Škola

poruka: 45
|
čitano: 6.015
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Škola
još nešto sad nam zele jos dodatnih 9 h tjedno organizirat u sklopu nastave da ucimo za drzavnu maturu i onda su profesori i primorac normalni'?a ovak imamo pretrpan raspored jedva stignem nesto doma ucit i poigrat komp malo
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
moderator
UBIZEC cORPORATION kaže...
evo sad cu ti nesto ispricat prosla godina 2 razred lik nije dolazio opce na nastavu a ja sam dolazio cjelu godinu i trpio sranja i prodike od profesora kad nesto nisam znao dok je on ljepo na kraju godine doso zadnji tjedan i na kraju iso na 2 popravna na koja su ga lagano pustili makar nis nije znao!i sad je to pravedno ja ucim kroz godinu i sve i ko je onda kriv sta je on proso?
Hoces reci da si ti ucio i mucio se cijelu godinu i na kraju dobio dvojke isto kao i taj lik koji nije dolazio na nastavu? Ili? Koja je poanta?
17 godina
neaktivan
ja sam samo reko da su danas profesori jako shebani i gledaju samo da te shebu sto prije(ne svi al vecina), zbog toga jel su njihovi profesori imali velke ovlasti pa su ih maltretirali sad oni se na nama izivljavaju al ne velim da danas nema izivljavanja na profesorima!

evo sad cu ti nesto ispricat prosla godina 2 razred lik nije dolazio opce na nastavu a ja sam dolazio cjelu godinu i trpio sranja i prodike od profesora kad nesto nisam znao dok je on ljepo na kraju godine doso zadnji tjedan i na kraju iso na 2 popravna na koja su ga lagano pustili makar nis nije znao!i sad je to pravedno ja ucim kroz godinu i sve i ko je onda kriv sta je on proso?
 Da iti malo poznaješ okolinu i život opčenito morao bi znati da nije sve na ovom svitu pravedno niti če ikada biti,jesi li malo razmišljao unaprid kako če njemu bit u buducnosti npr kada se bude zapošljavao ili kada se bude tia socijalizirat sa normalnom okolinom  svako ce ga otpilit jer nema nista u glavurdi a to šta njega puštaju pa ima san ih i ja isto u Školi! Od 5 d 8 razreda ima san na svakom prvom polugodištu po 3 jedinice minimalno a 7-edmi san pao sa 8 komada i 200 neopravdanih nije za pohvalit se ali jbg ali nisan opet kukao kako je sve nepravedno ! I općenito ostavi se kompa i uvati se knjige pa nečes kukat kako si dobia 2!
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Hoces reci da si ti ucio i mucio se cijelu godinu i na kraju dobio dvojke isto kao i taj lik koji nije dolazio na nastavu? Ili? Koja je poanta?
 ja prolazim s prosjekom 4,0-4,4 al hoću reć to da su profesori budale sta to rade kak su ga mogli pustit ak nis nije znao, a neke koji stalno dolaze dobivaju jedinice i moraju znat ak oce proc na popravnom
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
moderator
ja prolazim s prosjekom 4,0-4,4 al hoću reć to da su profesori budale sta to rade kak su ga mogli pustit ak nis nije znao, a neke koji stalno dolaze dobivaju jedinice i moraju znat ak oce proc na popravnom
A sto da s njim rade? Da ga izbace iz skole pa da ima traume zbog toga? Ti ces se moci dalje skolovat, on nece. Ti ces imat nesto u glavi, on nece. Sto te onda to muci? Sto te boli briga za njega? Brini se za sebe, uci, radi. Namigiva Kad malo porastes bit ce ti jasno da ne ides u skolu (samo) radi ocjena.
17 godina
protjeran
mbaksa kaže...
A sto da s njim rade? Da ga izbace iz skole pa da ima traume zbog toga? Ti ces se moci dalje skolovat, on nece. Ti ces imat nesto u glavi, on nece. Sto te onda to muci? Sto te boli briga za njega? Brini se za sebe, uci, radi. Namigiva Kad malo porastes bit ce ti jasno da ne ides u skolu (samo) radi ocjena.
 mbaska ima pravo gledaš sebe ili kako se ono kaže uzdaj se u se i u svoje kljuse
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
17 godina
neaktivan
sve je to ok ja ne mrzim skolu al mrzim profesore zato sto neznaju napravit nastavne sate da budu zabavni nekim profesorima to uspjeva ucimo i salimo se i tak puno vise zappamtimo dok neki samo forsaju strebanje :(
17 godina
moderator
sve je to ok ja ne mrzim skolu al mrzim profesore zato sto neznaju napravit nastavne sate da budu zabavni nekim profesorima to uspjeva ucimo i salimo se i tak puno vise zappamtimo dok neki samo forsaju strebanje :(
A gledaj... Meni je bilo jos daleko gore. Sad se barem tu i tamo javljaju ucitelji i profesori kojima nije cilj samo odraditi sat, nego koji pokusavaju zainteresirati ucenike, koji ih zele nauciti nesto korisno i na pravi nacin. Ne moze se to dogoditi preko noci - trebat ce mozda proci deset-dvadeset godina, ako ne i vise, da se to drasticno promijeni. Ne mozes staru gardu uciti novim stvarima. Jedino sto mozes napraviti jest prilagoditi se i izvuci maksimum iz nastale situacije - od kukanja nema nikakve koristi.
16 godina
protjeran
Škola

KLIK

-sad ću dobiti žuti karton

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2008 19:02 (I like chineese).
17 godina
moderator
I like chineese kaže...

KLIK

-sad ću dobiti žuti karton

Da, jer si dao presitnu sliku!
17 godina
neaktivan
Škola

No comment...

nečitak ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
protjeran
autorov komentar

to se zove moj trud uzalud!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

No comment...

jel kaznjen zutim veli da nema komentara a napiso post?zanimljivo ahahhah
16 godina
protjeran
Škola

pokvarenjaci me nisu kaznili sa žutim!!!

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
17 godina
još nešto sad nam zele jos dodatnih 9 h tjedno organizirat u sklopu nastave da ucimo za drzavnu maturu i onda su profesori i primorac normalni'?a ovak imamo pretrpan raspored jedva stignem nesto doma ucit i poigrat komp malo
Daj kaj cmizdriš tu.... Za 10 godina će ti biti žao što si pisao takve gluposti... DOK ĆEŠ IMATI NENORAMLNOG KRETENA ZA ŠEFA škola ti bude samo lijepa uspomena.

Btw samo za usporedbu... Ja sam išao u ekonomsku i imao sam 34 sati nastave tjedno + 4-6 sati izborne + min 8 sati treninga tjedno, i bilo mi je ok, prezivio sam, i našao vremena  za sve (naravno nisam visio od jutra do sutra za kompom)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice