s nama u drugom svjetskom ratu, normalni ljudi. Ruku na srce, Kosovo je u zadnjih 60 godina bilo 75% siptarsko, to se dobro zna, ali nikome nije smetalo nista, ljudi su zivjeli, radili, borili se za zivot i prezivljavali kao i svi mi. NIKO od domaceg stanovnistva nece da se odvoji, internet je pun klipova domacih siptara koji NE ZELE da se odvoje,  oni bez Beograda su nista i to njih par zna, raspad sistema, ma isto k'o i Crna Gora. Hoce ljudi samostalnost, da se odvoje, da udju u Evropsku Uniju da tamo prodaju tuljumbe po 2 evra, ko ce ga znati ljudi vec imaju svoju FIFA ekipu -.-'.

Jadno.

Gledaj Crnu Goru, zemlja Marlbora, politike i gradjevinske mafije. Dobro je poznat ovaj prvi dio svima nama, najjeftinije cigare u citavom svijetu, jeftinije od Ugande pa vi gledajte :) (A ono Simo u podrumu pakuje Marlboro) 

Politika je cudo na primorju, gledaj grad od skalina => Herceg Novi i recimo naduvanu Budvu u zadnjih deset godina. Budva se reklamira k'o centar svijeta, dolaze svi tamo, sve se tamo moze naci, elitni disko klubovi, jahte, trice i kucine ma ima i od Svetog Petra kajgane ako hoces.

Jedina razlika izmedju ta dva grada je sto je Budva se priklonila novoj vlasti Kralja Mila Djukanovica, a Herceg Novi je radikalan ostao. Herceg Novi, grad covjece, gdje i Kusturica ulaze tonu para, gdje je Mihael Sumaher kupio pola jednog brda (ne znam tacno naziv, Lustica mislim) da bi izgradio kompleks Hotela, a budva (da pisem malim slovom) je PRKNO od jedne plaze i hotela koji se gradi gdje drugo nego u brdo u kamen, nemaju ljudi gdje uzas fuj.

Da jeste li znali da su Crnogorci dodali nova slova u upotrebu i nove rijeci. Pogledaj malo na google, garantovano ce vas nasmijati.

Pazi Slovenije, necemo da se salimo na racun njihove velicine, to je za maloumne, to su ipak ljudi kao i svi mi, rade i bore se da prezivljavaju. Zemlja usla u Evropsku Uniju, a narod gdje drugo nego u KONTEJNERE! Police u gradskim prodavnicama pune evropskih proizvoda, njihova danas nepostojeca privreda umire, ja licno Fruktal soka nisam vidio vec dvije godine, nemaju ljudi ni pare za izvoz u nase zemlje kako treba!??!?! Nece ih niko vise, digli su cijene u standardu sa EU i to ti je. 

Gledaj Hrvatsku, ulazi u EU, svi sretni nasmijani na reklamama, jer ti ljudi na reklamama nisu ni sa ovog kontinenta sto je najgore!

Banke nisu vise nase, odavno su to preuzele svjetske sile i u nama vide nista drugo nego resurse koje ce da crpe, ljudi rade za crkavicu i placaju kredite, niko nista ne kupuje bez krede danas, cak ni cipele. Elektroprivreda jos malo pa ce je kupiti neki stranac, industrija je nepostojeca iako je, sjetite se u Rijeci prije bilo industrije za citav region a danas su to samo prazne hale. preko 40.000 stranih drzevljana ima nekretnine u Hrvatskoj, znaci citavo primorje su pokupovali stranci sto je dobro poznato, ali to nisu nase komsije iz BiH/Slovenije/Srbije/Crne Gore/Makedonije, nego stranci iz EU, Dubrovnik ce za par godina koristiti engleski kao oficijalan jezik.

Makedonija. Ohrdid Skopje i konopje kako je rekao Prljavi Inspektor Blaza. Zemlja sa teskata govornata manata, druzeljivih, prijatnih i najprije toplih ljudi koji ce ti uvijek pomoci. Oni su najmanje pali pod nas balkanski uticaj, gdje kod nas svako gleda svoju koristi i kako da te za*ebe. Zemlja legendarnog Branimira DZONIJA Stulica, rock legende sa ovih prostora koji je nedavno napunio 60 godina. Pitas se sad otkud njemu 60 godina...da onda shvatis da vrijeme ne prolazi, nego mi prolazimo. Jedna novinarska agencija (necu nikoga da reklamiram besplatno) cestitala mu je rodjendan i pitala ga, dal' bi dosao da odsvira koncert opet kod nas... Njegov odgovor je bio jedinstven, kao i uvijek: Vraticu se na balkan kad stanu svi ratovi! 
Sto znaci, da mi od nekog Azra povratka na scenu necemo vidjeti uskoro (CITAJ NIKAD) jer smo mi *ebeno napacena nacija generalno.

Kaze hrvat, nikad srbin, musliman nikad hrvat, crnogorac nikad hrvat i tako to....i na kraju senadje jedan navijac iz Srbije koji kaze "UBI UBI UBI SIPTARA", dok mu preko grane iz Hrvatske navijac kaze "SRBE NA VRBE", a ono svi mi volimo sebe najvise, svi postujemo nase pretke i tako to. A kad malo bolje pogledas, mi smo jedan te isti narod, svaki drugi dan, negdje na internetu osvane clanak, HRVATI SU SRBI, ili SRBI SU HRVATI NAJNOVIJA DNK ANALIZA i uvijek se grohotom nasmijem na takve tekstove, jer znam kakve maloumne budale se pale na to, kao da to prije nisu znali.

Jesam li kriv sto volim da cujem hrvatske tamburase, dok jedem Leskovacku pljeskavicu i zalivam sve to hladnom Koktom, dok gledam u nas prelijepi Jadran... Volio bih da srpski turista moze otici u Split na ljetovanje, bez razmisljanja hoce li mu neko razbiti auto preko noci, dok pazi da ne koristi ekavicu jer se uvijek nadje neka budala zaludjena koja hoce da mu *ebe mater odma!

Rat je bio i prosao, zrtve su ogromne, ratni zlocinci su bili svuda, ali tri glavna su umrla Tudjman, Alija i Milosevic. S*ebali su nas malo reci da si radili za velike sile, da njihova djeca danas imaju vise para nego mi svi zajedno krvnih zrnaca.

Gledaj ovo, Ante Gotovina, Ratko Mladic, dva vojnika prije svega, koji su radili svoj posao, stitili svoju zemlju, sto im je posao bio, ili to ces da radis ili te nece biti jarane. Zrtve su bile na sve strane, strasno sta se u covjeku moze u ratu desiti, Ratku ubili cerku sa njegovim pistoljem i rekli samoubistvo a on poslije pobio u tom danu 100 civila, sve je to patnja, horor i uzas.

Rat pocinju ljudi, a rat dovrsava ljude.

I onda, ova ekipa iz Haga odluci da pusti jednog, ajmo za*ebat' opet ove budale, kad se primaju ko im *ebe mater, ovog cemo osuditi nek bude opet netrpeljivosti na ovim prostorima, ajmo im podvaliti patku opet, primice se oni, glupi su. Niko nije pobjedio u ratu, ni srbi, hrvati, muslimani, svi smo izgubili i na kraju dobili ove mutante od zemalja, vlade od nase zemlje koje su intelektualno nesposobne da igraju Covjece ne ljuti se.

I sta reci na kraju a ne zaplakati. Koliko se mi furamo da smo pametna nacija, pametan narod, jesmo to sve stoji. Trebamo manje razmisljati srcemTOM, a vise mozgom. Da su nas glupi ameri tako s*ebali, stvarno im svaka cast, a mi smo gori sto se i dalje primamo.

Od mrznje nema koristi, dobijes bore i holesterol eventualno, dok od ljubavi i osmijeha zivot se produzava, bar cete se bolje osjecati i ljepse izgledati. Proljece ponovo dolazi u nas balkan, vrijeme je za novi pocetak, novo budjenje prirode. Ne treba odustati, nikad jer to rade kukavice, a mi smo svi heroji u ocima nacije. Borite se za ono sto hocete i zelite, niko vam to ne moze oduzeti. Uvijek moze bolje.

Hvala na citanju.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 14:07 (chaselol).
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Nisu bojkotirali da bi nesto porucili, nego ih vrlo vjerovatno zaboli kita za eu parlament.

I to. Ionako su isti ti izbori za godinu dana. A HDZ slavi ko da su osvojili parlamentarne izbore.

Jel očito su i oni svjesni da samo neizlaskom većine birača ovakav HDZ može nešto osvojiti.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 13:16 (kizo2703).
18 godina
chaselol kaže...

Sta se moze zakljuciti:

Na prostoru bivse Juge stanje je sledece:

Sve sto nas je moglo s*ebati, s*ebalo nas je. Privreda je na nivou drugog svetskog rata, sve se uvozi pocevsi i od vode, ribe,  duvana i argentinskog...

Ovlaš pogledam crni avatar i mislim da je to Pranja, pa me začudila ekavica - da nije odustao od Australije i odlučio se za bližu pečalbu?

A kad ono - chaselol...

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 12:59 (Drago).
14 godina
neaktivan
Drago kaže...

Ovlaš pogledam crni avatar i mislim da je to Pranja, pa me začudila ekavica

Ma previse sam koristio rijec j*e*b, pa sam preko find opcije izbrisao na vise mijesta J nego sto sam trebao. Ne pricam ekavicu, mislim da se moze vidjetu u tekstu :) Hvala sto si procitao i primjetio u svakom slucaju! :)

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ne samo zato,ima tu još razloga:

• općenito stanje depresije i rezignacije u društvu
  • razočaranost i bijes prema političkim "elitama"
  • nerazumjevanje i neznanje što i o čemu se odlučuje na izborima,i u EU parlamentu

Zato je meni uzasno debilna Milanoviceva odluka da se ovi izbori odviju odvojeno od lokalnih,cime je bezveze potrosio 100 milja kuna a i "propustena" je prigoda da se ljudi malo bolje educiraju o cemu i zasto se glasa,moj je dojam da vecina ljudi (iz nekog mog kruga) nije otisla na izbore jer jedva da su znali da se odrzavaja a kamoli nesto vise. Ja sam ih svjesno zaobišao.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
17 godina
neaktivan

Ironično je da se glasalo tko će nas blamirati, pardon predstavljati u europskom parlamentu za plaću od nekoliko tisuća eura dok s druge strane narod koji o tome odlučuje ne prima plaću ili prima crkavicu.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
17 godina
neaktivan

Evo gospodo građani RH prije par dana sam naletio na ovaj video. Novinar koji govori u ovoj emisiji već više od 15 dana štrajka glađu jer su ga pokušali ušutkati. Baš me zanima što će reći ovi tzv nacionalisti , fašisti , hdz ovci na ovaj video. Ovo nije jedna od uobičajneih pričam ti priču već novinar posjeduje službene dokumente sa potpisima i pečatima. Evo slika govori 1000 riječi

14 godina
odjavljen
Drago kaže...

Ovlaš pogledam crni avatar i mislim da je to Pranja, pa me začudila ekavica - da nije odustao od Australije i odlučio se za bližu pečalbu?

A kad ono - chaselol...

Da, baš ću ja pisati ekavicom i braniti Ratka Mladića. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 14:01 (Pranja).
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Da, baš ću ja pisati ekavicom i braniti Ratka Mladića. {#}

Ne razumijes sta je pisac htio reci, nazalost.

17 godina
protjeran
Agent Rico kaže...

Pa slaba izlaznost im je očito najjače oružje.. Ja ne vjerujem da smo mi bacili 80 milijuna kn za ovo sranje.. {#}

Slaba izlaznost nas je vjerojatno i poslala  u EU.

A complex man drawn off of simplicity.
17 godina
neaktivan

Vi koji ne izlazite na izbore, što postižete time?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
18 godina
neaktivan
Šef kaže...

Vi koji izlazite na izbore, što postižete time?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Šef kaže...

Uvijek možeš gaditi sve po redu, jer nisi dao glas nikome. Isto tako i neizlazak na izbore je legitimno pravo svakog birača.

Što kažeš na glasački "listić" formata nekadašnjeg Vjesnika?

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
Šef kaže...

Isto što bi postigli i izlaskom - ništa.

Čitao sam jučer status nadobudnog mladog politologa koji poziva na sankcioniranje onih koji ne izlaze na izbore. Oderu nas svim mogućim porezima i davanjima pa bi sasvim u skladu s time bilo da nas financijski kazne što ne glasamo za njih. Podsjeća na odnos feudalac-kmet.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 14:51 (Ezio).
18 godina
Ezio kaže...
Šef kaže...

Isto što bi postigli i izlaskom - ništa.

Ovo je samo jedan primjer zašto RH nije spremna za demokraciju...

17 godina

Najveći problem ovih izbora je što realno nitko ne zna što smo birali. Možda njih 12 i može igrati neku veliku ulogu u budućnosti RH, a da nam to nitko nije niti pokušao približiti (opće mišljenje je da smo glasali kome ćemo prikrbiti 8 000€ plaće).

Recimo, ja do jučer sam bio uvjeren da jedan od kandidata je i Jandroković, što se na kraju pokazalo potpuno netočnim. Uostalom i sami izborni rezultati govore koliko je glasač bio nepripremljen na njih - daleko najviše glasova je dobio Picula (koji je relativno poznati političar), potom Tomašević (koja je poznata po svojim skandaloznim izjavama, ali u ovakvom općem glasačkom ne znanju, vjerujem da će prije prosječni građanim zaokružit nekoga za koga je barem čuo, pa makar i u negativnom kontekstu, nego osobu koja mu je totalni anonimac), trejća je Šuica (također osoba koja je poznata kao bivša Dubrovačka gradonačelnica i po svojim aferama, opet za prosječnog glasača bolji odabir od totalnom anonimca). Čak ću ići toliko daleko pa reći da sa ovakvim imenima na listi, SDP bi vrlo vjerojatno dobio šesto mjesto da su na listu stavili Ingrid.

Slažem se sa nekime tko je ranije rekao da je Milanovićem veliki grijeh što nije Jakovčića stavio na listu. Također, odvajanje lokalnih od EU izbora je i po meni bila glupa odluka.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
18 godina

Nisam znao da se onaj mali šupćić Pernar kandidirao na izborima {#}

Kakav licemjer mamu mu, ne mogu vjerovati. Prvo se prosvjeduje protiv EU, a onda kad se sazna da se se može fino zaraditi lova kandidira se. Žalosno, žalosno...

Isto kao i ona Tomašićka, cijelo vrijeme protiv EU, a onda odjednom za. Još žalosnije da je većina glasala za nju.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
Pero Dinamit kaže...

Nisam znao da se onaj mali šupćić Pernar kandidirao na izborima {#}

Kakav licemjer mamu mu, ne mogu vjerovati. Prvo se prosvjeduje protiv EU, a onda kad se sazna da se se može fino zaraditi lova kandidira se. Žalosno, žalosno...

Isto kao i ona Tomašićka, cijelo vrijeme protiv EU, a onda odjednom za. Još žalosnije da je većina glasala za nju.

aha, trebalo bi u eu parlament staviti sve same europoslušnike.

Potpis!
17 godina
Danny_HR kaže...

Vi koji izlazite na izbore, što postižete time?

Pa da je barem mali dio takvih koji djele tvoje mišljenje izašlo i, recimo, zaokružilo Piratsku stranku, možda bi oni i prošli prag i možda bi na slijedećim parlamentarnim izborima igrali veću ulogu. Pogledaj samo HSU.

Ezio kaže...

aha, trebalo bi u eu parlament staviti sve same europoslušnike.

Ako sam protiv alkohola, onda je krajnje licemjerno točiti rakiju na svojem rođendanu. Budimo realni, ekipa se samo polakomila za parama. Na takve ljude sam posebno alergičan.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 15:01 (Bukva).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice