Meni ovakve scene nikad neće biti jasne..
http://www.jutarnji.hr/pretuceni-mladici-tvrde--napadnuti-smo-jer-smo-dalmatinci-/1016503/
Da možeš spojiti nekome kralješke uslijed bjesomučnog batinanja i učiniti ga gotovo paraliziranim za čitav život, a sve zato što je dalmatinac, jednostavno ne mogu razumjeti, da me ubiješ.
*erem se na kompletnu državu, glavni joj grad Zagreb, i policiju od a do ž, kad su 2012. moguće ovakve stvari, da par stotina, neka je i tisuća nezaposlenih, agresivnih i umjetno stvorenom mržnjom zavedenih budaletina i danguba može držati kompletan mladi grad u strahu, odnosno da je čitav noćni život Zagreba taoc skupine debila koji si daju pravo koristiti ime BBB-a, da bi im se dodvorili.
Joj kako vas je lako raz***at'
Morate prestati sa ovim šemama "jer je Dalmatinac", tako se ne radi ništa konkretno. Ja vam garantiram da bi ovi dečki prošli jednako i da su Zagorci, Zagrepčani ili Azarbejdžanci, jer da nije bilo "kae idete na derbi" bilo bi "kaj gledate" ili bilo što drugo.
Kretenima ne treba isprika za ovakve stvari jer kreten je lako biti. Zagreb je prepun Dalmatinaca i kada kažem prepun mislim - PUN IH JE KU*AC (ne u negativnom smislu). Kažem to tako jer želim naglasiti kolika je vjerojatnost da se ovako nešto dogodi nekomu jer je Dalmatinac.
To je kao kada likovi dobiju batine "jer su pederi". Naime, ne smiješ prikazati nikakve "ženske osobnosti" ako si muško. Jednako tako, vjerojatnost da dobiješ batine raste ako na bilo koji način "stršiš", ali samo vjerojatnost.
Ovakve grupice idiota, koje je tatica očito pikao u guzu dok su bili mali, nisu ništa novo niti je došl do nekakve epidemije takvih likova, a najveći broj ljudi koji dobiju batine nisu niti Dalmatinci, niti gayevi niti bilo što drugo, nego su jednostavno bili na krivome mjestu.
Kad smo kod toga, ne napadaju ovakvi samo vršnjake.
Prije nekih godinu dana ja sam se "drznuo" sa nekolicinom prijatelja otići na Jarun, vikendom iz za*ebancije, da proslavimo jedan poslić (davno su prošli naši dani "izlazaka"). Dok smo hodali i zaje*avali se, u prolazu se mimoiđemo na 6 mamlaza od kojih jedan uletava sa "kaj gledaš?" i odmah odvaljuje šakom kolegu od 40 godina. Razlog? Tko zna. Možda im je smetalo što smo u odijelima, možda im je smetalo što se smijemo, a možda ih je uz tatu i deda pikao u guzu dok su bili mali. Tko to zna.
Počela makljaža, došli dečki tuć' "starce".
Ono što takvi retardi ne znaju, jer su klasične maloumne hijene koje se drže u grupi, jest da su neki "starci" malo veći mamlazi od njih samih i da se slučajno trojica, od nas 5 koliko nas je bilo, redovito mlate i "frču" na sparinzima već dugi niz godina.
No, ukratko, tog idiota koji je odvalio kolegu sam iskreno planirao pretvoriti u mrlju, jer napao je jednog od najboljih i najmirnijih ljudi koje sam u životu upoznao, ali nisam.
Držao sam malog idiota u locku i krajem oka vidio da su ostali već zbrisali (naravno), a pogled ovog predstavnika hrvatske inteligencije bio je neprocjenjiv i tek u takvom trenutku vidiš sa kakvim papčinama i opterećenim umovima zapravo imaš posla. Pretući takvog, očito mentalno razje*anog klinca znači samo dodati ulje na vatru, jer tek tada će se kreten osjećati "ugroženim" jer mu je muškost otišla u ku*ac. Kako objasniti ekipici da te unakazila grupica "starčeka" u poslovnim odijelcima.
Poanta jest - morate prestati sa tim cviljenjem jer ovakve stvari su se dešavale, dešavaju se i uvijek će se dešavati.
Stvar je u tomu da takvi idioti oduvijek postoje i neće to ukinuti nikakvi zakoni niti bilo kakav poseban odgoj, a specijalna medijska pažnja samo je gorivo za idiote iste podvrste majmuna.
Možeš ti odgajati ljude da ne budu takvi, ali sami po sebi oni su ništa. Problem nastaje kada se više takvih grupira, a to nećete spriječiti.
I prestanite pričati da Zagreb nije siguran, molim vas. Ja u životu nisam bio "ugrožen" dok nisam sreo ove balavce, ali i dalje nisam ugrožen.

. Buahahaha
ako da onda naoružavanje svakako jer je to ionak vrlo opasan grad jedan od najopasnijih na svijetu.Ako ne živiš tam onda kaj se odma hvataš pravog oružja,
pa di ti živiš u pečini kaj nisu čul za Suzavac, Elektrošoker, može i Plinski pištolj(bez dozvole iznad 18 godina ali treba prijavit) pa ili osobni Alarm to je sve u slobodnoj prodaji za starije od 18godina.

a kaj ne smije uglavnom nije uopče skupo a može itekako pomoč u nezgodnim situacijama a ti se ko seljak odma uhvati pravog Pištolja pa udri jel.

Normalni ljudi ne idu u zatvore. I da, preskoči odmah političke zatvorenike i nevine, ako se toga namjeravaš uhvatiti u replici. To je problem sasvim druge prirode i sektora.