http://www.24sata.hr/komentari/tugoo-moja-zeljo-mojaa-orilo-se-na-tulumu-na-hitnoj-295224
Otkaz cijeloj smjeni. Bez iznimki. Zaposliti nove ljude (ima tko hoce radit).
Lijecnici su postali prebahati. Takve ih odgajaju odmah na fakultetu (bar na splitskoj medicini).
Lijecnica opce prakse kod koje sam ja upisan je 90% svog staza na bolovanju. Vecinu vremena u njenoj ordinaciji rade zamjene. Ako i radi obradi 3 pacijenta u smjeni. Ja sam vec tjedan dana bolestan, temperatura, jak kasalj, bole pluca, ali radije riskiram sa upalom pluca nego da odem kod te ludjakinje na pregled. Prosli put mi je za upalu pluca odredila terapiju - ne lazem i da, dobro ste procitali - MOLITVOM. Da - rekla je da se pomolim i da ce mi proci (ona je u toj nekoj grupi - ovčice božje). Ja sam reko da su mi antibiotici ipak drazi. Da sada odem kod nje na pregled, da moram cekat 2 sata dok ona ode na misu u obliznju crkvu, da mi kaze da se pomolim za ozdravljenje, vjerovatno bih je uhvatio za vrat i bacio kroz prozor. Kucka ima veze u Domu zdravlja Splitsko-Dalmatinske zupanije i nitko ne zeli da joj otkaze koncesiju. Cak se i peticija protiv ludjakinje pisala koju je potpisalo cijelo selo, ali ludjakinju nisu uspili maknit.
Tako da... u kakvom nam je zdravstvo stanju... dobro smo i zivi...

Ni pare više ne znaju uzimati.

Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
ali opet je ispal bukvan prve klase pa uvjerljivije bi lagal običan član udruženja ljubitelja parnih kotlova fučkaj ga.

spada ovo kad se uhljebljene protuhe sa velikim plačama od kojih nema nikakve koristi tj naši političari svade u saboru i još to prikazuje HRT.