Prezentacija - molim hitno

poruka: 9
|
čitano: 1.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ej ljudi ak bi mi netko mogo napravt prezentaciju o računalima ili autima i poslat na e-mail...e-mail je: xxxvala@gmail.com

Hvala vam svima ako možete do subote navečer poslati.

I da, još nešto. Treba biti napravljena pomoću matrice slajda

HVALA

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W | LG Flatron W2241S (22''...) http://s4.ba.bitefight.org/c.php?uid=57668
17 godina
neaktivan

Kad si već haker zašto to sam ne napraviš?

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina
neaktivan
slide master (matrica) ti je jednostavan: view>master>slide master tamo stavis sliku izbjelis i odes na close master view
17 godina
neaktivan

A ja pitanja ... moze li mi neko napravit prezentaciju ??? Potrudi se malo sam, kad zapne onda pitaj...

Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba.
17 godina
RE: Prezentacija - molim hitno
BORN kaže...

Kad si već haker zašto to sam ne napraviš?

Inače pravi hakeri ne stavljaju nick hacker...
Svako ima pravo na moje mišljenje Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?" I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E
17 godina

De nemojte me je**t. octe napravt il ne? i sendajte na e-mail    xxxvala@gmail.com

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W | LG Flatron W2241S (22''...) http://s4.ba.bitefight.org/c.php?uid=57668
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

De nemojte me je**t. octe napravt il ne? i sendajte na e-mail    xxxvala@gmail.com

Jest da ima glupih i svakakvih ljudi na forumu ali toliko glupi nema!!!
Pozz
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
Bellatrix kaže...
 Jest da ima glupih i svakakvih ljudi na forumu ali toliko glupi nema!!!
Pozz
 Potpis!
Svako ima pravo na moje mišljenje Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?" I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E
16 godina
neaktivan
hehe... pošto plaćaš??
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice