Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.313.595
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Normalnoj populaciji ne pada na pamet. Škotske Pupavce i slične galamdžije tu ne ubrajam. Deal with it.

18 godina
neaktivan

E jebiga sad ćemo opet po vlastitom osjećaju za filing dijelit populaciju na normalnu i nenormalnu, a sam si rekao da sudiš po onome što ti prijatelj govori - dakle jednom čovjeku.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Danny_HR kaže...

Ne ulazim u to hoće li ili neće, dapače ak su ankete bar približno točne nema šanse. Samo sam htio pokazati da im "pada na pamet" odcjepljenje jer ne bi bez veze s UK vladom dogovarali referendum. :)

Naravno pada im, al to me nekako simpatično podsjeća na podjeb*vanje i simpatično kmečanje Istrijana, koji se uspiju posvađati oko tartufa a složni su da im Zagreb (njima = država) redovno uzima više no što od njega dobivaju, u smislu proračuna. Vjerojatno točno, ali simpatični su mi kad se tako uz*ebu i pričaju o autonomiji, pogotovo stariji ljudi. Volim Istru valjda je to to, kao i Škotsku. {#}

Faith divides us. Death unites us.
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

E jebiga sad ćemo opet po vlastitom osjećaju za filing dijelit populaciju na normalnu i nenormalnu, a sam si rekao da sudiš po onome što ti prijatelj govori - dakle jednom čovjeku.

Feeling. {#}

Osim toga, taj jedan čovjek je tamo rođen, odrastao i živi svoj život. Samim time, nevjerojatno je da zna što mu se događa u državi i da je u toku s razmišljanjima svojih prijatelja, sugrađana i sunarodnjaka. Jer, osim što Škoti vrijeme provode u svojim malim klanovima, u rijetkim trenutcima kada je pristup internetu moguć (nakon kaj se magluština raziđe) nikada se ne razgovara o dnevnopolitičkim pitanjima, već se browsaju jesen/zima kolekcije kiltova, skidaju note popularnih skladbi za gajde i razmjenjuju recepti za haggis.

U prijevodu: Daj se pliz drži hardvera.

18 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

Osim toga, taj jedan čovjek je tamo rođen, odrastao i živi svoj život. Samim time, nevjerojatno je da zna što mu se događa u državi i da je u toku s razmišljanjima svojih prijatelja, sugrađana i sunarodnjaka.

Je, isto kao što jedan čovjek iz Hrvatske zna što mu se događa oko njega i u toku je s razmišljanjima svih svojih sugrađana. Uzmi Pranju za primjer, zapravo, uzmi bilo koga iz topica za primjer. :) Svi imamo isto mišljenje i iste stavove, jelda?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 10:43 (Danny_HR).
13 godina
protjeran

U svoj svojoj prinicljivosti si uspio previdjeti činjenicu da se s takvim tipom ljudi ne družim.

16 godina
gwammz0r kaže...

U svoj svojoj prinicljivosti si uspio previdjeti činjenicu da se s takvim tipom ljudi ne družim.

vidim ti si mjerna jedinica za mjerodavnost

Potpis!
16 godina
neaktivan

Frend od frenda.

14 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Je, isto kao što jedan čovjek iz Hrvatske zna što mu se događa oko njega i u toku je s razmišljanjima svih svojih sugrađana. Uzmi Pranju za primjer, zapravo, uzmi bilo koga iz topica za primjer. :) Svi imamo isto mišljenje i iste stavove, jelda?

Ajde me se više okani, bogtemazo. Stalno po meni. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
15 godina

Čitsm ovo i ne mogu vjerovati što čovjek baljezga. Toliko gluposti nisam čuo odavno. Naša je sramota što nismo kaznili kokošare koji su pljačkali i ubijali nakon Oluje, ali tko kaže da nećemo sada nakon presude generalima i nakon što se dobiju svi materijali iz Haškog suda.

Slušao sam neki dan kada je odvjetnik Mišetić, u obranu DORH-a izrekao da je od cjelokupnog broja mrtvih nakon Oluje Haško tužiteljstvo u optužnicu uvelo samo 44 osobe. Druge nije uvelo jer nije imalo dokazni materijal. Još je izjavio da se tužitelji teže odlučuju podići optužnicu sa slabim dokazima jer ako padnu u vodu, kasnije za to djelo ne mogu teretiti istu osobu.

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
protjeran

Evo sto se desi kad imamo topic naširoko.

18 godina

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/228355/Gotovina-zove-Srbe-da-se-vrate-kako-bi-ih-pobio.html#.ULNJfIf7If0

Kakav je vas komentar na ovo?

Ponasa se kao Milosevic devedesetih, laze i obmanjuje svoj narod, narod kojeg pak uopce ne zanima pravda niti istina vec da se sto vise nabriju na ponovno klanje hrvata koji njihov "sveti" i "napaceni" narod tlacimo jadne vec stoljecima i usporavamo njihov eurointegracijski put.

Suzu cu pustit za njih jadne, silni zlocini nad njima, jooooj srce me steze.

Kako uopce medunarodne zajednice dopustaju ovim manijacima da uopce daju ovakve izjave? Ovo je direktno nepostivanje medunarodnog suda, kleveta, a i nepostivanje Hrvatske i europskih zemalja.

Ponasaju se kao barbarska drzava, a ne drzava 21. stoljeca.

Ta odvratna drzava jos nije priznala strasne zlocine pocinjene u Hrvatskoj i cijelo vrijeme lobiraju nekakvo izjednacavanje krivnje u ratu.

Dobro, zakljucili smo da su arapske zemlje toliko nabrijane jer su podjeljene izmedu "americkih" arapa i "sirijskih" arapa i pak Izraela.

Zasto su srbi nabrijani onda? Tko njih tlaci? Imaju svoju zemlju i ameri ih vise ne stiscu, imaju bracu ruse, bracu grke oko sebe. Sto njima smeta da ne mogu zivjeti u miru, nego ovako bezobrazno i otvoreno lagati i izjednacavati vlastitu krivnju?

U toj drzavi je nesto fundamentalno iskvareno, a taj narod pati od nekakvog nacionalnog kompleksa manje vrijednosti.

Na zalost, kakav im je drzavni vrh, takav je i narod. Tako je bilo i jos je kod nas, tako je i svugdje.

Nadam se da ce se Srbi ohladit od ovakvih gluposti i da ce valjda jednom shvatiti da od ovog svega nema nista nego nazadka, no isto tako mi moramo shvatiti da njihovu djecu u skolama uce drugim stvarima i da se kod njih samo radaju nove generacije zatupljene i indoktronirane djece, sto i rezultira ovakvim masovnim nacionalnim histeriziranjima.

FFS, f****** nationalism.{#}

- Psiho246
18 godina
Pranja kaže...
Danny_HR kaže...

Ajde me se više okani, bogtemazo. Stalno po meni. {#}

Kad te covjek voli, sto kukas bzvz!!!

Rvat katolik!
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/228355/Gotovina-zove-Srbe-da-se-vrate-kako-bi-ih-pobio.html#.ULNJfIf7If0

Kakav je vas komentar na ovo?

Ponasa se kao Milosevic devedesetih, laze i obmanjuje svoj narod, narod kojeg pak uopce ne zanima pravda niti istina vec da se sto vise nabriju na ponovno klanje hrvata koji njihov "sveti" i "napaceni" narod tlacimo jadne vec stoljecima i usporavamo njihov eurointegracijski put.

Suzu cu pustit za njih jadne, silni zlocini nad njima, jooooj srce me steze.

Kako uopce medunarodne zajednice dopustaju ovim manijacima da uopce daju ovakve izjave? Ovo je direktno nepostivanje medunarodnog suda, kleveta, a i nepostivanje Hrvatske i europskih zemalja.

Ponasaju se kao barbarska drzava, a ne drzava 21. stoljeca.

Ta odvratna drzava jos nije priznala strasne zlocine pocinjene u Hrvatskoj i cijelo vrijeme lobiraju nekakvo izjednacavanje krivnje u ratu.

Dobro, zakljucili smo da su arapske zemlje toliko nabrijane jer su podjeljene izmedu "americkih" arapa i "sirijskih" arapa i pak Izraela.

Zasto su srbi nabrijani onda? Tko njih tlaci? Imaju svoju zemlju i ameri ih vise ne stiscu, imaju bracu ruse, bracu grke oko sebe. Sto njima smeta da ne mogu zivjeti u miru, nego ovako bezobrazno i otvoreno lagati i izjednacavati vlastitu krivnju?

U toj drzavi je nesto fundamentalno iskvareno, a taj narod pati od nekakvog nacionalnog kompleksa manje vrijednosti.

Na zalost, kakav im je drzavni vrh, takav je i narod. Tako je bilo i jos je kod nas, tako je i svugdje.

Nadam se da ce se Srbi ohladit od ovakvih gluposti i da ce valjda jednom shvatiti da od ovog svega nema nista nego nazadka, no isto tako mi moramo shvatiti da njihovu djecu u skolama uce drugim stvarima i da se kod njih samo radaju nove generacije zatupljene i indoktronirane djece, sto i rezultira ovakvim masovnim nacionalnim histeriziranjima.

FFS, f****** nationalism.{#}

Ma pusti to, ohladit će se oni, a i sam Srpski narod mislim da više ne puši ove fore.

http://www.norgems.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 12:27 (woodgamesfx).
17 godina
odjavljen

A čuj, čak i ovaj Dobrica Cosic kaže: ”Laganje je najbolja vrlina Srpskog naroda"

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
odjavljen

Psiho, kad kontaktiras s obrazovanim, modernim Srbima, nije bas da ih ovo interesira. Ovo je igra u vrhu njihove politike, skupljanje bodova na cetnistvu i velikosrpstvu od istih masa od kojih se kod nas skupljaju bodovi na ustastvu. Nekidan je zapaljen srpski automobil u Zagrebu. To su ucinili isti oni koji su strasno razocarani Gotovinom kakvog su dobili nazad i ista vrsta ljudi koja izbacuje te izjave u javnost u Srbiji. Sve je to slicna stvar.

Sto se tice reakcije diplomacije, mislim da bi ovako nesto bilo prikladno za prekid svih diplomatskih odnosa, ukidanje veleposlanstva u Beogradu i uvodenje viza za gradane preko granice, kao sto je Turska ucinila s Izraelom. To bi bila ispravna politicka odluka na ovakve politicke ispade. Nazalost, tu bi opet najvise trpili poslovni odnosi ljudi koje ne zanima ta retorika i koji uredno suraduju na relaciji Hrvatska - Srbija, ali bi mozda taj potez imao negativan efekt na izolacijsku politiku radikala u Srbiji i nanijelo im vecu stetu od ne-reagiranja.

Troll level: sensei
14 godina

srbi su se usrali kaj su uopće izabrali tog idiota.

16 godina
neaktivan

Mislim da se neće tako lako ohladiti, čitava povijest im je poprilično mučna i krvoločna, kako je i sam Sloba rekao, umeju - da se biju. Čak i one činjenice, poput toga da je zločina bilo - uveličaju do te dimenzije i zadojene mitomanije za idućih 5 naraštaja, tako da je sa jednog psihološkog aspekta jako teško ispravljati takve krive Drine.

Pitanje i kakvi su im predmetni učitelji i udžbenici iz povijesti od najranijih stupnjeva obrazovanja. Tu bi također mogao biti problem - dakle jedna gotovo zla kohezija na više razina, politička, intelektualna, vjerska itd. Dosta loše sve u svemu, ne samo za Srbiju već i okolicu.

17 godina
odjavljen
skank666 kaže...

A čuj, čak i ovaj Dobrica Cosic kaže: ”Laganje je najbolja vrlina Srpskog naroda"

citiram sebe jer sam zaboravio još nešto nadodat vezano uz laganje... jedan švabo je rekao da možeš izmislit največu laž i ako je dosta puta ponoviš postat će istina.

tu je problem. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina
Tonči kaže...

Nekidan je zapaljen srpski automobil u Zagrebu. To su ucinili isti oni koji su strasno razocarani Gotovinom kakvog su dobili nazad i ista vrsta ljudi koja izbacuje te izjave u javnost u Srbiji. Sve je to slicna stvar.

E na to sam isto poludio. Kakvi su to mali umovi. Taj sto je zapalio taj automobil je vjerojatno pun sebe (pun govana) i misli da je valjda strasno pametan, a zapravo jedino sto je uspio postici jest da u svijetu ljudi citaju prvo o nenormalnim srbima kako pale hrvatsku zastavu i onda dan poslje citaju o nenormalnim hrvatima kako pale srpske aute.

Kljucna razlika je ta sto onog cetnika nitko nece osuditi, a da je neki Hrvat uhvacen kako pali srpsku zastavu ili srpski automobil, bio bi osuden 100%.

I ako zbog icega, onda sam zbog toga proud to be Croat. Nijedno nedjelo ne bi trebalo biti nekaznjeno, neovisno o nacionalnosti ili bilo cemu drugome.

Valjda ce jednog dana EU (ako prezivi) usaditi takav nacin razmiljanja srbima, kao sto su i nama. (ja osobno mislim da su oni zasluzni za to, tj. nase anti-fa stranke)

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 12:40 (Psiho246).
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Mislim da se neće tako lako ohladiti, čitava povijest im je poprilično mučna i krvoločna, kako je i sam Sloba rekao, umeju - da se biju. Čak i one činjenice, poput toga da je zločina bilo - uveličaju do te dimenzije i zadojene mitomanije za idućih 5 naraštaja, tako da je sa jednog psihološkog aspekta jako teško ispravljati takve krive Drine.

Pitanje i kakvi su im predmetni učitelji i udžbenici iz povijesti od najranijih stupnjeva obrazovanja. Tu bi također mogao biti problem - dakle jedna gotovo zla kohezija na više razina, politička, intelektualna, vjerska itd. Dosta loše sve u svemu, ne samo za Srbiju već i okolicu.

U tijeku rata s nama odaziv na mobilizaciju u samoj Srbiji je bio ako se ne varam oko 10% , tako iz toga povlačim da ukupno narod zaboli ona stvar za ova huškanja.

Ljude zanima što će jest i dal će moć radit i zarađivat plaću.

Sve u svem slažem se s Tončijem, jer čisto s diplomatske strane zbog ovoga bi trebalo uves vizni režim prema Srbiji.

PS.

interesantno je da nema nikakvih stavova iz Republike Srpske tj. Banja Luke, već samo iz Beograda, ako izuzmemo onu kvazi tjeralicu prema Gotovini. Možda je razlog tome to što su Srbi iz Republike Srpske shvatili da konkretno imaju više koristi od Zagreba nego od Beograda.

http://www.norgems.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 12:47 (woodgamesfx).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Psiho, kad kontaktiras s obrazovanim, modernim Srbima, nije bas da ih ovo interesira. Ovo je igra u vrhu njihove politike, skupljanje bodova na cetnistvu i velikosrpstvu od istih masa od kojih se kod nas skupljaju bodovi na ustastvu. Nekidan je zapaljen srpski automobil u Zagrebu. To su ucinili isti oni koji su strasno razocarani Gotovinom kakvog su dobili nazad i ista vrsta ljudi koja izbacuje te izjave u javnost u Srbiji. Sve je to slicna stvar.

Jugonostalgicaru cetnice!! (dasak news portal komentara) :P

Ajde ajde svi znamo da su svi srbi krvozderne ubojice i svi ameri imbecili :)

/troll

14 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Kad te covjek voli, sto kukas bzvz!!!

Toliko me voli da me zvao na mobitel. Ne bi čovjek nikad rekao da ima toliko godina kako zvuči. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
18 godina
neaktivan

Taj nogač ionako prate samo seljoberi, uz par nezaobilaznih iznimaka. :)

Zanimljiva stvar mi se desila neki dan kad sam bio u Areni na tekmi Medveščaka s nekim rendom klubom iz Austrije (valjda). U jednom je trenutku naša ekipa utihnula i protivnički su navijači pokrenuli pjesmu za Medveščak, nakon što su otpjevali svoje, valjda da probude navijače.

To je nešto što u nogometu nećeš nikad vidjeti, pa čak ni u košarci kad igraju rivali. Ali se zato u manjim sportovima redovito viđa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 14:50 (Danny_HR).
14 godina
Tallahasee kaže...
thedream kaže...

Netko se jako uvrijedio pa obrisao post. U pravu si umeju da se biju -

http://www.index.hr/black/clanak/navijacki-neredi-nije-to-nista-ovako-to-rade-nabrijani-roditelji-u-srbiji/649096.aspx

Meni je nepojmljivo kako su se uspjeli sa svima u regiji krvnički zavaditi - svi ih nešto "ugrožavaju".

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
18 godina
neaktivan

Imaju dobre političare.

16 godina
protjeran
pr0n_addict kaže...
Meni je nepojmljivo kako su se uspjeli sa svima u regiji krvnički zavaditi - svi ih nešto "ugrožavaju".

{#}

Danny_HR kaže...

Imaju dobre političare.

Pa nemaju ni Hrvati pa ne vriste da je Bosna vekovni Hrvatski teritorij. A boga mi ni ne pale zastave zbog oslobodjenja Sljivancanina i slicnih krvoloka iz Vukovara. Nit razbijaju izloge i trgovine Srba zbog nogometnih "pobjeda" (LOL jel to uopce moguce) njihove repke.

bos - bosi - najebosi
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 15:17 (Tallahasee).
16 godina
neaktivan

Rojs kaže ako treba da će skupiti opet tako to, i osloboditi sve - Banja Luku, RSK, ionako povijesno pripada Hrvatskoj i svemu ostalom, tako to jeli, i onda slijedi hahahahaha. Ima na YT klip. Eto. {#}

16 godina
protjeran

A Rojs je poznato je svima bio vrlo vazna politicka figura na ovim prostorima - bas kao npr. Nikolic {#} u ovom trenutku. I Seva i Malnar su pricali svasta..... to treba pogledat.

bos - bosi - najebosi
14 godina
odjavljen

Vi se tu posvadili kao ovi na stadionu. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice