- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moralfags paradise - opening
Voli svoje poštuj tuđe
lol!
Ova je legendana
moralfags paradise - opening
Voli svoje poštuj tuđe
ak se crkva stoljećima može sprdati i grabiti nofce od naivaca, mogu se i ja malo s njih sprdat 
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
ak se crkva stoljećima može sprdati i grabiti nofce od naivaca, mogu se i ja malo s njih sprdat 
Lako za crkvu, veći je problem licemjerje onih koji stavljaju TU na slike/postove na račun rase/nacije/spola/seksualnog opredjeljenja, ali kad se stavi post na račun vjere odmah su moralne vertikale.
I zato kolješ tuđe ili ih pališ na lomači
Zar je Isus palio i klao ljude
?! Hvala na informaciji, ali još ću je provjeriti.
EDIT: Da li netko ima onu sliku što ju je Volvox nedavno uploadao, u vezi onih crnaca što kažu "Šta je pi*ke, hladno", i onda "uzvraćamo udarac, šta je pi*ke, gladni?"
Zar je Isus palio i klao ljude
?! Hvala na informaciji, ali još ću je provjeriti.
ne, al tebi bi bilo najpametnije da se trajno spališ s interneta, il barem s ovog foruma i prestaneš se sramotiti
Isus bla bla bla, ljubav, bla bla, katolik, bla, bla...
EDIT: Da li netko ima onu sliku što ju je Volvox nedavno uploadao, u vezi onih crnaca što kažu "Šta je pi*ke, hladno", i onda "uzvraćamo udarac, šta je pi*ke, gladni?"
Istinski katolički potez. 
Istinski katolički potez. 
Niti branim Isusa, niti Crkvu, dao sam TD The Unforgivenu jer mi slika uopće nije smiješna, dok ova matijina može proći, a i nisam znao da je Isus palio ljude.
Ajde više dosta o Crkvi,Bogu,pederima,Mati,snijegu i postajte faking slike.
mislim da si opisao 85% sadržaja ove teme upravo
da nastavimo u dobrom duhu
link na galeriju, možda je večina vidjela, ali možda netko i nije, i imam potrebu da stavim tu, ipak je ovo tema smješne slike 
galerija BLESAVI ISUS
enjoy my friends 
link na galeriju, možda je večina vidjela, ali možda netko i nije, i imam potrebu da stavim tu, ipak je ovo tema smješne slike 
galerija BLESAVI ISUS
enjoy my friends 
text
Stvarno niste normalni...
galerija BLESAVI ISUS
enjoy my friends 

.