-Srbi koji tvrde da smo mi njima oduzeli teritorij i mi njih napali(takve bi tuko dok mozak ne izađe)
-Debele ženske, koje misle da valjaju nešto.
-Moja/današnja generacija, skup sa turbo folkom/narodnjacima/pevaljkama i tim srpskim sr*njima što nije muzika
Oprosti ali moram reagirati na ovo. Žensko tijelo i glava funkcjonira kompletno drugačije od muških što ćeš shvatiti s vremenom. Ne može ženska sama za sebe misliti nikada da je ružna. Ženske pate od samopouzdanja, ljepe riječi, pate zbog izgleda, jer su takve stvorene. Ni jedna ženska za sebe ne može misliti da je debela.
Ovo o sbrima neću komentirati. A to kada netko ima sreće trebaš mu čestitati ;). Ovoj o generacij, takva je i moja pa se eto opet družim. Bolje biti družljiva osoba nego ne komunicirati s nikim.
Pa upravo to me živcira kod ženskih:) Ovo o srbima je realnost, pričo sam sa dosta njih i oni govore da tako njih i u školama uče, sad dal je to istina, ili je to kućni odgoj njihov ja neznam.
Za sreću govorim npr. Igram sa nekim pes i frajer zabije 3 gola onako bezveze, od nikud, i zabije i još mi se ruga:)