Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.483.305
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
Drago kaže...
tnakir kaže...

Ahahaha, sto nisu stavili AdWordse :)

http://danas.net.hr/hrvatska/kraj-besplatnog-online-uvida-u-zemljisne-knjige

Sad ce ljudi umjesto doma za kompom, dolaziti na zemljisnik pilati sluzbenike, kojih ce, naravno biti premalo, pa ce zaposlit jos 1000 ljudi. Koji debili.

Objašnjenje (ako je točno prenijeto) je ekstradebilno: "... besplatni uvid bio omogućen (samo) zato da se svi nositelji zemljišnoknjižnih prava potaknu na uvid u zemljišne knjige i osigura javnost rada zemljišnoknjižnih sudova. Budući da je taj cilj ostvaren, više nema razloga da sustav bude besplatan jednostavno mora biti samoodrživ."

U državnoj upravi rade totalni idioti.

360 dnevnica Drago, 360 dnevnica...

Samo prešutiš. :D Znamo da su što jesu. :D

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
17 godina
neaktivan

Počelo je spamanje i po mailu. Sva sreća pa se odmah smatra spamom:)

Btw,
 {#}

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
14 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

Počelo je spamanje i po mailu. Sva sreća pa se odmah smatra spamom:) Btw, {#}

Mene samo zanima kako su ti došli do mail adrese. Jer nije baš da se može iskopat svugdje. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Mene samo zanima kako su ti došli do mail adrese. Jer nije baš da se može iskopat svugdje. {#}

To i mene zanima. Moju privatnu mail adresu ima samo par ljudi. Vidim da na njihovoj stranici ima kontakt broj i mail pa ću ih sad ja malo onako europski na finjaka izvrijeđat.

Nek me tuže. Boli me caps lock:)

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
14 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

To i mene zanima. Moju privatnu mail adresu ima samo par ljudi. Vidim da na njihovoj stranici ima kontakt broj i mail pa ću ih sad ja malo onako europski na finjaka izvrijeđat.

Nek me tuže. Boli me caps lock:)

Da ti nije netko smjestio pa te prijavio na njihov newsletter? XD

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Nemam pojma. Sad će Jakovčić na abuse.

13 godina
protjeran

I ja sam jednom "dobio" 350000 eura na španjolskoj lutriji (koju dakako nisam ni primiriso)! Doneo poštar u koverti fino umotano. Čudni su ti spam putevi...tak da..danas je sve moguće {#}.

17 godina
F1-IVO kaže...
Pranja kaže...

Nemam pojma. Sad će Jakovčić na abuse.

-pošto nisi jedini (logika to govori..) morali bi biti kažnjeni. Naravno, da živimo u nekoj (berem polu)pravnoj državi. MAla je utjeha abusirati ga, beskorisno (jer te slijedećih 4 godine neće spamati).

btw, bilo bi zgodno, o toj spam temi malo na BUGovim stranicama nešto raspisati, možda bi tad zakonodavac, agencije, HAKOM, udruge za zaštitu tratinčica i ostali, nešto napravili za antispam.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
Političari su spam po defaultu, bilo koji vid komunikacije koristili. Prije bi povjerovao onim mailovima koji obećavaju milijune nego političaru.
Stručnjak za odmaganje...
18 godina

stigao i kod mene jakovcic.  i to na mail o kojem vodim racuna.

treš u treš

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
14 godina
neaktivan

Napadaju ko životnije. {#}

18 godina
odjavljen

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/559599_10151314636981685_2039517608_n.jpg

Ovakvom kretenu treba oci iskopat, ne znam kak vi drugi reagirate na ovo, ali ja se kunem da bi ubio ovakvog covjeka na licu mjesta i siguran sam da ne bi osjeco 1% griznje savjesti.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 23:34 (Edge).
14 godina
odjavljen
Edge kaže...

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/559599_10151314636981685_2039517608_n.jpg

Ovakvom kretenu treba oci iskopat, ne znam kak vi drugi reagirate na ovo, ali ja se kunem da bi ubio ovakvog covjeka na licu mjesta i siguran sam da ne bi osjeco 1% griznje savjesti.

Tog čovjeka koji je to radio životinji ti bi ubio,a da je isto napravio drugom čovjeku,ti bi slegao ramenima. Zar ne?

18 godina
odjavljen
Pranja kaže...
Edge kaže...

Tog čovjeka koji je to radio životinji ti bi ubio,a da je isto napravio drugom čovjeku,ti bi slegao ramenima. Zar ne?

Sad ides vec preduboko, ako to radi nekom nevinom covjeku isto bi ga ubio, ali zivotinja, koja ima ogranicenu svijest i koja prati svoje instinkte ne moze biti kriva. Ako je pas stvarno lud i nema mu spasa neka ga uspavaju, a ovakvo mucenje je van svakog razuma. 

Van razuma je takodjer da ti mjesas kruske i jabuke.

18 godina
neaktivan

@ svi koji su dobili mail od Jakovčića

U dnu maila, nakon stotinjak newlineova imate link za unsubscribe pa ako ne želite da vam Jakovčić iskače iz paštete, klicken sich.

Iako, mora se odati priznanje IDS-u da imaju bar neku kampanju, makar to bilo na privatne mailove (i ja taj na koji mi je došlo držim u relativnoj tajnosti, tj. imam poseban junk-mail za sve one-time registracije, koji koristim i za Bug).

Izuzev HDZ-ovih i SDP-ovih otrcanih plakata, jedine još koje sam vidio da se oglašavaju su pirati u petak navečer. I to marširajući po donjem gradu sa zastavama stranke. Šteta što im je stranka qrac palac, u protivnom bi možda i išao glasati. Sad čekam da vidim izlaznost, dam se kladit da će glasat manje ljudi nego za izbacivanje Egle iz 1. sezone Big Brothera.

BRADR, BRADR, BIG BIG BRADR! BRADR, BRADR, BIG BIG BRADR!
Shun the non-believer
16 godina
neaktivan
Edge kaže...
Pranja kaže...
Edge kaže...

Sad ides vec preduboko, ako to radi nekom nevinom covjeku isto bi ga ubio, ali zivotinja, koja ima ogranicenu svijest i koja prati svoje instinkte ne moze biti kriva. Ako je pas stvarno lud i nema mu spasa neka ga uspavaju, a ovakvo mucenje je van svakog razuma. 

Van razuma je takodjer da ti mjesas kruske i jabuke.

Ok je povremeno uključiti emocije pa u afektu reć da bi nekog ubio, ali siguran sam da vrlo vjerojatno ne bi. Ako ti bi, mislim da imaš problem. Postoje mentalne i zatvorske institucije i tu treba tražiti kaznu.

Tvoj post je također kruška i jabuka, kao i pranjin, po meni čiste gluposti.

"Ako to radi nekom nevinom.." ovo nevinom je glupo istaknuto. Po meni je nebitno jel čovjek nevin ili ne. Pa valjda je jednako grozno vuč bilo koga (nevin ili kriv) po cesti. Također tražiti smrtnu kaznu za bilo što je po meni van pameti.

To uopće nije usporedivo s ničim, ni sa mučenjem životinja ni sa kruškama, al kada te Pranja već uvukao u poredbu, po kojoj kažeš da mješa kruške i jabuke, pa zašto ti onda također radiš poredbu "ako.. nevinom..., ali životinji".. kao da je to dvoje ikako usporedivo.

Poanta mi je da kad već kažeš nešto u afektu i pod emocijama, po meni razumljiva i ljudska reakcija i naravno da je grozno vidjeti takvo što, nema smisla na odgovor koji je također pod emocijama (iracionalan - također ljudska reakcija) odgavarati pozivajući se na razum i "e sad to su kruške i jabuke". I ovo lupanje tdova i tuova kao da bi vi svi pucali liku u potiljak. Super kul ekipa, evo vam gunovi pa dijelite pravdu. Raspravljam sa potencijalnim ubojicama kojima je lakše gledat di se krivog (za što btw?) čovjeka vuče po cesti nego nevinog. I znam da nije fer komentirat emotivne postove, jer jedno je reć " ja bi ubio tog i tog" a drugo je to zaista i napraviti, al onda nemoj ni ti u emotivnoj raspravi spočitavat sugovorniku njegovu emotivnu reakciju.

I ja imam cucka i 3 mačke i nikad nebi ni lupio (namjerno - dok se recimo u igri nekoad polupamo - guramo itd, nekad se sam zaleti u drvo) životinju kamoli nešto u rangu mučenja. Osobno mi je grozno vidjet susjedovog psa na lancu pol dana. Al da bi baš išao ubit čovjeka koji muči životinju.. Prijavio bi ga policiji i mentalnoj instituciji i bok. Nisam ja tu da nekom određujem kazne ili odlučujem o životu ili smrti. Znam da je super kul danas bit u tom điru/hypeu di se stavi neka grozna slika pa se svi zgražamo pripremajuči lomaču za počinitelja kojeg ni neznamo, al ono daj chill sa tim izjava gdje bi se išli ubijat s nekim.

Btw, imaš slučaj (od prije par dana, u Hrvatskoj ako se ne varam) gdje su klinci stavili petardu jadnom psu u usta i gdje su psa morali uspavat nakon toga. Vrlo vjerojatno bi klince skup s roditeljima ispljuskao i poslao psihijatru i u popravni dom. Al da bi baš netko izjavio da bi "osobno ubio tu djecu zbog mučenja životinje"..

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 14:01 (ivan dragi).
18 godina
odjavljen

Kazes da nije fer komentirati emotivne postove, a onda komentiras moj, hehe.

No nije bitno, naravno da ne bi "ubio" covjeka, i sam kazes da sam to rekao vise zbog reakcije i emocija u tom trenutku, ali slazem se da takvog covjeka treba dobro ispljuskati odnosno namlatiti. Bilo da se radilo o odraslom covjeku ili neodgojenom starijem djetetu.

Onaj covjek koji muci zivotinje na takav stravican nacin je opasan i za covjeka bez sumnje. Tko ima srca to napraviti sposoban je opet napravit slicne/gore stvari.

Iskljucujem se iz ove rasprave jer je previse subjektivna, svatko zivotinje promatra na svoj nacin.

18 godina
i_rambo_plache kaže...

@ svi koji su dobili mail od Jakovčića

U dnu maila, nakon stotinjak newlineova imate link za unsubscribe pa ako ne želite da vam Jakovčić iskače iz paštete, klicken sich.

Iako, mora se odati priznanje IDS-u da imaju bar neku kampanju, makar to bilo na privatne mailove (i ja taj na koji mi je došlo držim u relativnoj tajnosti, tj. imam poseban junk-mail za sve one-time registracije, koji koristim i za Bug).

Izuzev HDZ-ovih i SDP-ovih otrcanih plakata, jedine još koje sam vidio da se oglašavaju su pirati u petak navečer. I to marširajući po donjem gradu sa zastavama stranke. Šteta što im je stranka qrac palac, u protivnom bi možda i išao glasati. Sad čekam da vidim izlaznost, dam se kladit da će glasat manje ljudi nego za izbacivanje Egle iz 1. sezone Big Brothera.

Zasto bih se ja unsuscribea-o kad se nisam ni subscribeao. Trebalo ga je prijaviti na abuse odmah po primitku maila.

Rvat katolik!
17 godina
tnakir kaže...
..

Zasto bih se ja unsuscribea-o kad se nisam ni subscribeao. Trebalo ga je prijaviti na abuse odmah po primitku maila.

- točno. Pogotovo da on (političari) neće ni spamati narednih x-godina. To je klasičan masovni spam, bez odobrenja primatelja. Kao i pitanje (koje se mora postaviti) od kuda mu adresar? .. jer je i to vrlo kažnjivo. Agencije za zaštitu podataka moraju reagirati na takve stvari, pogotovo jer je 90% šanse da su sve osobe koje imaju mail primile takvu poruku, pa nema 'po spoznaji' ili 'po dojavi', jer (vjerojatno) znaju za konkretan slučaj. (smao se razmišlja da to nije tako strašno, nema štete...) - ali je zakonom zabranjeno!

15 godina
ihush kaže...

- točno. Pogotovo da on (političari) neće ni spamati narednih x-godina. To je klasičan masovni spam, bez odobrenja primatelja. Kao i pitanje (koje se mora postaviti) od kuda mu adresar? .. jer je i to vrlo kažnjivo. Agencije za zaštitu podataka moraju reagirati na takve stvari, pogotovo jer je 90% šanse da su sve osobe koje imaju mail primile takvu poruku, pa nema 'po spoznaji' ili 'po dojavi', jer (vjerojatno) znaju za konkretan slučaj. (smao se razmišlja da to nije tako strašno, nema štete...) - ali je zakonom zabranjeno!

Pitanje je samo koliko novaca je dao Google-u i ostalima za podatke. Nadam se da će to prikazati u troškovima.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
mario.L_hr kaže...
..

Pitanje je samo koliko novaca je dao Google-u i ostalima za podatke. Nadam se da će to prikazati u troškovima.

-ja se (radije) nadam, da će zakasniti kao SDP s podatcima.. i da će se zadržati kriterij kažnjavanja. Jedino što kod nas 'pali', ili čekićem po glavi ili po džepu, drugačije se (stoka) političari ne daju u red.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 21:07 (ihush).
14 godina
neaktivan

Sta reci a ne zaplakati????????

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina

jesam ja to dobro vidio, (po svemu sudeći) ruža tomašić ide u eu parlament? riprezentah, aii! {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
neaktivan

Kakav fail ovi izbori.. Ruža Tomašić ide u EU parlament i to kao prva na HDZovoj listi? Pa koji se to k događa s našim društvom? {#}

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
17 godina
odjavljen

Ovo za EU je nebitno (ugl.), ali je vrlo ozbiljno upozorenje za lokalne i parlamentarne. HDZ 32%? Stvarno?!

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
16 godina
neaktivan

Pa slaba izlaznost im je očito najjače oružje.. Ja ne vjerujem da smo mi bacili 80 milijuna kn za ovo sranje.. {#}

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
14 godina
Tonči kaže...

Ovo za EU je nebitno (ugl.), ali je vrlo ozbiljno upozorenje za lokalne i parlamentarne. HDZ 32%? Stvarno?!

dobro, to je klasičan rezultat kod manjeg općeg odaziva - desnica ima ''revnije'' biračko tijelo i njima je slab odaziv uvijek prednost. mislim, 15%, smijeh. 

Tread softly because you tread on my dreams.
18 godina

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 23:12 (torrente).
16 godina

S obzirom na to da nisam glasao, dal se može nekako provjeriti dal sam ja kao ipak "glasao" (tj. da nije netko ispunio da sam bio i glasao za koga je htio)?

14 godina
odjavljen

Što je već bilo to glasanje?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice