Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.313.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?
Tallahasee kaže...
pr0n_addict kaže...
Meni je nepojmljivo kako su se uspjeli sa svima u regiji krvnički zavaditi - svi ih nešto "ugrožavaju".

{#}

Danny_HR kaže...

Imaju dobre političare.

Pa nemaju ni Hrvati pa ne vriste da je Bosna vekovni Hrvatski teritorij. A boga mi ni ne pale zastave zbog oslobodjenja Sljivancanina i slicnih krvoloka iz Vukovara. Nit razbijaju izloge i trgovine Srba zbog nogometnih "pobjeda" (LOL jel to uopce moguce) njihove repke.

Realno, Bosna jest hrvatski teritorij jos krajem 10-tog stoljeca, ali kasniji dogadaji su sve izmijesali; najvise Turci.

http://www.euratlas.net/history/europe/1000/index.html

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 15:33 (Tonči).
14 godina
odjavljen

Joj,šta će nam ta Bosna-sve jad i bijeda,kao da nam treba još nezaposlenih.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Rojs kaže ako treba da će skupiti opet tako to, i osloboditi sve - Banja Luku, RSK, ionako povijesno pripada Hrvatskoj i svemu ostalom, tako to jeli, i onda slijedi hahahahaha. Ima na YT klip. Eto. {#}

Rojs, čovjek koji nikada nije uspio sastaviti rečenicu u kojoj nema "...i svemu ostalom", "... i sve ostalo"

...i onda to još metne gdje stigne pa ispadaju konstrukcije za podemonit, pripada Hrvatskoj i svemu ostalom

pa rojse tako ti svega ostalog {#}

td svima
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 15:58 ((s)izgoreo).
18 godina

Probajte se malo suzdržati od vrijeđanja čitavih naroda zbog toga što vas je možda neki političar raspalio.

Uvredljivi postovi i vrijeđanja na vjerskoj, nacionalnoj, spolnoj i drugim osnovama uvredljivim za čitave grupe ili pojedince zabranjeni su pravilima foruma (koji, usput, ima korisnike i van Hrvatske) kao i zakonima RH.

17 godina
odjavljen
M_dipl. kaže...

Zašto mi je ova tema naglo nestala i iz popisa onih koje pratim i iz popisa onih u kojima sudjelujem?

To ti se zove TUZiranje ili tiho udaljavanje iz teme. Uklonjene su sve vidljive reference na temu, tako da te nekako potjeramo. Nazalost, vidljivo je da nije upalilo. :({#}

17 godina

-zabušavaš. Al' ajd vratit ću te, (provjeri, sad je opet tu)... {#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
neaktivan

pa bolje da ne vidi, zabole živci ako se često gleda, treba metnut svako malo onaj brzi disklamer što ide poslje reklame o kvazilijekovima...

td svima
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 16:38 ((s)izgoreo).
18 godina
mario.L_hr kaže...

Čitsm ovo i ne mogu vjerovati što čovjek baljezga. Toliko gluposti nisam čuo odavno. Naša je sramota što nismo kaznili kokošare koji su pljačkali i ubijali nakon Oluje, ali tko kaže da nećemo sada nakon presude generalima i nakon što se dobiju svi materijali iz Haškog suda.

Slušao sam neki dan kada je odvjetnik Mišetić, u obranu DORH-a izrekao da je od cjelokupnog broja mrtvih nakon Oluje Haško tužiteljstvo u optužnicu uvelo samo 44 osobe. Druge nije uvelo jer nije imalo dokazni materijal. Još je izjavio da se tužitelji teže odlučuju podići optužnicu sa slabim dokazima jer ako padnu u vodu, kasnije za to djelo ne mogu teretiti istu osobu.

Pa tu nema ništa čudno zapravo,Izlanuo se kaj si ti očekival od tipa kojeg je Šešelj proglasio za četničkog vojvodu jel.Šta če drugo Nikolič pričat nego ovakve budalaštine, kreten ostaje kreten ne moš ništa drugo od njega nit očekivat fučkaj ga.{#}{#}{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
odjavljen
M_dipl. kaže...

Zašto mi je ova tema naglo nestala i iz popisa onih koje pratim i iz popisa onih u kojima sudjelujem?

Ma ova tema je na posebnom serveru koji je pao od silnih gluposti napisanih u temi. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
15 godina
M_dipl. kaže...

Netko te je proglasio forumskim Civilom.

Tonči kaže...

To ti se zove TUZiranje ili tiho udaljavanje iz teme. Uklonjene su sve vidljive reference na temu, tako da te nekako potjeramo. Nazalost, vidljivo je da nije upalilo. :({#}

Vjerujem da je podmitio nekog a na najvišem nivou (pivo i janjetina).

ihush kaže...

-zabušavaš. Al' ajd vratit ću te, (provjeri, sad je opet tu)... {#}

{#} Ti si naš ponos i dika.

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 16:53 (mario.L_hr).
13 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

E na to sam isto poludio. Kakvi su to mali umovi. Taj sto je zapalio taj automobil je vjerojatno pun sebe (pun govana) i misli da je valjda strasno pametan, a zapravo jedino sto je uspio postici jest da u svijetu ljudi citaju prvo o nenormalnim srbima kako pale hrvatsku zastavu i onda dan poslje citaju o nenormalnim hrvatima kako pale srpske aute.

Kljucna razlika je ta sto onog cetnika nitko nece osuditi, a da je neki Hrvat uhvacen kako pali srpsku zastavu ili srpski automobil, bio bi osuden 100%.

I ako zbog icega, onda sam zbog toga proud to be Croat. Nijedno nedjelo ne bi trebalo biti nekaznjeno, neovisno o nacionalnosti ili bilo cemu drugome.

Valjda ce jednog dana EU (ako prezivi) usaditi takav nacin razmiljanja srbima, kao sto su i nama. (ja osobno mislim da su oni zasluzni za to, tj. nase anti-fa stranke)

E dobro su nam usadili.

Pročitaj ponovno, prvo zeleno pa žuto. LOL

16 godina
Tonči kaže...

Psiho, kad kontaktiras s obrazovanim, modernim Srbima, nije bas da ih ovo interesira. Ovo je igra u vrhu njihove politike, skupljanje bodova na cetnistvu i velikosrpstvu od istih masa od kojih se kod nas skupljaju bodovi na ustastvu. Nekidan je zapaljen srpski automobil u Zagrebu. To su ucinili isti oni koji su strasno razocarani Gotovinom kakvog su dobili nazad i ista vrsta ljudi koja izbacuje te izjave u javnost u Srbiji. Sve je to slicna stvar.

Slicnost je u tome sto je Nikolic primitivac kao i ovaj sto je zapalio auto. Razlika je u tome sto je Nikolic predsjednik a izabrali su ga primitivci poput ovog palitelja. A takvi su ocito u srbiji vecina.
Potpis!
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
   A takvi su ocito u srbiji vecina.

Ajde pročitaj Dragin post gore, plave je boje. Netko bi se mogao uvrijediti.

Primitivci su i u Hrvatskoj i u Bosni i u Srbiji. Idioti su svuda. Mi smo manjina.

Ne postoje izolirani slučajevi mržnje, postoje izolirane eskalacije, svi se mrze. Mi, na forumu (možda nas 10), smo manjina.

Po hrvatskoj su kukasti krstovi na svakoj božjoj zgradi, to nije napredak u borbi protiv fašizma/nacizma. Po mojoj školi je išarano ustaško U na svakoj božjoj strani i u svakoj učionici i urezbareno na svaku klupu. To je izolirani incident? Pfff. I to su ih učili roditelji i divna televizija i drugari.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 17:48 (Onjegin).
14 godina
odjavljen
Ezio kaže...

Slicnost je u tome sto je Nikolic primitivac kao i ovaj sto je zapalio auto. Razlika je u tome sto je Nikolic predsjednik a izabrali su ga primitivci poput ovog palitelja. A takvi su ocito u srbiji vecina.

Ne bih rekao da su većina. Možda ih ima oko 30-40 %,ali nedovoljno da naprave ikakvu štetu.

Inače,dosta i komuniciram sa Srbima (da,onima u Beogradu) i ljude čist boli k**** za te budale.

15 godina
Onjegin kaže...

Primitivci su i u Hrvatskoj i u Bosni i u Srbiji. Idioti su svuda. Mi smo manjina.

Jeli ovo neka vrst priznanja ili sam nešto krivo shvatio?{#}

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Pa nemaju ni Hrvati pa ne vriste da je Bosna vekovni Hrvatski teritorij. A boga mi ni ne pale zastave zbog oslobodjenja Sljivancanina i slicnih krvoloka iz Vukovara. Nit razbijaju izloge i trgovine Srba zbog nogometnih "pobjeda" (LOL jel to uopce moguce) njihove repke.

Pogledaj kako Šljivančanin govori sada:

Sada djed. Poznat na HRT-u po govoru: Tebe interesuje što oni ginu gospodine, a što meni ginu momci s 18 godina to tebe nije briga (parafrazirano). Čovjek je krkan, ali žao mi je što nisu ostavili poruku koju je rekao na kraju.

Odmah na početku govori o hrvatskim generalima, nije jedne loše riječi rekao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 17:52 (Onjegin).
16 godina
Onjegin kaže...
Ezio kaže...
   A takvi su ocito u srbiji vecina.

Ajde pročitaj Mirin post gore, plave je boje. Netko bi se mogao uvrijediti.

Ne postoje izolirani slučajevi mržnje, postoje izolirane eskalacije, svi se mrze. Mi, na forumu (možda nas 10), smo manjina.

Po hrvatskoj su kukasti krstovi na svakoj božjoj zgradi, to nije napredak u borbi protiv fašizma/nacizma. Po mojoj školi je išarano ustaško U na svakoj božjoj strani i u svakoj učionici i urezbareno na svaku klupu. To je izolirani incident? Pfff. I to su ih učili roditelji i divna televizija i drugari.

Jesu Hrvati izabrali cetnika za predsjednika Srbije? Splicane se moze vrijedjati jer su izabrali keruma i to je ok? Zasto su neki tako osjetljivi kad se navode cinjenice o nasim prekodrinskim susjedima?
Potpis!
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Jesu Hrvati izabrali cetnika za predsjednika Srbije? Splicane se moze vrijedjati jer su izabrali keruma i to je ok? Zasto su neki tako osjetljivi kad se navode cinjenice o nasim prekodrinskim susjedima?

Kakve sad veze ima predsjednik s ovim što sam ja rekao?

Smeta mi, dođem u temu i upadam u festival iživljavanja poremećenih osjećaja (domoljublja) i poremećene udružene mržnje protiv drugog naroda (znači, mrzite tipa kojeg nikad u životu vidjeli niste). 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 17:53 (Onjegin).
16 godina
Onjegin kaže...
Ezio kaže...

Kakve sad veze ima predsjednik s ovim što sam ja rekao?

Smeta mi, dođem u temu i upadam u festival iživljavanja poremećenih osjećaja (domoljublja) i poremećene udružene mržnje protiv drugog naroda (znači, mrzi te tipa kojeg nikad u životu vidjeli niste). 

Pa ima veze sa mojom porukom na koju si mi odgovorio da vrijedjam cijelu naciju. Ta nacija je odabrala Nikolica za predsjednika. To je kao da mi odaberemo Mladena Schwartza. Tonci je rekao da je slicno baciti baklju u auto i davati izjave ko Nikolic. E pa ja kazem da nije jer je Nikolic predsjednik izabran od strane vecine a ne neki prosjecni nasilni navijac. Pogledaj malo naseg predsjednika i njihovog i reci jesu li slicni.
Potpis!
18 godina
Ezio kaže...

Pretpostavljam zbog načina na koji se iznose, a koji je uvredljiv, te zbog činjenice da te "činjenice" nisu činjenice, već zaključci i tvrdnje, nastale na osnovu vlastite percepcije činjenica, glasina i mitova, a koje su u konačnici također uvredljive za one druge. 

Mislim da je načelo "ispred svog praga" ono čega bi se trebao držati u temi koja se, nota bene, zove Što se događa s našim društvom, a isto tako možda još jednom proučiti pravila foruma, posebice ono koje traži pristojnost - http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-foruma/96209.aspx. 

This space for rent!
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Pa ima veze sa mojom porukom na koju si mi odgovorio da vrijedjam cijelu naciju. Ta nacija je odabrala Nikolica za predsjednika. To je kao da mi odaberemo Mladena Schwartza. Tonci je rekao da je slicno baciti baklju u auto i davati izjave ko Nikolic. E pa ja kazem da nije jer je Nikolic predsjednik izabran od strane vecine a ne neki prosjecni nasilni navijac. Pogledaj malo naseg predsjednika i njihovog i reci jesu li slicni.

Naš predsjednik? Tihi lopov? ZAMP <3

18 godina
neaktivan

dva puta smo birali sanadera, jel to znači da smo kriminalci ili znači da se narod može vrlo lako zavesti bedastoćama, ovo drugo all the way

td svima
14 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...

dva puta smo birali sanadera, jel to znači da smo kriminalci ili znači da se narod može vrlo lako zavesti bedastoćama, ovo drugo all the way

Ja ga nisam birao(Sanadera),jesi ti?

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Dokazi?! Osim Index forum naklapanja?!

(s)izgoreo kaže...

Neki jesu ,a neki su samo ofce! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 18:18 (kizo2703).
18 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Ja ga nisam birao(Sanadera),jesi ti?

ja sam glasao za HNS, tako da mi dođe na isto ali iz drugih razloga

td svima
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 18:26 ((s)izgoreo).
18 godina
kizo2703 kaže...
Onjegin kaže...

Dokazi?! Osim Index forum naklapanja?!

(s)izgoreo kaže...

Neki jesu ,a neki su samo ofce! {#}

Pa svi smo ovce. Churchill je sigurno bio demokrat, ali je poznat onaj njegov citat da je najbolji argument protiv demokracije petominutni razgovor s prosječnim biračem. 

A koja je alternativa? 

Treba shvatiti da smo siromašni, loše obrazovani i bez parlamentarne i demokratske tradicije i da su nam potrebne generacije koje će sazrijeti u društvu koje poštuje slobodu govora, općenito slobodu drugoga u svim stvarima, da bi se nešto promijenilo. 

This space for rent!
18 godina

Sad cemo o tome tko je koga birao...

Ezio... inace si mi jako drag decko, al generaliziranje NIKAD nije dobro :P

Rvat katolik!
18 godina
neaktivan
Drago kaže...
da su nam potrebne generacije koje će sazrijeti u društvu koje poštuje slobodu govora, općenito slobodu drugoga u svim stvarima, da bi se nešto promijenilo. 

eee, hebi ga, njemci su imali ekspres denacifikaciju... i ja bih tako ovdje

td svima
17 godina
odjavljen
18 godina
(s)izgoreo kaže...
Drago kaže...
da su nam potrebne generacije koje će sazrijeti u društvu koje poštuje slobodu govora, općenito slobodu drugoga u svim stvarima, da bi se nešto promijenilo. 

eee, hebi ga, njemci su imali ekspres denacifikaciju... i ja bih tako ovdje

http://en.wikipedia.org/wiki/Denazification#End

Denacifikacija uopće nije upalila.

Tek kad sa su stasale barem dvije generacije rođene u slobodnom društvu, odnos njemačkog društva prema nacizmu se promijenio. I to brže i više u Zapadnoj Njemačkoj nego u Istočnoj gdje se do kraja silom htjelo utjerati socijalizam u Nijemce. Centar neonacizma danas se nalazi u istočnom dijelu Njemačke, a ne u zapadnom.

This space for rent!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice