Fora je u tome da se uspoređuju Messi i mali zeleni (maradona), kako mogu i sami na šestoricu
Ufff, ne razumijem se u nogomet.
Fora je u tome da se uspoređuju Messi i mali zeleni (maradona), kako mogu i sami na šestoricu
Ufff, ne razumijem se u nogomet.
Jel može netko stavit sliku troll science, neznam o čemu se točno radi, znam da je nešto: "Kreni bilo kamo i doći ćeš u Rim..."?
Ev maloprije ugleda ovu sliku:)
WTF?????
Ako sam skonto, onda se radi o tome kako Argentinci idu sami na gomilu.
Aaaa????!
Ev maloprije ugleda ovu sliku:)
WTF?????
Radi se o tome da se oce narugati kako Mesi prođe sve igrace ,kao Maradona ko je vec na slici.
Jaoo ja tražim već sto godina meme i ne mogu naći...
Naime svađaju se muž i žena i ona mu kaže da svaki put kada se svađaju on joj govori na talijanskom (ili francuskom xD) i on joj odgovori na tom istom jeziku da ode u kuhinju ili nešto sl.
Ako netko zna uljepšao bi mi večer jako :)
EDIT: našaoooooooooooooo :D
Evo moj pozdrav od iste :)
Ja tu knjigu nisam morao 2 puta otvorit 
-
...
Malo više humora i manje debilizma bi bilo poželjno.
Može netko naći sliku, bila je prije par stranica gore, samo ne mogu naći. Nešto u herp-derp/fuuu/rage stilu, uglavnom radi se o tome kako cure uvijek izlaze s kretenima pa se onda žale kako smo svi mi gamad, nešt u tom stilu. Mislim da je Banned ili Daniman sliku stavio, al nisam ziher. Hvala :)
Može netko naći sliku, bila je prije par stranica gore, samo ne mogu naći. Nešto u herp-derp/fuuu/rage stilu, uglavnom radi se o tome kako cure uvijek izlaze s kretenima pa se onda žale kako smo svi mi gamad, nešt u tom stilu. Mislim da je Banned ili Daniman sliku stavio, al nisam ziher. Hvala :)
Ta tu 2.
Evo jedna moja... možda je teška ali kad malo razmislite ni nije...
LINK veća
LINK veća
Warwho Youngmen?
LINK veća
ratKO mladic
lol

Probao sam googlati ovo shta, čak sam i u google translate pisao, ali ništa. Što ti to znači?
Probao sam googlati ovo shta, čak sam i u google translate pisao, ali ništa. Što ti to znači?
Valjda mu ovaj upitnik poslije prve slike nesto znaci
WAR WHO YOUNGMEN
RAT KO? MLADIĆ
Kojih bisera ima....