Bar mene novi rank nije zaustavio u spamanju
mene zivciraju spameri na forumu - kao i teme nespavalice i birc. iako sam i ja postao nekada u njima, ipak bih volio da se u njima manje boravi. Bug je to pametno rijesio uvodjenjem novog rank sustava.
evo.. skoro ti se želja ostvarila..slabo se posta tamo u zadnje vrijeme..ljeto valjda ili šta..
a da,nervira me masu toga sad..po ovoj vrućini..
Nervira me kolegica iz razreda koja traca 24h/7, pa profa iz hrvatskog koju namlati muz pa se na nama izivljava, pa jos par manjih stvari.
nervira me sto nemogu zaspat od vrucine do 2 sata
nervira me sto nemogu zaspat od vrucine do 2 sata
...i komarci
komarci
vrućina
kad ne mogu napraviti točan pas u PES-u
kada su ljudi tvrdoglavi i neće posustat
nepravda
trenutno me nervira sto radnici kopaju i nemogu spavat do kad hocu, a na godisnjem sam i cijeli dan nemogu ni pricat na telefon ni gledat TV jer se cijela kuca drma i jako je bucno....grrrrrrr
Da ne pišem što me nervira u privatnom životu van foruma,napiasću što me nervira na forumu,a to su svakodnevno nove teme o slaganju konfiguracija,i sto vecina tema završi sa raspravom o zvjezdicama.
Najvise me u zivotu nervira kada preinstaliram Windows i kad mi se nakon toga natrupa shell (desni klik) zbog novih programa. Prokleti developeri misle da ce njihova shitty aplikacija biti jedina na sistemu
Pogotovo Windows Media Player kontekstualni izbornik. Arrgghh...
...nerviraju me oni koji ponekad zagalame; nismo se borili za ovakvu hrvatsku, a već punih dvadeset godina
drže ljestve hdz-eu...tko tu koga...bilo bi vrijeme da se već jednom izjasne kako to oni zamišljaju
privilegije i demokraciju u istom loncu...američki sergeant se nakon rata u vijetnamu vratio kući kao
sergeant, a naš prodavač borova sa dolca kao general...neobrazovanima mirovine u rangu sveučilišnih
profesora...a tek onaj nasrtaj na vladu gotovca iz 1997, ali da ne mislite da sam zloban evo jedne slikice...
..nerviraju me ljudi koji dva put' dnevno mjenjaju avatar...
..nerviraju me ljudi koji dva put' dnevno mjenjaju avatar...
i mene
- Ne kulturno ponašanje. Ružan riječnik, ne poštovanje starijeg (Sin Oca/Majku i sl.)
- Kad mi FPS u ARMI 2 padne ispod 20 usljed igranja (to je svako malo)
- Kada mi zvoni telefon u kući
- Kada netko prođe pored mene sa autom i pojača do kraja turbo folk glazbu
- Općenita turbo folk glazba
- Kada se okližem na ledu i padnem
- Kada nema soka nikakva u kući
- Kada se dere kakav klinac od 15 godina na TS-u/Mumbleu
- Belot/ćema/mertojak i 100 ostalih accounta kada mi puca TD na svaki post i vrjeđa na PM
- Kada završi Enter Sandman
- Kada mi pukne Steam chat usred razgovora
- Umišljeno ponašanje djelatnika Doma Zdravlja (Medicinskih sestara točniej koje misle da su dr.sc.)
- Umišljenici općenito
- Cure koje letaju za tipovima koji imaju što više love, i što su veće mange u ekipi, uz to sve ide opet tolikospominjanji turbo folk
- Ljudi koji osuđuju ljude na osnovu seksualne orijentacije/vjerske/nacjonalne
- Kada mi netko dosađuje na Steamu sa glupim pitanjima
Itd... Ne mogu se sjetiti što više.
1.sta me nervira moja bivsa stara cura kurava....j*bem je u onaj lonac od š*pka!!!
2.i nervira me moj kum koji mi duguje lovu a kurči se
3.i jos kad slajfam sa autom po kisi i kad u drugoj brzini dode na pune okretaje pa mi izbije čep sa hladnjaka!!!!
1.Kad mi pukne internet veza usred neke instance u lotru
2.Kad mi izađe iz lotra iz neobjašnjenog razloga
3.Kad netko viče/spama po ts-u
nervira me kad nekom sredim,očistim,napravim..., komp i govori mi da sam ga usra i da nemam pojma.
Nerviraju me glupi topici bas poput ovog.
mene nerviraju glupi postovi baš poput ovog iznad mene..
Nerviraju me komarci,
ljudi koji me osuđuju samo zbog toga jer slušam narodno i turbo folk pa misle da su oni nešto više od mene jer slušaju metal i rock..
nervira me torrent koji nikako da se skine
nervira me kolega koji me svako malo pita gluposti vezane uz komp npr dal tvoj komp ima 4 gb rama ja kažem ne ima dva,onda on ha ha ha moj je jači -.-
nervira me nacionalizam i rasizam,
nervira me kad nemam para.
Ranko Kukumar.,taj tip je stalno ONLINE.Ma zajebajem se,Ranko je pametan forumaš.A nervira me
Nepravda prema drugima i naravno prema meni...
Eh zaboravih bahatost
Nervira me kad mi gaće uđu, tamo gdje već uđu
Nerviraju me komarci,
ljudi koji me osuđuju samo zbog toga jer slušam narodno i turbo folk pa misle da su oni nešto više od mene jer slušaju metal i rock..
nervira me kolega koji me svako malo pita gluposti vezane uz komp npr dal tvoj komp ima 4 gb rama ja kažem ne ima dva,onda on ha ha ha moj je jači -.-
Meni bi osobno bilo lakše priznat roditeljima da sam gay nego da slušam turbo folk, zbog sramote.
I da više su od tebe, jer turbo folk nije muzika nego glupost najveća, primi se normalne glazbe, ako oćeš domaće poslušaj prljavce ili parni valjak, malo ex yu rocka itd. Ili od zabavne joleta, stavrosa, mišu kovača, olivera itd.
-Kada mi kazu da sam ovisnik
-Kada me neko zove u 2 ujutro
-Top shop
-Dr house
-Kad mi padne lanac na bicikli
-Sunce
-Politika
-Budale na facu,forumima,irl...
-Kada parlafon zvoni
-ali najvise od svega to sto je Hon postao free i moram placat za heroje
-Bahate osobe
-Umišljene osobe
-Srbi koji tvrde da smo mi njima oduzeli teritorij i mi njih napali(takve bi tuko dok mozak ne izađe)
-Nezainteresirani nastavnici u školama
-Izdajnici
-Glupe osobe
-Debele ženske, koje misle da valjaju nešto.
-Kad neko ima strašno puno sreće u nečemu
-Moja/današnja generacija, skup sa turbo folkom/narodnjacima/pevaljkama i tim srpskim sr*njima što nije muzika
Nemogu se više sjetit
Nerviraju me komarci,
kod mene je upravo suprotno -.-
-Dr house
Y U NO LOVE DR. HOUSE?
reci cu ti na pm da ne spamamo
-Srbi koji tvrde da smo mi njima oduzeli teritorij i mi njih napali(takve bi tuko dok mozak ne izađe)
-Debele ženske, koje misle da valjaju nešto.
-Moja/današnja generacija, skup sa turbo folkom/narodnjacima/pevaljkama i tim srpskim sr*njima što nije muzika
Oprosti ali moram reagirati na ovo. Žensko tijelo i glava funkcjonira kompletno drugačije od muških što ćeš shvatiti s vremenom. Ne može ženska sama za sebe misliti nikada da je ružna. Ženske pate od samopouzdanja, ljepe riječi, pate zbog izgleda, jer su takve stvorene. Ni jedna ženska za sebe ne može misliti da je debela.
Ovo o sbrima neću komentirati. A to kada netko ima sreće trebaš mu čestitati ;). Ovoj o generacij, takva je i moja pa se eto opet družim. Bolje biti družljiva osoba nego ne komunicirati s nikim.
Lakše mi je nabrojati ono što me ne nervira...
A najviše me nervira kad mi ponestane tableta za smirenje!