Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.294.318
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Pranja kaže...

Još kad bih znao gdje da tražim te slike...

Pa da, jer ne postoje. Al zato napiši u google "gay pride zagreb" ili "gay pride split" pa ćeš dobiti jako puno slika normalne povorke i ljudi u njoj. Uz, naravno, puno slika primitivaca koji ih gađaju kamenjem i sl.

Edge kaže...

Po tvojim procjenama je onda primitivno 97% stanovika RH.

Ja ne vidim cilj parade, samo znam da se potrosi par milijuna na osiguranje koje placaju gradjani.

Odakle ti broj od 97%? Može formula pliz?

Ako 97% ljudi u HR doista ima stavove poput tebe ili Pranje, onda da - 97% ljudi u Hrvatskoj je primitivno.

Cilj parade je jako jednostavan, pokazivanjem da postojiš izboriti se za ljudska prava koja su ti kao osobi drugačije spolne orjentacije uskraćena. Iz istog razloga primjerice vidiš Kritičnu Masu (parada biciklista). Da društvo vidi da određena skupina postoji, da su jednako ljudi kao svi ostali i da zaslužuju jednaka prava.

Kada se plaća dolazak Pape, kada se na godišnjoj bazi plaća "danak" crkvi i to plaćaju građani. Buniš li se protiv toga? Ili si pak vjernik pa ti je to "normalno"?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 13:09 (Danny_HR).
18 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Pranja kaže...

Pa da, jer ne postoje. Al zato napiši u google "gay pride zagreb" ili "gay pride split" pa ćeš dobiti jako puno slika normalne povorke i ljudi u njoj. Uz, naravno, puno slika primitivaca koji ih gađaju kamenjem i sl.

Ak je ovo normalno nek me odmah sp*zdi grom s neba:

I da to je u Hrv.

http://daily.tportal.hr/ResourceManager/GetImage.aspx?imgId=35698&fmtId=20

kakav je ovo primjer djeci?

Posto imam karton, drzat cu jezik za zube.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 13:09 (Edge).
16 godina
Edge kaže...

kakav je ovo primjer djeci?

Primjer da postoje raznolikosti te da je sve normalno.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
18 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Pranja kaže...

Edge kaže...

Po tvojim procjenama je onda primitivno 97% stanovika RH.

Ja ne vidim cilj parade, samo znam da se potrosi par milijuna na osiguranje koje placaju gradjani.

Odakle ti broj od 97%? Može formula pliz?

Ako 97% ljudi u HR doista ima stavove poput tebe ili Pranje, onda da - 97% ljudi u Hrvatskoj je primitivno.

Cilj parade je jako jednostavan, pokazivanjem da postojiš izboriti se za ljudska prava koja su ti kao osobi drugačije spolne orjentacije uskraćena. Iz istog razloga primjerice vidiš Kritičnu Masu (parada biciklista). Da društvo vidi da određena skupina postoji, da su jednako ljudi kao svi ostali i da zaslužuju jednaka prava.

Kada se plaća dolazak Pape, kada se na godišnjoj bazi plaća "danak" crkvi i to plaćaju građani. Buniš li se protiv toga? Ili si pak vjernik pa ti je to "normalno"?

Ti si jedini primitvac tu ako mislis da je ovo normalno:

http://daily.tportal.hr/ResourceManager/GetImage.aspx?imgId=35698&fmtId=20

Danas, sutra ce nasa djeca morat trpit posljedice zbog ovakvih.

14 godina
odjavljen

Žao mi djeteta koje će tuči kroz život zato kaj ima dvije tate. {#}

18 godina
neaktivan
Edge kaže...

Kakve posljedice će trpit, objasni?

Misliš li da si ti, sa stavovima u kojima ne podnosiš one koji nisu jednaki tebi, bolji uzor za djecu budućnosti?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 13:20 (Danny_HR).
14 godina
odjavljen

Meh,dok pederi budu navlačili jedan drugoga, ja ću hvatati ženske. 

Što više pedera,ostane više ženski za mene.{#}

SK crew
18 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Edge kaže...

Kakve posljedice će trpit, objasni?

Mislim da je dobro poznata stvar da se sekusalna orijentacija ne razvija samo genski, nego iz odgoja i iskustva

Zamisli dijete od 8 god. prolazi ulicom i vidi par homoseksualnih parova kak se drze za ruke i ljubaka po cesti, vec ce tad izgubit sigurnost u sekusalnu orijentaciju.

Prije koji tjedan dana se procula vijest o pedofilu koji je zaveo klinca. Klinac je imo oko 10. god, frajer 40 god... Klinac je naravno sluso ovog kretena i udovoljavao mu. I sad ti reci da je neko dijete sposobno samo prosudit kaj je dobro, a kaj ne, a ako ce na ulici svako malo vidjeti istospolne parove mozda ga pukne nes u glavi, a onda je jadan on i njegovi roditelji.

Ima nas svakavih, ali po prirodi je odredjeno da zajedno budu muskarac i zena, a i naravno dijete treba odgajat prema tom nacelu, pa kasnija kad odraste nek odluci sta je najbolje za njega.

14 godina
protjeran
Edge kaže...

Ima nas svakavih, ali po prirodi je odredjeno da zajedno budu muskarac i zena, a i naravno dijete treba odgajat prema tom nacelu, pa kasnija kad odraste nek odluci sta je najbolje za njega.

Seksualnu orijentaciju ne možemu birati.Homoseksualizam je jednako prirodan kao i heteroseksualizam,samo što se pojedincima(poput tebe) čini odvratnim.

Dijete treba odgajati da bude susretljiva,liberalna osoba,ne prema tom "načelu"koji ti spominješ. 

EDIT: Diplomat-nešto takvo se može dogoditi samo među ograničenim,zadrtim seljacima(ne govorim o tebi,Pranji,i sličnima,nego općenito),koji ne znaju cijeniti različitosti.

Roćka
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 13:35 (Roćka).
18 godina
neaktivan
Seksualna orjentacija se ne može naučiti.
Jer da može onda bi svi na svijetu bili heteroseksualni.

Kako si siguran da tvoj sin neće biti homoseksualac? Misliš da ga možeš odgojiti da ne postane?
17 godina
odjavljen

Sama parada nema nikakav učinak na one na koje navodno cilja. Kako je netko već napisao, gubitak je novca poreznih obveznika i samo katalizator za sranja.

14 godina
odjavljen

I na kraju ispada su osobe koje u potpunosti podržavaju LGBT najveći primitivci i da nemaju ni zrno odgoja jer konstantno vijeđaju svoje sugovornike.

Ja sam svoj stav iznio, a to je da je sve ok dok je u granici normale,dok mi nitko ne nabija na facu da je on "bolji" jer je drukčiji.

SK crew
14 godina
protjeran
Pranja kaže...

I na kraju ispada su osobe koje u potpunosti podržavaju LGBT najveći primitivci i da nemaju ni zrno odgoja jer konstantno vijeđaju svoje sugovornike.

Ja sam svoj stav iznio, a to je da je sve ok dok je u granici normale,dok mi nitko ne nabija na facu da je on "bolji" jer je drukčiji.

Ja te nisam vrijeđao,niti smatram da si primitivac.Ni ti ,ni ostali u ovoj temi. 

Tvoj stav poštujem,čisto jer ne vrijeđaš.

EDIT: Ipak ne mogu prihvatiti neprestana omalovažavanja gay populacije naspram"straight"ekipe.  

Roćka
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 13:46 (Roćka).
14 godina
odjavljen
Roćka kaže...

Ja te nisam vrijeđao,niti smatram da si primitivac.Ni ti ,ni ostali u ovoj temi. 

Tvoj stav poštujem,čisto jer ne vrijeđaš.

A iznad si me nazvao seljakom.

SK crew
14 godina
protjeran
Pranja kaže...

A iznad si me nazvao seljakom.

Pročitaj još jednom. Kad kažem "seljaci" ,time mislim na pojednice koji bez razloga napadaju homoseksualce,vodeći se nekakvim glupavim argumentima.(oni najzadrtiji homofobi koji  gay-eve smatraju nižom rasom) 

Isprike ako si se uvrijedio.

Roćka
16 godina
neaktivan

Koliko klonova jbt. {#}

iznenađen i uvređen!
16 godina
protjeran
Roćka kaže...
Homoseksualizam je jednako prirodan kao i heteroseksualizam,samo što se pojedincima(poput tebe) čini odvratnim.

Zar nije ovo završeno?

Roćka, ti si novi tip ovdje, možda si i mlad pa si navikao glumiti osobu širokih vidika (ili onih što misliš da ti jesu). Opusti se malo. Reci šta te nervira.

Da, sve što čovjek radi je prirodno. Od nuklearnih elektrana preko putovanja u svemir do homoseksualizma. Čovjek je priroda i sve što on radi to jest. Isto kao što majmun odlomi grančicu da vadi mrave iz rupe, tako čovjek obogaćuje uranijum da sravni neku civilizaciju na drugom kraju svijeta.

A sad, šta je normalno i šta dobro? Ovo je zvučalo kao da je rekao neki sveštenik...

Baš zbog predobre propagande ti misliš da je normalno da si u kavani upucava neki nabildani tip i ne da ti da popiješ piće dok tražiš, pazi sad, curu.

Naučio sam da budem opušten prema istini da oni postoje, a sad, prema onim koji govore da je to potpuno normalno, dobro ili čak izvlače neke zaključke kako je to bolje od sistema koji nas je stvorio nisam ravnodušan, niti najmanje. Ista stvar za pedofiliju...

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
18 godina
neaktivan

Ljubav je po3.14zdila. Ljudi hoće droge. Lezbi i pedera. {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

BTW u semi-troll stilu bacam digresiju:

http://slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/168574/Default.aspx

Bit će materijala za pisanje u temi...

... a gdje je još 7. mjesec... Mislim da bi Bugov server bio 50% brži da se zabrane rasprave o homoseksualizmu...

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
18 godina
Roćka kaže...
Edge kaže...

Seksualnu orijentaciju ne možemu birati.Homoseksualizam je jednako prirodan kao i heteroseksualizam,samo što se pojedincima(poput tebe) čini odvratnim.

Dijete treba odgajati da bude susretljiva,liberalna osoba,ne prema tom "načelu"koji ti spominješ. 

EDIT: Diplomat-nešto takvo se može dogoditi samo među ograničenim,zadrtim seljacima(ne govorim o tebi,Pranji,i sličnima,nego općenito),koji ne znaju cijeniti različitosti.

Osim sto nigdje necemo doci sa raspravom sto je prirodno, a sto ne jer je nemoguce odrediti tu granicu, ako ona uopce postoji, smatram da si u krivu.

Po toj shemi su onda i pedofili normalni i serijske ubojice. Oni su rodeni s time! Ali ipak neces reci za njih da nisu bolesni ili da su normalni? Je li to samo zato sto se tebi to cini odvratnim i drustveno neprihvatljivim?

- Psiho246
18 godina

Ja se pitam kud su nestali novinari sa mozgom,{#} ok to uopče nisu novinari nego nesposobni balvani bez pameti koji pišu budalaštine za krepat od smjeha koji naslov fučkaj ga.{#}{#}

I opet nanovo ponavljaju iste greške Plinska boca nikad ne eksplodira, več plin koji iscuri u prostor pa se pomješa sa zrakom i onda bum jezuš kristuš koju blesavi članak i još s ovom slikom okaćenom.{#}{#}

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/zadar-eksplodirala-je-plinska-boca-u-stanu-vlasnik-u-soku-259058

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Po toj shemi su onda i pedofili normalni i serijske ubojice. Oni su rodeni s time! Ali ipak neces reci za njih da nisu bolesni ili da su normalni? Je li to samo zato sto se tebi to cini odvratnim i drustveno neprihvatljivim?

Zašto homoseksualizam uspoređuješ s pedofilijom i serijskim ubojicama? Pedofilija je psihički poremećaj,a serijski ubojice sigurno nisu rođeni s nikakvim poremećajem,eventualno 

fizičkim. Na njih utječe okolina,teško djetinstvo i slični faktori koji ih dovode do stanja u kojem ubijaju,iz samo sebi poznatih motiva. 

Da,pedofili i serijske ubojice mogu biti i gay i "straight".Nema tu razlike.Seksualna orijentacija nije psihološki poremećaj,i netreba se liječiti. S time se rađa,ne s pedofilijom,ili 

željom za ubijanjem. Sad se povlačim ,pošto mi je Mentalist"zabranio"da pišem dalje.{#}

Mentalist-nije ovo stvar propagande.Ljudi se samo  bore protiv diskriminacije.

Roćka
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 15:18 (Roćka).
16 godina
protjeran
Roćka kaže...

Zašto homoseksualizam uspoređuješ s pedofilijom i serijskim ubojicama? Pedofilija je psihički poremećaj,a serijski ubojice sigurno nisu rođeni s nikakvim poremećajem,eventualno

fizičkim. Na njih utječe okolina,teško djetinstvo i slični faktori koji ih dovode do stanja u kojem ubijaju,iz samo sebi poznatih motiva.

Da,pedofili i serijske ubojice mogu biti i gay i "straight".Nema tu razlike.Seksualna orijentacija nije psihološki poremećaj,i netreba se liječiti.

Roćka, gotovo je. Zabranjujem ti da pišeš o ovoj temi. Nema smisla više!

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
18 godina
Roćka kaže...
Psiho246 kaže...

Da,pedofili i serijske ubojice mogu biti i gay i "straight".Nema tu razlike.Seksualna orijentacija nije psihološki poremećaj,i netreba se liječiti. 

Mentalist-nije ovo stvar propagande.Ljudi se samo  bore protiv diskriminacije.

Oprosti, mislio sam da raspravljam s nekim tko ima pojma o cemu prica.

- Psiho246
14 godina
odjavljen
rambox kaže...

Ja se pitam kud su nestali novinari sa mozgom,{#} ok to uopče nisu novinari nego nesposobni balvani bez pameti koji pišu budalaštine za krepat od smjeha koji naslov fučkaj ga.{#}{#}

Najbolje da ne počinjemo raspravu o novinarima. {#}

14 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Oprosti, mislio sam da raspravljam s nekim tko ima pojma o cemu prica.

Ni ti nisi ništa bolji po tom pitanju.

Roćka
17 godina
neaktivan
Osobno mislim da bi sve "kriticne skupine" kao naprimjer homoseksualce, ustase, cetnike i ostale koji briju na alternativu jednostavno trebalo ignorirati dokle god u prvi plan guraju nebitne karakteristike svoje persone. Cak i da su osobe iz navedenih skupina (koje nas kroz medije teroriziraju u pretjeranoj mjeri) najbolji ljudi po svim ostalim stavkama, njihova nesposobnost da razdvoje bitno od nebitnog bode u oci kao da imaju kur** na celu.

Nemam nista protiv niti jednog ljudskog bica (cak mi je i Vojislav Seselj simpa klaun), ali trebalo bi si malo bolje poslagati prioritete i ne gurati nebitno pod bitno, jer ce nam se u suprotnom ionako klimavo postavljen sustav pravih vrijednosti urusiti do temelja, pa cemo hodati po svijetu s gacama na glavi, a carape oblaciti na ruke. Prosjecan covjek treba u procesu svog formiranja u super cool lika iz bajke nekakve zdrave smjernice koje ce slijediti, a niti jedna od tri prije spomenute skupine bas ne briljira na tom polju iako bi neki voljeli misliti drugacije.

Da zakljucim ovo izlaganje, prilazem jedan fenomenalni quote iz pjesme brkatog hitmejkera koji objasnjava tajnu svemira u samo 8 rijeci...

"Budi covjek dobre volje, zeli svakom sve najbolje!'
15 godina
protjeran

Što je seks? Seks je spajanje gena, do toga kod homoseksualaca ne može doći, ne mogu se "seksati". Riječ homoseksualac je logična kao suha spužva na dnu mora. I kako može doći do diskriminacije i do narušavanja prava nečega što ne postoji?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 15:37 (Tawals).
16 godina
protjeran
The Man kaže...
  (cak mi je i Vojislav Seselj simpa klaun)

Imate li vi na nekom kanalu prenos u Hrvatskoj? Mi u BiH imamo.

Tip je opak.

Možda da se okrenemo na to malo? Kako sudija može da sudi kad on pojma nema ni gdje su Deževice u BiH (podrijetlom je, inače, iz JAR-a, ironiziram), a kamo li neke druge stvari?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice