Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.317.138
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Baš ću jedan dan uzeti to 21. stoljeće da vidim na što je to nalik. Ako je kao 24 sata, Bog im pomogao.

Za mene je Večernji FTW.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
16 godina
Po reklamama na tv izgleda da se te novine zele orijentirati na mlade. Mladi su vec dugo naviknuti na internet portale. Zasto bi davali 5 kuna na neke novine? Zasto bi stariji to ucinili? Vidim po naslovnici na netu da pisu o nogometasima, aferama, mariu valenticu... Standardne gluparije i nista novo ni zanimljivo. Predvidjam brzu propast.
Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 18:34 (Ezio).
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?

I to si sve zaključio gledanjem naslovnice? Dobro da nisi dao pet kuna da zapravo i pročitaš novine koje komentiraš.

This space for rent!
18 godina
neaktivan
Drago kaže...

I to si sve zaključio gledanjem naslovnice? Dobro da nisi dao pet kuna da zapravo i pročitaš novine koje komentiraš.

IMHO, u ovom slučaju naslovnica ne odstupa previše od sadržaja {#} Novine za domaćice...

Get pissed and slapped my bitch right in her dirty pudding.
14 godina
odjavljen
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
15 godina

Makar poučen iskustvom znam da riskiram karton, preko ovoga nemogu i neću tako olako prijeći, a komentiram samo jednom prosto proširenom rečenicom; "zašto nešto takvo nije rekao u Jutarnjem Listu ili Večernjem Listu" ?!!?

LINK; http://www.vecernji.hr/vijesti/pupovac-oslobadanje-generala-srbe-podsjeca-zlocine-95-clanak-479110

I što reći nakon toga, nakon svega u zadnjih dvadeset i koliko godina, nakon balvana 1990 u Hrvatskoj, samo jedno; Mile, evo za tebe {#} !!!! 

ATJ Lučko
15 godina
Čemu čuđenje, pa Pupovac je (uz Šeksa) najdugovječniji na političkoj sceni, ako uzmemo da je Čačić završio karijeru. Krpao se uz svaku vlast, logično je da koristi priliku, pred nadolazeće izbore da ispadne radikalan, zastupnik interesa nacionalne manjine, o njemu će se pisati i nada se pokojom novom glasu. Da je nešto napravio za one koje zastupa, sumnjam.
Stručnjak za odmaganje...
17 godina
protjeran
thedream kaže...

Večernji? Marioneta HDZ-a. Jutarnji? Marioneta gluposti. Dođe na isto. Index? Matija Babić. Pametnom dosta tj. nijedno od navedenih. Šund od novaTV dnevnika ti dođe kao prosvjetljenje, a i imaju zgodne tete voditeljice {#}{#}.

Što mu fali? :D

Jesi slučajno mu vidio izjave na facebook-u?

A complex man drawn off of simplicity.
16 godina
Drago kaže...

Tako je. Po naslovnici vidim da je smece. Inace bi valjda stavili na naslovnicu nesto pametnije, ne?
Potpis!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Ma neznam. Kuljiš mi baš nije neki sastojak za uspjeh.. Ajde Jirasek, koji je donekle ok urednik mada je zatvorio Arenu, mislim da je i pokretao 24 sata sa Strukarom.

Sve mi to izgleda kao na "odmetnici EPH ujedinite se". Čudi me da je (kolko sam čuo) Erste stala iza njih sa priličnom lovom. Al velim, sve mi smrdi na neke odmazde prema EPH.

Bumo vidli kak će im ić.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
16 godina

Ne znam. Ja sam neki dan na 21stoljece.hr vidio standardno zutilo. Jasno da nemre svaki dan biti nesto pametno
Potpis!
13 godina
neaktivan

ja ne kupujem novine. svaki dan posudim 4-5 novina na kiosku i vratim ih. uredne, ispeglane bez usiju....kao iz tiskare.  nelos je taj 21.

nekad mi posude i bug kad je ostecena folija,pa ga izvucem kroz rupu u foliji.

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 21:34 (Siskin).
18 godina
Ezio kaže...
Drago kaže...

Tako je. Po naslovnici vidim da je smece. Inace bi valjda stavili na naslovnicu nesto pametnije, ne?

Ne znam što bih ti rekao. Stvarno se ne želim svađati, ali općenito se novine ne čitaju, a svi imaju mišljenje o njima. Ne čita se Slobodna, JL, VL i sve ostale, a svi imaju neko mišljenje o njima i to na osnovi njihovih webova koji uglavnom imaju vrlo malo veze s dnevnim sadržajem novina. 

Ti to vodiš korak dalje i daješ svoj dojam o novinama na osnovi naslovnice. Kaže se da se knjiga ne sudi po koricama, a isto valjda onda vrijedi i za novine?

Shvaćam da ljudi imaju potrebu iznijeti svoje razmišljanje o razim temama. To je na webu lako, a tko će sad napisati pismo uredništvu, koje se možda objavi, a možda i ne, ako želi komentirati nešto otisnuto u papirnatom izdanju?

Međutim, općenito vidim da su jaki stavovi na webu posljedica neinformiranosti, a ne izvrsne informiranosti. Ne znam dali bi bi ljudi bili bolje informirani da stvarno čitaju papirnate novine koje donose detaljnije članke od onoga što objavljuju na webu, ali me umara to što svatko misli da je njegovo anonimno mišljenje o nečemu (o čemu često pojma nema) vrijedno postanja na Facebook, forume ili komentare pod neku skraćenu ili vijest koju uopće nije shvatio. 

Ti, pak, priznaješ da uopće ništa iz tih novina nisi pročitao, ali si vidio naslovnicu, i na osnovu toga nam podastireš svoj zaključak. To je jedna nova razina u ispraznosti diskutiranja. 

This space for rent!
16 godina
Mozda jesam pogrijesio o kvaliteti tih novina ali ako na naslovnicu stave naše nogometaše tatice i valentićev fitness kao dva od ukupno tri top naslova, sto ocekivati unutra? Koga zele privuci? No cak i ako bude nesto pametnije, sigurno necu bacati 150 kn mjesecno za informiranje koje dobivam i na tvu za koji placam pretplatu i na internetu koji placam.
Potpis!
18 godina

Pardon, kolega, nemam ja nikakav stav o 21. stoljeću.

Do sada sam vidio samo prvi broj, na brzinu, tako da nemam pojma kakve će novine na koncu biti. Načelno Kuljiša i ženu mu Nadu Mirković smatram seronjama, iako to ne znači da ne mogu napraviti dobre novine. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 17:17 (Drago).
16 godina
neaktivan

Al koji marketinški fail da novine koje se zovu 21.stoljeće kreneš izdavat 22og?  {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
16 godina
neaktivan

Zanimljivo, ako Katalonci odluce neovisnost i odcijepljenje, te nakon toga i Baski kako ce na to reagirat sluzbeni Madrid ? 

http://www.jutarnji.hr/presudni-izbori-u-kataloniji--ako-pobjedi-artur-mas-odmah-ce-raspisati-referendum-o-neovisnosti-/1068647/

http://www.norgems.com
14 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
woodgamesfx kaže...

Zanimljivo, ako Katalonci odluce neovisnost i odcijepljenje, te nakon toga i Baski kako ce na to reagirat sluzbeni Madrid ? 

http://www.jutarnji.hr/presudni-izbori-u-kataloniji--ako-pobjedi-artur-mas-odmah-ce-raspisati-referendum-o-neovisnosti-/1068647/

Službeni Madrid je već reagirao. Referendum i oni moraju odobriti, inače je protuustavan, a oni ga nemaju namjeru odobriti.

Zanimljivo jer je odcijepljenje protuustavno.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Službeni Madrid je već reagirao. Referendum i oni moraju odobriti, inače je protuustavan, a oni ga nemaju namjeru odobriti.

Razlog zašto Španjolska,jedna od rijetkih zemalja u EU,koja nije priznala Kosovo.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
16 godina
neaktivan

Sumnjam da ce Kataloncima, a i Baskima netko iz EU iskazat sluzbenu podrsku pri odcijepljenju, jer osim njih potencionalni kandidati su i Skoti.

Inace Baski bi za potpunu samostalnost jos morali dobiti i pristanak od strane Francuske,  ako im kod Spanjolaca i prodje raspisivanje referenduma, gotovo sam siguran da im kod Francuza nece proc. 

Netko je spomenuo pitanje Kosova, vrlo dobra usporedba, inace na pitanje Kosova je i sam Tudjman upozoravao Milosevica kada je bilo u pitanju status Srba u Hrvatskoj te metoda izdvajanja teritorija po pitanju etnicke zastupljenosti, Srbima se to obilo o glavu.

http://www.norgems.com
17 godina
odjavljen

Krenut ce to brzo. Flandrija je takoder na listi.

Troll level: sensei
14 godina

Stigne to u mjesec dana do točke ključanja, bez problema. Belgija, Španjolska, Velika Britanija - dugo je Zap. Europa bila bez ispaljenog metka, predugo {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
odjavljen
pr0n_addict kaže...

Stigne to u mjesec dana do točke ključanja, bez problema. Belgija, Španjolska, Velika Britanija - dugo je Zap. Europa bila bez ispaljenog metka, predugo {#}

Ako se nadas mecima, malo sutra. Nema toga vise u tom obliku.

Troll level: sensei
14 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Neće to biti toliko široko da bi počeo rat.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
14 godina
Tonči kaže...
...

Ako se nadas mecima, malo sutra. Nema toga vise u tom obliku.

Unix kaže...
...

Neće to biti toliko široko da bi počeo rat.

Bumo vidli, kako se kaže.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
13 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

Sumnjam da ce Kataloncima, a i Baskima netko iz EU iskazat sluzbenu podrsku pri odcijepljenju, jer osim njih potencionalni kandidati su i Skoti.

Škotima je sasvim dobro u Ujedinjenom Kraljevstvu i odcjepljenje im nije ni na kraj pameti.

18 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

Škotima je sasvim dobro u Ujedinjenom Kraljevstvu i odcjepljenje im nije ni na kraj pameti.

To ti ovako po svom osjećaju za filing ili? Budući da se naveliko pisalo o tome da žele nezavisnost. Dapače, čak je dogovoren i referendum za 2014.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
protjeran

Znao sam. {#}

JFTR, to ja po prijatelju iz gorespomenute Škotske što pod dušmanskim jarmom stoljećima stenje.

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
gwammz0r kaže...

To ti ovako po svom osjećaju za filing ili? Budući da se naveliko pisalo o tome da žele nezavisnost. Dapače, čak je dogovoren i referendum za 2014.

Velike su šanse da će pasti, barem po nekoliko ne tako davnih anketa. Možemo razgovarati da li je to reprezentativni uzorak, ali osobno smatram da će referendum neće proći kad do njega dođe. William Wallace FTW, ali ne danas.

Jedino u drastično promjenjenim političko-gospodarskim uvjetima, što realno nije za očekivati u godinu, godinu i pol dana, no nikad ne znaš. Labavija Unija kao opcija im nije ponuđena, a to se čini kao neka skrivena želja protivnika potpunog odcjepljenja.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 9:40 (thedream).
18 godina
neaktivan

Ne ulazim u to hoće li ili neće, dapače ak su ankete bar približno točne nema šanse. Samo sam htio pokazati da im "pada na pamet" odcjepljenje jer ne bi bez veze s UK vladom dogovarali referendum. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice