Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 219.790
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Sta vas nervira u zivotu?
Ranko Kukumar kaže...
gjurki kaže...

-Srbi koji tvrde da smo mi njima oduzeli teritorij i mi njih napali(takve bi tuko dok mozak ne izađe)

-Debele ženske, koje misle da valjaju nešto.

-Moja/današnja generacija, skup sa turbo folkom/narodnjacima/pevaljkama i tim srpskim sr*njima što nije muzika

Oprosti ali moram reagirati na ovo. Žensko tijelo i glava funkcjonira kompletno drugačije od muških što ćeš shvatiti s vremenom. Ne može ženska sama za sebe misliti nikada da je ružna. Ženske pate od samopouzdanja, ljepe riječi, pate zbog izgleda, jer su takve stvorene. Ni jedna ženska za sebe ne može misliti da je debela.

Ovo o sbrima neću komentirati. A to kada netko ima sreće trebaš mu čestitati ;). Ovoj o generacij, takva je i moja pa se eto opet družim. Bolje biti družljiva osoba nego ne komunicirati s nikim.

Pa upravo to me živcira kod ženskih:) Ovo o srbima je realnost, pričo sam sa dosta njih i oni govore da tako njih i u školama uče, sad dal je to istina, ili je to kućni odgoj njihov ja neznam.

Za sreću govorim npr. Igram sa nekim pes i frajer zabije 3 gola onako bezveze, od nikud, i zabije i još mi se ruga:)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
17 godina
gjurki kaže...

-Bahate osobe

-Umišljene osobe

-Srbi koji tvrde da smo mi njima oduzeli teritorij i mi njih napali(takve bi tuko dok mozak ne izađe)

-Nezainteresirani nastavnici u školama

-Izdajnici

-Glupe osobe

-Kad neko ima strašno puno sreće u nečemu

-Moja/današnja generacija, skup sa turbo folkom/narodnjacima/pevaljkama i tim srpskim sr*njima što nije muzika

Nemogu se više sjetit

Koliko puta si spomenuo srbiju pomislio bi čovjek da te i ona nervira. Je li to tako?

Mene ne nervira mnogo toga, najviše zli ljudi, nedam se lako iznervirati.

A life? Cool! Where do I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 19:59 (leo_819).
15 godina
protjeran
leo_819 kaže...
gjurki kaže...

-Bahate osobe

-Umišljene osobe

-Nezainteresirani nastavnici u školama

-Izdajnici

-Glupe osobe

-Kad neko ima strašno puno sreće u nečemu

Nemogu se više sjetit

Koliko puta si spomenuo srbiju pomislio bi čovjek da te i ona nervira. Je li to tako?

Mene ne nervira mnogo toga, najviše zli ljudi, nedam se lako iznervirati.

Ma ne, srbija me ne nervira, jer tamo ima isto ko i svugdje dobrih i razumnih ljudi, ali i totalnih glupana, isto ko i kod nas:)

16 godina
neaktivan
gjurki kaže...
Ranko Kukumar kaže...
gjurki kaže...

Oprosti ali moram reagirati na ovo. Žensko tijelo i glava funkcjonira kompletno drugačije od muških što ćeš shvatiti s vremenom. Ne može ženska sama za sebe misliti nikada da je ružna. Ženske pate od samopouzdanja, ljepe riječi, pate zbog izgleda, jer su takve stvorene. Ni jedna ženska za sebe ne može misliti da je debela.

Ovo o sbrima neću komentirati. A to kada netko ima sreće trebaš mu čestitati ;). Ovoj o generacij, takva je i moja pa se eto opet družim. Bolje biti družljiva osoba nego ne komunicirati s nikim.

Pa upravo to me živcira kod ženskih:) Ovo o srbima je realnost, pričo sam sa dosta njih i oni govore da tako njih i u školama uče, sad dal je to istina, ili je to kućni odgoj njihov ja neznam.

Za sreću govorim npr. Igram sa nekim pes i frajer zabije 3 gola onako bezveze, od nikud, i zabije i još mi se ruga:)

"srpski mitovi" =obvezan predmet u osnovnim i srednjim školama u Srbiji{#}

:)
14 godina
neaktivan
Sta vas nervira u zivotu?

Srbe i hrvate ostavite na miru, nemojmo offtopičarit. Dobro ja sam krenuo prvi, al nemojte dalje upropastiti temu.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
gjurki kaže...
crni pauk kaže...

Nerviraju me komarci,

ljudi koji me osuđuju samo zbog toga jer slušam narodno i turbo folk pa misle da su oni nešto više od mene jer slušaju metal i rock..

nervira me torrent koji nikako da se skine

nervira me kolega koji me svako malo pita gluposti vezane uz komp npr dal tvoj komp ima 4 gb rama ja kažem ne ima dva,onda on ha ha ha moj je jači -.-

nervira me nacionalizam i rasizam,

nervira me kad nemam para.

Meni bi osobno bilo lakše priznat roditeljima da sam gay nego da slušam turbo folk, zbog sramote.

I da više su od tebe, jer turbo folk nije muzika nego glupost najveća, primi se normalne glazbe, ako oćeš domaće poslušaj prljavce ili parni valjak, malo ex yu rocka itd. Ili od zabavne joleta, stavrosa, mišu kovača, olivera itd.

ajd pa primi se ti electro glazbe ak ti ne sjeda,,, meni niko nebre nametnuti to kaj oču ja slušam ak hoču ja bum slušo kineze,japance ti meni nemožeš ništa. Svako ima svoj ukus,a prema muzici nemožeš suditi kolko sam pametan... a da kad smo kod roditelja meni je moj tata kupio prvu kazetu kad sam bio mali i to je bila pjesma mali mrav , a on je branitelj i ima ptsp? treba još nešto reči? Zašto nevalja folk,valjalo bi da nije Srpsko jel tako? Svako ima svoj izbor al niko mi nemože reči da je ovo nekvalitetna glazba: 

tako da sry na off topic i doviđenja...

15 godina
protjeran
crni pauk kaže...
gjurki kaže...
crni pauk kaže...

Nerviraju me komarci,

ljudi koji me osuđuju samo zbog toga jer slušam narodno i turbo folk pa misle da su oni nešto više od mene jer slušaju metal i rock..

nervira me torrent koji nikako da se skine

nervira me kolega koji me svako malo pita gluposti vezane uz komp npr dal tvoj komp ima 4 gb rama ja kažem ne ima dva,onda on ha ha ha moj je jači -.-

nervira me nacionalizam i rasizam,

nervira me kad nemam para.

Meni bi osobno bilo lakše priznat roditeljima da sam gay nego da slušam turbo folk, zbog sramote.

I da više su od tebe, jer turbo folk nije muzika nego glupost najveća, primi se normalne glazbe, ako oćeš domaće poslušaj prljavce ili parni valjak, malo ex yu rocka itd. Ili od zabavne joleta, stavrosa, mišu kovača, olivera itd.

ajd pa primi se ti electro glazbe ak ti ne sjeda,,, meni niko nebre nametnuti to kaj oču ja slušam ak hoču ja bum slušo kineze,japance ti meni nemožeš ništa. Svako ima svoj ukus,a prema muzici nemožeš suditi kolko sam pametan... a da kad smo kod roditelja meni je moj tata kupio prvu kazetu kad sam bio mali i to je bila pjesma mali mrav , a on je branitelj i ima ptsp? treba još nešto reči? Zašto nevalja folk,valjalo bi da nije Srpsko jel tako? Svako ima svoj izbor al niko mi nemože reči da je ovo nekvalitetna glazba: 

tako da sry na off topic i doviđenja...

Nisam reko da bi valjalo da nije srpsko(ali skoro pa da), nego je glazba loša, riječi užasne, sve skupa grozno.

15 godina
gjurki kaže...

Nisam reko da bi valjalo da nije srpsko(ali skoro pa da), nego je glazba loša, riječi užasne, sve skupa grozno.

Prijatelju izgleda da si ti čuo samo pjesme poput "crna krava belo mleko", "dva su loša ubila miloša" i slično slušaj sašu matića,dejana matića koji znaju pjevati i pjevaju iz srca i imaju pjesme koja te u dušu dira riječima i načinom izvođenja,opet rekoh da te ne prisiljavam ali kad to čuješ imat češ malo drugačije mišljenje,evo ovo je zadnji moj off topic ovdje.ispričavam se još jednom.... 

16 godina
neaktivan

Hmm da vidimo..

• Ivo Josipović i njegovo ponašanje
  • Dr. House i korištenje njegovog avatara po forumima/fejsu (mislim da ekipa misli da je pametnija ako se nosi njegov avatar)
  • Kada mi prijatelji (Hrvati) na fejsu pišu statuse na srbijanskom jeziku 
  • Ljudi koji mrze fejs, a ne znaju zašto ga mrze (valjda se ne mogu prilagoditi društvu pa krive društvenu mrežu)
  • Pederi koji ističu svoju seksualnu orijentaciju
  • Ljudi koji dijele Hrvate na tovare, purgere itd., a kad je bio rat svi smo bili Hrvati (o ovome se da dosta razglabati)
  • Ljudi koji misle da su neki ljudi primitivci ako ne podržavaju pedere i slično
  • Prijatelj koji je protiv pušenja, ali podržava alkohol, protiv je kladionice ali podržava kockanje u raznim kafanama
  • Kada pogodim sve parove na kladionici osim jednog na kojem je koef. 1.15
  • Moj stari kojem uvijek treba sve doslovno nacrtati (kako se služiti računalom, printanje, pretraživanje itd.)
  • Ljudi koji fotošopiraju slike na fejsu i sami koriste izraz "Photoshop" a u životu nisu vidjeli Photoshopa i ne znaju što to znači, nego koriste neke Photoscapeove.
  • Frendovi na fejsu koji ismijavaju statuse 14-godišnjaka, ne znajući da njih ismijavaju neki stariji (npr. 25-godišnjaci..)
  • Ljudi koji ljude dijele na ružne/lijepe, Šiptare/Bosance itd.
  • Cure koje na fejsu pišu "Želim savršenog muškarca koji u ovom gradu ne postoji" a nju ne bi ni'ko normalan štapom taknuo.
  • Živcira me dosta ljudi na forumu i njihove iskomleksirane riječi i ponašanje, ali mi se ne da svađati s njima.
EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
15 godina
protjeran
crni pauk kaže...
gjurki kaže...

Prijatelju izgleda da si ti čuo samo pjesme poput "crna krava belo mleko", "dva su loša ubila miloša" i slično slušaj sašu matića,dejana matića koji znaju pjevati i pjevaju iz srca i imaju pjesme koja te u dušu dira riječima i načinom izvođenja,opet rekoh da te ne prisiljavam ali kad to čuješ imat češ malo drugačije mišljenje,evo ovo je zadnji moj off topic ovdje.ispričavam se još jednom.... 

Saša matić- Mešaj mala

To se pjeva tako iz srca :)

16 godina
protjeran

Nervira me kad mi se usred igre sruse driveri za grafu :/

Straight Edge
15 godina
gjurki kaže...
crni pauk kaže...
gjurki kaže...

Saša matić- Mešaj mala

To se pjeva tako iz srca :)

opet moram u off topic i opet bum zaradil karton : 

ovo slušaj

u svakoj glazbi ima kvalitetne i ne kvalitetne pjesme tako da... vidim da baš očeš tu da razgovaramo o tome ako želiš se još razgovarati javi mi se u pp jer ovdje samo narušavamo temu... 

16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Hmm da vidimo..

to što je kulturan ,obrazovan,uljuđen,skladatelj,profesor,pravni stručnjak ?
stavrno sramota za hrvatsku,takva baraba od predsjednika{#}
i mene nervira

16 godina
neaktivan

Počeli me nervirati gay avatari na ovom forumu{#}

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Hmm da vidimo..

to što je kulturan ,obrazovan,uljuđen,skladatelj,profesor,pravni stručnjak ?
stavrno sramota za hrvatsku,takva baraba od predsjednika{#}
i mene nervira

Ivo nikad ne bi rekao "I was here day after yesterday"{#}

14 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
  •   Ne kulturno ponašanje. Ružan riječnik, ne poštovanje starijeg (Sin Oca/Majku i sl.)
  •   Kad mi FPS u ARMI 2 padne ispod 20 usljed igranja (to je svako malo)
  •   Kada mi zvoni telefon u kući
  • Kada netko prođe pored mene sa autom i pojača do kraja turbo folk glazbu
  •   Općenita turbo folk glazba
  •   Kada se okližem na ledu i padnem
  • Kada nema soka nikakva u kući
  • Kada se dere kakav klinac od 15 godina na TS-u/Mumbleu
  • Belot/ćema/mertojak i 100 ostalih accounta kada mi puca TD na svaki post i vrjeđa na PM
  • Kada završi Enter Sandman
  • Kada mi pukne Steam chat usred razgovora
  • Umišljeno ponašanje djelatnika   Doma Zdravlja (Medicinskih sestara točniej koje misle da su dr.sc.)
  • Umišljenici općenito
  • Cure koje letaju za tipovima koji imaju što više love, i što su veće mange u ekipi, uz to sve ide opet tolikospominjanji turbo folk
  • Ljudi koji osuđuju ljude na osnovu seksualne orijentacije/vjerske/nacjonalne
  • Kada mi netko dosađuje na Steamu sa glupim pitanjima

Itd... Ne mogu se sjetiti što više.

Hvala ti sto si me spomenuo u svom veličanstvenom postu . a ovo vrijedanje u pm necu ni spominjat .....

14 godina
neaktivan

Nervira me :dok mi se netko bahati preko neta a nisu mu se ni jaja spustila,općenito vrijeđanje preko interneta,al pogotovo me živciraju one hebeno nedokazane osobe.

15 godina
protjeran
Unworthy_For_Life kaže...

Nervira me :dok mi se netko bahati preko neta a nisu mu se ni jaja spustila,općenito vrijeđanje preko interneta,al pogotovo me živciraju one hebeno nedokazane osobe.

To i mene živcira, umjesto da ako već uđem s nekime u nesuglasicu, zašto to nebi normalno rješili, bez spominjanja oca, majke, boga, maminih spolnih organa, mame ustaške, pi*ke purgerske itd.

14 godina
protjeran
gjurki kaže...
Unworthy_For_Life kaže...

To i mene živcira, umjesto da ako već uđem s nekime u nesuglasicu, zašto to nebi normalno rješili, bez spominjanja oca, majke, boga, maminih spolnih organa, mame ustaške, pi*ke purgerske itd.

Mozes mi sve dirat ali mamu ustaski ne diraj

16 godina
neaktivan

1.Mlitava cura.

2.Jadranka Kosor

3.Čuspajz Mahune

4.Gužva u prometu

5.Budaletine u prometu

6.Cure koje ne drže do sebe

I'll be back
15 godina

Nerviraju me oni koji pod "Moj PC" stave učitavanje.  {#}

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Ženska glava funkcionira samo na jedan način. Ženske su gladne komplimenata, konstatno moraju slušat kak su zgodne, kak su dobre, kak su pametne, kak su simpatične, kak ono, kak ovo.... Što više cura prima takve komplimente to je više umišljena, što manje to je bliže depresiji.

I to da ni jedna žensak nemre za sebe mislit da je debela nije uopšte točno. Eto ova sa kojom ja izlazim ima odličnu liniju i doista joj ništ ne fali, al konstantno tupi kak bi trebala u teretanu radit trbušnjake jer ima šlauf kojeg ja nikak da primjetim...Sad dal to radi samo da joj kažem kak ima savršenu liniju, ili doista to misli, ne znam

I'll be back
14 godina
neaktivan
microman kaže...

Ženska glava funkcionira samo na jedan način. Ženske su gladne komplimenata, konstatno moraju slušat kak su zgodne, kak su dobre, kak su pametne, kak su simpatične, kak ono, kak ovo.... Što više cura prima takve komplimente to je više umišljena, što manje to je bliže depresiji.

I to da ni jedna žensak nemre za sebe mislit da je debela nije uopšte točno. Eto ova sa kojom ja izlazim ima odličnu liniju i doista joj ništ ne fali, al konstantno tupi kak bi trebala u teretanu radit trbušnjake jer ima šlauf kojeg ja nikak da primjetim...Sad dal to radi samo da joj kažem kak ima savršenu liniju, ili doista to misli, ne znam

S prvim djelom posta se slažem.

A sa drugim; Dali se ta ženska osičeja JADNO zbog toga kako je gjurki naveo? Dakle, ženska može za sebe smatrati da je debela, nedovoljno lijepa, itd. ali dali se zbog toga osijeća jadno i dali javno u društvu mora istjecati kako je ružna, debela, itd. Nisu ženske strojevi da takvo što rade, kao što si rekao brzo padnu u depresiju ako nemaju podrške. A ja osobno svakoj curi dajem podršku kakva god izgledala i kakva god da bila. Osim ako je bezobrazna i neodgojena, takve su za okopavat krompire.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

A sa drugim; Dali se ta ženska osičeja JADNO zbog toga kako je gjurki naveo? Dakle, ženska može za sebe smatrati da je debela, nedovoljno lijepa, itd. ali dali se zbog toga osijeća jadno i dali javno u društvu mora istjecati kako je ružna, debela, itd. Nisu ženske strojevi da takvo što rade, kao što si rekao brzo padnu u depresiju ako nemaju podrške. A ja osobno svakoj curi dajem podršku kakva god izgledala i kakva god da bila. Osim ako je bezobrazna i neodgojena, takve su za okopavat krompire.

Dobro te je istina, no opet teško je znati što ona doista osiječa, ja recimo mislim da se debela žena ponaša bahato i arogantno kako bi se u javnosti pokazala kao snažna žena koja ima svoj ja, no u dubini sebe se doista osječa jadno.

Ja osobno dajem podršku(komplimente) ženi koja me iz nekog meni znanog razloga interesira, a jedino što me doista doista odbija jest debela ili anoreksična ženska.

I'll be back
15 godina
neaktivan

Kad neko napiše status na FB da bu se rasplakav ili slično s.ranje, a kad ga pitaš (ili pita neko drugi) kaj je bilo napiše ništ ili nije važno.

Pa koj si k.. onda išev pisati takav status -.-"

Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
14 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...

Kad neko napiše status na FB da bu se rasplakav ili slično s.ranje, a kad ga pitaš (ili pita neko drugi) kaj je bilo napiše ništ ili nije važno.

Pa koj si k.. onda išev pisati takav status -.-"

ili kad jedan pita šta je bilo pa mu kaže da će mu u box napisat

jbt, i drugi žele znati šta je bilo :D

14 godina
odjavljen

nervira me to sta mi je lazarus long dao zuti za bumpanje teme,a da nisam ni bio upozoren prije...lol{#}

17 godina

kada mi lik na tehnickom pegledu stavi auto na kanal i pritisne provjeru osovina..razvlaci ga lijevo desno.

(nakon valjaka, prednji tockovi idu na dvije metalne podloge, te pocinje natezanje lijevo - desno)

prosle godine sam napravio skandal u stanici za tehnicki.

- alo sto mi cinis sa autom

- to je sastavni dio pregleda osovina

- auto je staro dvije godine i to razvlacenje sluzi za one razhebane golfove stare 25 godina...gasi to...micem ga s kanala

- necete proc tehnicki

- ja necu proc tehnicki,al neces mi ni ti hebat auto ...daj ateste i princip rada ovog sranja

tisina

- daj ateste ovog uredjaja...sad cu trazit atest od cijele hebene stanice za tehnicki

skupi mu se jos troje kolega i pitaju u cemu je problem.

- gledam u svoj automobil i vidim koliko mu se prednje gume razvlace lijeo desno...do maximuma...to je unistavanje prednje osovine,a ne provjera.

- mozda je kolega malo pretjerao

hoce rec da imaju potenciometar snage kojim upire hidraulika i ovaj se nasao zabavljat na mom autu, te "odvrtat" koda je na podlozi Fap

eto, zadnja stvar koja me zbilja iznervirala, da sam ih skoro poceo hvatat za gusu i bacat u kanal.

http://av-gurus.blogspot.com/
16 godina
neaktivan

Mene nervira:

-bahatost

-licemjerje

-neodržavanje obećanja

-stvaranje društvenih grupa na osnovi žanrova glazbe

-likovi koji u europskim nogometnim natjecanjima navijaju protiv naših klubova

-deranje

-"veliki" vjernici ili domoljubi

BTW, inače slušam metal, ali Saša Matić je zakon. U turbo-folku ima smeća kao i u drugoj glazbi(negdje više, negdje manje), ali negove stvari su većinom dobre.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan

Nervira me:

Bahatost

Budale koje nemaju veze o tom sta rade/pricaju a uprli ko tvrdoglavi magarci

Oni koji pustaju glasno muziku za koju si rekao(zamolio) da stisaju

Napuhane zenske

Ku*cenje s necim

FORS

Ljudi koji misle da mogu radit sta god oce zato sta su neko bogat i sta ja znam

One pi*ki*e koje naprave sranje i onda okrive druge

Cinkarosi

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice