Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.183.057
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Onjegin kaže...
Šef kaže...

Ne postoji zakon koji ga omogućava tj., postoji zakon koji vjenčanje ilitiga brak (na to sam mislio ako je izazvalo konfuziju) ograničava samo na muško-ženski.

Pa je li sad želimo jednake zakone ili posebne zakone za posebne skupine? Zbunjen sam totalno.

Želimo jednake zakone za sve, a to sad i nije tako.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Onjegin kaže...
Šef kaže...

Ne postoji zakon koji ga omogućava tj., postoji zakon koji vjenčanje ilitiga brak (na to sam mislio ako je izazvalo konfuziju) ograničava samo na muško-ženski.

Pa je li sad želimo jednake zakone ili posebne zakone za posebne skupine? Zbunjen sam totalno.

Što te tu ima buniti? Da je u zakonu propisan i muško-ženski,muško-muški i žensko-ženski brak,tada bi pokrivao sve skupine.

Ista fora kao i porezni zakoni-imaš zakone koji se tiču i fizičkih i pravnih osoba,a neki pokrivaju samo određene skupine.

Ma nije Onjegin zbunjen nego samo želi raspravljat. Zna on dobro o kojem je problemu riječ.

:)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
odjavljen
Šef kaže...

Ma nije Onjegin zbunjen nego samo želi raspravljat. Zna on dobro o kojem je problemu riječ.

:)

Da se bar svi hoće raspravljati.

Ali to je očito nemoguće jer sudeći po broju TD-ova na moje postove o oružju u ovoj temi imamo barem 3-4 manijaka koji žele imati oružje i ubijati ljude okolo. I s takvima raspravljati?  Bolje da otvorimo novu temu.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Sad vidim ovo bezobrazno blaćenje od dragog ivana,pa je red da odgovorim.

Meni LGBT osobe NE smetaju, i nemam ništa protiv njih dok svoje "stvari" drže unutar svoje kuće/stana. To sam već davnih dana pisao.

Ja ne pozivam na linč nikoga-daj mi samo citar gdje sam takve stvari pisao.

Evo citiram te.

Šta točno imaš protiv kada se dva pedera ljube na cesti? To bi zabranio? Ili bi sâm dijelio pravdu? Koje su kazne?

Ti svoje debilne izjave dijeliš šakom i kapom, javno, van svoje kuće, zašto bi dva zaljubljena dečka svoju ljubav skrivali? Od koga bi se trebali skrivati? Što bi im taj netko nažao napravio ako se poljube?

Tebi treba svaki dan organizirat gay pride ispred kuće.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
14 godina
odjavljen
ivan dragi kaže...

Evo citiram te.

Šta točno imaš protiv kada se dva pedera ljube na cesti? To bi zabranio? Ili bi sâm dijelio pravdu? Koje su kazne?

Ti svoje debilne izjave dijeliš šakom i kapom, javno, van svoje kuće, zašto bi dva zaljubljena dečka svoju ljubav skrivali? Od koga bi se trebali skrivati? Što bi im taj netko nažao napravio ako se poljube?

Nitko se ne može ljubiti na cesti-bio on hetero ili gay. Sexualne aktivnosti su koliko je meni poznato i zabranjene u javnosti.

Ti si taj koji dijeli neargumentirane debilne izjave.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Nitko se ne može ljubiti na cesti-bio on hetero ili gay. Sexualne aktivnosti su koliko je meni poznato i zabranjene u javnosti.

Ti si taj koji dijeli neargumentirane debilne izjave.

Ljubljenje=sex?

Držanje za ruke = sex?

Daj prošeći do autobusnog kolodvora. Po autobusu se bar 20 ljudi izgrli i izljubi.

Ja neznam di si ti vidio ikad ikoga da se sexa na cesti? U parku ribnjak, da. Na sajmu erotike, da. Al na cesti? Vjerojatno nikada.

Kako bi ti branio pederima cmakanje, držanje za ruke, evo kad se rastaju na autobusnom i željezničkom kolodvoru? Kad se šetaju gradom? Pendrekom? Špricao vodenim topovima, gađao kamenjem?

themilition kaže...

yup,ode  svijet  uqujac.

kad ti sinko ko musko zacnes kroz dpe i podaríš zivot.,ja

cu se prvi boriti za gaye.

Koliko imaš godina? Koliko puta si karo u životu? Koliko djece imaš?

Malo odi unazad kroz temu, i brutalniji antipederi su skontali da ovaj argument nema veze s vezom. Neda mi se sad ponavljat iste argumente. Ti se slobodno drži svojih svjetonazora, ali ne vidim razloga zbog čega bi ih trebao nametati drugima.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
14 godina
odjavljen
ivan dragi kaže...

Ljubljenje=sex?

Držanje za ruke = sex?

Daj prošeći do autobusnog kolodvora. Po autobusu se bar 20 ljudi izgrli i izljubi.

Ja neznam di si ti vidio ikad ikoga da se sexa na cesti? U parku ribnjak, da. Na sajmu erotike, da. Al na cesti? Vjerojatno nikada.

Kako bi ti branio pederima cmakanje, držanje za ruke, evo kad se rastaju na autobusnom i željezničkom kolodvoru? Kad se šetaju gradom? Pendrekom? Špricao vodenim topovima, gađao kamenjem?

themilition kaže...

yup,ode  svijet  uqujac.

kad ti sinko ko musko zacnes kroz dpe i podaríš zivot.,ja

cu se prvi boriti za gaye.

Koliko imaš godina? Koliko puta si karo u životu? Koliko djece imaš?

Malo odi unazad kroz temu, i brutalniji antipederi su skontali da ovaj argument nema veze s vezom. Neda mi se sad ponavljat iste argumente. Ti se slobodno drži svojih svjetonazora, ali ne vidim razloga zbog čega bi ih trebao nametati drugima.

Ne pederima-svima.

Boldano-licemjerje. {#}

14 godina
protjeran

sinko moj ako si peder nevalja ti to,ako nisi a podrzavas ih nevalja ti ni to,moj svjetonazor,jel,normalnih.

treba pomóc ljudima,gríjota je ic lec s istim spolom,znas.

trebas vise sa roditeljima pricat.malo se pomólít.  vira  u  boga  pomaze.

17 godina
neaktivan
themilition kaže...

sinko moj ako si peder nevalja ti to,ako nisi a podrzavas ih nevalja ti ni to,moj svjetonazor,jel,normalnih.

treba pomóc ljudima,gríjota je ic lec s istim spolom,znas.

trebas vise sa roditeljima pricat.malo se pomólít.  vira  u  boga  pomaze.

Not sure if trolling...

Volim miris friško pečenih tranzistora.
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Ne pederima-svima.

Boldano-licemjerje. {#}

Kojim pederima?! Jel peder je prvenstveno karakterna osobina ,dok je homoseksualac (ili gay) seksualna orjentacija.

Samo ti nemoj o licemjerju!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
protjeran

....or  trying  to  help

14 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...

Kojim pederima?! Jel peder je prvenstveno karakterna osobina ,dok je homoseksualac (ili gay) seksualna orjentacija.

Samo ti nemoj o licemjerju!!

To je sve isto.

Ja bar nisam licemjeran kao 95 % sudionika ove teme. {#}

15 godina
neaktivan

LMFAO - ajm zatucan end aj nou it

Faith divides us. Death unites us.
14 godina
protjeran

a  neznan,sto  je  ovim  mladim  danas.ma  internet  garant,

ja nisan ni zna sto je gay do 16.fala bogu treba djecu od malena ucit  da  to  nije  s  bozije  strane.

14 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2025 18:37 (royalhero).
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

To je sve isto.

Ja bar nisam licemjeran kao 95 % sudionika ove teme. {#}

Karakter i seksualna orjentacija su tebi isto?! {#}

Jesi li ti svjestan kaj uopće pišeš?

Zbog čega uopće pišeš o nečemu o čemu očito nemaš blage veze?!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina

Gdje je Drago?

14 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...

Gdje je Drago?

Sa obitelji uživa u kršćanskim blagdanima.

14 godina
odjavljen
royalhero kaže...

Koja količina gluposti na ovoj temi.

Pranja, kome bi ti i šta branio? Ko si ti da nekome nešto braniš?

Vidjeti kako se dvoje mladih ljubi iza ćoška ili na ulici ili na kolodvoru je baš lijepo, sad ako su djevojka i momak to mi je baš drago vidjeti, ako su istospolni (ruku na srce, to nisam nikada vidio) okrenut' ću se, ali samo zato što je to meni gadno. I šta sada, meni je to gadno, tebi je to gadno, auomatski je to zabranjeno? Ne, nije i ne smije biti, to što naš narod ne zna prihvaćati da postoje i drugačiji, to je druga priča prežvakana na hiljade puta...

themiliton, rekao bih ti nešto, ali ću dobiti karton sa razlogom "Vrijeđanje je zabranjeno!". Mislim da znaš šta bih ti napisao.

{#}

Sada bih ja trebao napisati:

"royalhero, kome bi ti i što dozvolio? Tko si ti da nekome nešto dozvoliš?"   

Nema ljubavnih aktivnosti u javnosti za nikoga-eno ti zakona.

14 godina
neaktivan

.

13 godina

Pranja, da nisi možda zamijenio Rvatsku sa Katarom ili Saudijskom Arabijom? {#}

Mada slažem se, neprimjereno je ljubljenje parova na ulici - to svakako. Get a room, kako se kaže.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 19:27 (pr0n_addict).
15 godina

Da se uključim u diskusiju. Vidi ovo. Drago, molim pojašnjenje po ovom pitanju. (šaram malo)

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
Pranja kaže...

Sa obitelji uživa u kršćanskim blagdanima.

U kojima? "Božić" je prošao ako se ne varam.

14 godina
protjeran
royalhero kaže...

Koja količina gluposti na ovoj temi.

Pranja, kome bi ti i šta branio? Ko si ti da nekome nešto braniš?

Vidjeti kako se dvoje mladih ljubi iza ćoška ili na ulici ili na kolodvoru je baš lijepo, sad ako su djevojka i momak to mi je baš drago vidjeti, ako su istospolni (ruku na srce, to nisam nikada vidio) okrenut' ću se, ali samo zato što je to meni gadno. I šta sada, meni je to gadno, tebi je to gadno, auomatski je to zabranjeno? Ne, nije i ne smije biti, to što naš narod ne zna prihvaćati da postoje i drugačiji, to je druga priča prežvakana na hiljade puta...

themiliton, rekao bih ti nešto, ali ću dobiti karton sa razlogom "Vrijeđanje je zabranjeno!". Mislim da znaš  šta bih ti napisao.

ma  znam  ja  sto  bí  ti  meni  reka  mali,ali  ja  sam  hetero,i  nevolim  take  stvari

a ti nemaš kako bi se reklo jaja.bar mi u ínbox posalji.

svakakava sranja je narod premuca i prihvatija i eto ti zdarija.

.treba neke stvari odmma prisici u korjenu.nevalja bit po strani kad imaa tolko zala.nije uvik dobro sutit,biti ónaj hypo iz 70-i  ,spasimo  kitove,budimo  djeca  cvijeca,bijela  zastava  mira,pustimo  ij  da

nas guse.treba se koji put i dignut sa foruma i nekom dat dvi tri zausí.

16 godina
themilition kaže...  

ma  znam  ja  sto  bí  ti  meni  reka  mali,ali  ja  sam  hetero,i  nevolim  take  stvari

Kakve veze ima što ti ne voliš takve stvari? Zar je to što ti ne voliš te takve stvari dovoljan razlog da drugima zabraniš da to rade?

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 20:24 (captain_soap_McTawish).
18 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

{#}

td svima
14 godina
neaktivan

.

14 godina
protjeran
royalhero kaže...
themilition kaže...

a ti nemaš kako bi se reklo jaja.bar mi u ínbox posalji.

svakakava sranja je narod premuca i prihvatija i eto ti zdarija.

.treba neke stvari odmma prisici u korjenu.nevalja bit po strani kad imaa tolko zala.nije uvik dobro sutit,biti ónaj hypo iz 70-i  ,spasimo  kitove,budimo  djeca  cvijeca,bijela  zastava  mira,pustimo  ij  da

nas guse.treba se koji put i dignut sa foruma i nekom dat dvi tri zausí.

Pa i ja sam hetero, ti si hetero, ali postoje i oni koji su homo i što sad?

Joj, pa da bojim te se pa ti se ne smijem javiti u inbox, šta ćeš mi, prebit me, jel? LOL

Ako nekome treba dati po ušima, onda si to ti i takvi kao ti. Shvati da ti nećeš ništa mjenjati i "sjeći u korjenu", a posebno ne takvim metodama.

Živi svoj život, pusti druge da rade isto.

da si hetero sinovac to je upitno.ja ne tucem cure.

necu ja globalno nista mijenjat ali lokalno isprid kuce ocu.

i onda cu jednog dana bezbrizno sidit na klupi pa kad mi sijednu dvoje onako malo geyasti

i pocnu se mljacat predamnom lijepo cu im rec dato nerade bas prida mnom recu im da ima i drugih klupica pa nek nastave.

Ali oni ce meni najvjerojatnije rec nesto tipa svi smo mi isti i kako je to njihovo pravo.

Ja cu se dignuti i uskliknuti THIS IS SPARTA! i oni ce se lijepo maknuti i dalje cuditi zasto to nije normalno i sto ljudi imajdu protiv nas.

13 godina
protjeran

da si hetero sinovac to je upitno.ja ne tucem cure.

necu ja globalno nista mijenjat ali lokalno isprid kuce ocu.

i onda cu jednog dana bezbrizno sidit na klupi pa kad mi sijednu dvoje onako malo geyasti

i pocnu se mljacat predamnom lijepo cu im rec dato nerade bas prida mnom recu im da ima i drugih klupica pa nek nastave.

Ali oni ce meni najvjerojatnije rec nesto tipa svi smo mi isti i kako je to njihovo pravo.

Ja cu se dignuti i uskliknuti THIS IS SPARTA! i oni ce se lijepo maknuti i dalje cuditi zasto to nije normalno i sto ljudi imajdu protiv nas.

Nemam ja nista protiv Spartanaca, samo se tako izjašnjavaj na popisu. 

14 godina
neaktivan

.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice