PC Expert - kritike zaključana tema

poruka: 51
|
čitano: 24.960
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: PC Expert - umišljeni overclockeri
MegaMass 2000 kaže..
  Majstore informacije si stavio tek u drugom postu.Znači postu sa kojim si mi odgovorio,informacija osim tvoje izjave u prvom postu nigdje nije bilo (jebiga ali meni nečije izjave nisu dovoljne).
 Majstore, ovo komotno možemo staviti na stranu kao riješeno pitanje ;)
17 godina
neaktivan
RE: PC Expert - kritike
Razer kaže...
Toksicni kaj ces sad, medeni, eto javio se i moderator, hvala bogu, rijedak primjerak glasa razuma ovdje.

@svi ostali, ja sam lijepo pitao gore na stickyu par puta, što vam nije jasno, sto bi zeljeli da napisem, kako bi vam bilo lakse i sto sve ne. Javilo se dvoje troje ljudi, eto toliko...
 pa glas razuma moram imat.
Ali iskreno receno i meni smrdi što se tamo dosta pljuje po BUG-u.
Ali šta cu?
Nisam ja clan redakcije kao prvo.
Kao drugo ako me smeta nemoram citat niti posjecivat forum u kojem mi ne pašu ljudi.
Ja to vidim malo drugacije nego vecina ovdje.
Kritike su uvijek dobre.Tako netko bar sazna šta bi mogao popraviti i na cemu poraditi.
To što neki tamo seru po bugu je relativno.
Od svih tih ljudi ima možda 25% koji imaju pojma o materiji i znaju što pricaju.
Ostatak je Copy/paste generacija koja glavno da ispadne cool podržava onu nekolicinu i pocne stvarno srat o stvarima o kojima nema pojma.
Ako se netko nađe uvrijeđen može isto kao i ovdje pritisnuti gumb "prijavi" i modovima ce biti prijavljen taj post te ce useri biti opomenuti.
Vjerujte mi i toga ima.
Ja ih dosta znam sa PCE-a i ima tamo svakakvih ljudi.
Ima ih nekoliko s kojima sam dosta kontaktirao i ok su ljudi.
Naravno pametnjakovica ima tamo kao i ovdje.
Glavno da ispadnu frajeri.
C2D E8400@3.9ghz,Gigabyte GA-P31-DS3L,Geil ultra 2x1gb@870mhz@4-4-4-12, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
Razer kaže...
Tvoje pitanje nikad neće dobiti odgovora, nazalost, i kao takvo ce ostati jedna velika mracna tajna PCEksperta :)

Upravo tako , lijepo bogami to znaci da si dvolican jel tako? tamo pljujes a neces navest razloge tomu
17 godina
neaktivan

"Prvo i osnovno, ban nisi dobio zbog nečitanja sticky, već zbog nečeg drugog, oko čega se nisi izjasnio.

Već nakon postanja teme, i uočavanja iste s moje strane, ti si bio banan, a ja sam lockao temu jer je to standardni postupak nekog tko ne čita okačenu temu.

A po čemu sam to zaključio? Po tome što si imao pitanja na koja uredno imaš odgovor u toj temi.

Uz sam sticky sam nakrkao cijeli hrpu korisnih linkova koji bi vam mogli pomoći u rješavanju vaših problema oko OC-a, samo kako bi vam bilo lakše i kako ne bi trebali kopati po forumu.

I uz to sve, sticky osobno redovito updateam svakih mjesec dana sa dosta novih informacija. I onda dođeš ti i praktično popljuješ sav moj rad i rad onih koji su sudjelovali u pisanju dotične teme.

To nije lijepo."

Ovo je Razerov prvi postu i neka meni sad netko lijepo objasni gdje se iz ovog posta može vidjeti da je korisnik koje je ovu temu pokrenuo dobio ban za multi acc...?

Failure is never an option
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2008 12:33 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Razer kaže...
MegaMass 2000 kaže..
  Majstore informacije si stavio tek u drugom postu.Znači postu sa kojim si mi odgovorio,informacija osim tvoje izjave u prvom postu nigdje nije bilo (jebiga ali meni nečije izjave nisu dovoljne).
  Majstore, ovo komotno možemo staviti na stranu kao riješeno pitanje ;)
  Uredu.
Failure is never an option
17 godina

Da, moj što nisam rekao koji je razlog (zapravo to je bilo više namjerno). Htio sam aludirati, već u prvoj rečenici na to, da se on pravi nevinašce, a nije naveo niti pravi razlog bana ;) 

Nakon što sam ga naveo i sam si shvatio u čemu je kvaka :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2008 12:34 (Razer).
17 godina
Fleks kaže...
EDIT by LUXX:njegov post je izbrisan

Haha ovo je ocito virjedanje mene pljuvanje po svemu osim pcekspertu za tvoju informaciju nemam 14 godina imam 21 sta nije puno ,al da imam i 14 imam pravo glasa, sta se tice noobova i znanja u to necu ulazit.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2008 12:36 (LUXX).
17 godina
neaktivan
PC Expert - kritike

Fleks je dobio suspenziju za njegov "fini" post.

Držite se cinjenica i ne vrijeđajte te razgovarajte o tom problemu kao ljudi a ne kao životinje inace vas ceka ista sudbina.

Postoje pravila kojih se svi moraju držati nema veze o kojem se forumu radi.

Molio bih dakle clanove ovog foruma kao i clanove sa PCE-a koji brane njihove boje da ostanu na temi i sa cinjenicama obrane svoje stavove

C2D E8400@3.9ghz,Gigabyte GA-P31-DS3L,Geil ultra 2x1gb@870mhz@4-4-4-12, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan

i neka ga pljuju kad ništa ne velja.Jesi pročitao tekst overclockiranje u stvranom životu,to je obična sprdačina ocanja,onda još piše 48.000 mhz kaj to nije smiješno ti procesorima samo digneš množioc i to je sva mudrost to bi radilo na stocku a ne na 1.9v gdje će sigurno pokvariti i nije za 24/7 rad i onda se još pravi kompom od 30 soma i rekao je da će klokat procesor da bih osjetio boost u igri a grafu je na stocku bila.Sve u svemu velika sprdačina.

intel quad q6600 2.4 Gigabyte P35-DS3P 4gb kingmax, gigabyte 8800 gts 512 ,tagan 580w, samsung 160 +250 Western digital caviar
17 godina

A ti ga čitas jel? nije rijec samo o toj pljuvacini po bugu nego gdje se god pruzi pljuju, ma reko sam vec to par pute nema se smisla ponavljat. Nasli ste jednu temu koje ne svima nego nekom nije bila po ukusu i ajmo pljuvat po njemu a ostale teme sta nema nista pozitivno? najverojatnije da razor nije otvorio temu nebi niko (jos jednom nije samo ta tema bitna)

17 godina

OP priča gluposti...

Zašto bi netko 999999 puta objašnjavao osnove o nečemu kad je vrlo lako napraviti opširan sticky gdje se sve to može vidjeti, te koji je napisan čitko i smireno, a ne kao brz odgovor na neko pitanje.

To je forum, ljudi koji su tamo ne primaju novce za to što rade, to im je dodatna zanimacija i nisu dužni nikome odgovoriti na pitanje, a to je samo pitanje dobre volje.

I sad kad se netko potrudi napisati opširan vodič/sticky da pomogne svima koje to zanima, doleti neki šmrkalj koji bi htio da mu se sve servira kako on želi, jer eto ne želi pročitati par stranica teksta da dobije šire poznavanje materije, tako da iz toga može i sam izvući neke zaključke, a ne da kao tele ništa ne kuži (niti ne želi razumjeti), i samo želi  da mu se servira ispred njega, jer je on eto suviše lijen da malo prouči nešto čime se želi baviti.

Ogledni primjerak "Hoću internet" generacije...

17 godina
Mar kaže...

OP priča gluposti...

Zašto bi netko 999999 puta objašnjavao osnove o nečemu kad je vrlo lako napraviti opširan sticky gdje se sve to može vidjeti, te koji je napisan čitko i smireno, a ne kao brz odgovor na neko pitanje.

To je forum, ljudi koji su tamo ne primaju novce za to što rade, to im je dodatna zanimacija i nisu dužni nikome odgovoriti na pitanje, a to je samo pitanje dobre volje.

I sad kad se netko potrudi napisati opširan vodič/sticky da pomogne svima koje to zanima, doleti neki šmrkalj koji bi htio da mu se sve servira kako on želi, jer eto ne želi pročitati par stranica teksta da dobije šire poznavanje materije, tako da iz toga može i sam izvući neke zaključke, a ne da kao tele ništa ne kuži (niti ne želi razumjeti), i samo želi  da mu se servira ispred njega, jer je on eto suviše lijen da malo prouči nešto čime se želi baviti.

Ogledni primjerak "Hoću internet" generacije...

Slazem se sa tobom al opet , gledao sam te sticky-e dosta su opsirni i ima se sta citat ima dosta strucnih rijeci a netko ko nezna dovoljno o tome nece razumijet sticky pa ce pitat ekipu da mu to pojasne i koja bi trebala biti ljubazna i to napravit ,jer ipak to je 1 minuta posla stucnjaku koji se u to razumije sta nije tako?
17 godina
Što je za reći, nego to je točno to, Mar :)
17 godina
toxic kaže...
Slazem se sa tobom al opet , gledao sam te sticky-e dosta su opsirni i ima se sta citat ima dosta strucnih rijeci a netko ko nezna dovoljno o tome nece razumijet sticky pa ce pitat ekipu da mu to pojasne i koja bi trebala biti ljubazna i to napravit ,jer ipak to je 1 minuta posla stucnjaku koji se u to razumije sta nije tako?
Pa ima u drugom postu napisana većina pojmova pitko i razumljivo. Da je došao i pitao, pozdrav svima, ja neznam što znači sabirnica, sigurno bi netko dosao i rekao, ja prvi.
17 godina
protjeran
PC Expert - kritike

Sjećam se dok je neka legenda došla na forum,onaj Avenger i počeo spamat teme sa linkovima na vidilab.com,forum koji je sto puta bolji od pce,a 1.1% bolji od bug-a po mom mišljenju...legenda,uglavnom na pce-u su uglavnom kreteni,i to znam iz prve ruke...

Zanima me kolko modovi budu brzi sa žutim...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...
17 godina
darkswordwarrior kaže...

Sjećam se dok je neka legenda došla na forum,onaj Avenger i počeo spamat teme sa linkovima na vidilab.com,forum koji je sto puta bolji od pce,a 1.1% bolji od bug-a po mom mišljenju...legenda,uglavnom na pce-u su uglavnom kreteni,i to znam iz prve ruke...

Zanima me kolko modovi budu brzi sa žutim...

Nebi bas nazvao kreteni al da su umisljeni i bahati neki to jesu.
17 godina
protjeran
PC Expert - kritike

Nevjerovatno. U današanje vrijeme kada svaka budala može instalirati forum ili otvoriti već besplatan i instaliran na nekom serveru, onda ovakve svađe. Čak je neka stara ekipa iz PC Ekspert foruma, otvorila neki novi "forum bivših članova PC eksperta". Naišao sam na omalovažavajne BUG foruma, kao noob forum i te spike na PCE. I što onda? Postoji milijun drugih foruma, ako već ne na hrvatskom onda na engleskom, koji se bave hardware tematikom i OC-om. Što se zamaraš Berko (i tebi slični) tim cyber glupostima, sve ovo skupa ispada smiješno. Jesu te banali i što onda? Da li su u pravu ili ne, koga je to briga. Svi vole biti mali diktatori, ako ne u stvarnosti, onda barem u malom kutku cyber prostora. Ne vidim razloge po kojima BUG forum konkurira PCE i obrnuto. BUG kao utjecajan časopis (kako za koga) je napokon pokrenuo svoj forum. Naravno da je na njemu hrpa novih klinaca koja tek uči o hardwareu i softwareu. Slažem se da novoj generaciji klinaca fali netiquete, večina želi gotova rješenja za instant primjenu bez puno muke. Bez muke nema nauke. RTFM.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
PC Expert - kritike

Dajte ljudi, što se prepucavate? Kao prvo, ova tema uopće nije trebala postojati, služi samo za blaćenja PC Expert foruma i prepucavanje... Možda i jesu na PCE forumu svi bahati, umišljeni i arogantni, ali to ovdje nije bitno.

@LUXX - umjesto da se prepucavaš s drugima, zaključaj temu, vidiš da je postala "ratno polje". Zafitilji svađalicama kartone i lockaj temu...

Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Dajte ljudi, što se prepucavate? Kao prvo, ova tema uopće nije trebala postojati, služi samo za blaćenja PC Expert foruma i prepucavanje... Možda i jesu na PCE forumu svi bahati, umišljeni i arogantni, ali to ovdje nije bitno.

@LUXX - umjesto da se prepucavaš s drugima, zaključaj temu, vidiš da je postala "ratno polje". Zafitilji svađalicama kartone i lockaj temu...

Zasad su korektni a oni koji to nisu ili nisu bili :)  vec su dobili kartone.
Neboj se pazim ja na moje ovce.
Ja se ne prepucavam nego samo gledam da netko nebi brljao gluposti pošto poznam PCE i znam kakvih tamo ima ljudi.
A i znam dosta pacijenata koji su dobili bann tamo.
I moram reci opravdani bann.
Zasad je sve ok ovdje i tak ce ostati.
Tko se nebude držao pravila dobit ce kartone neboj se.
Imam ja tog dovoljno :)
17 godina
neaktivan
PC Expert - kritike

Nakon prve stranice, nisam više čitao, ali mi se čini da bi mnogi sudionici mogli dobiti crveni ovdje iz razloga što BUG-ov forum nije vaša (PCExpertova i njihovih suđenih i nesuđenih korisnika) privatna prčija kako se to kaže. Svoje interne sukobe i rasprave rješavajte na svom forumu.

Ostalo je podforum za "ostale stvari", ali nikako za ovakve rasprave.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nakon prve stranice, nisam više čitao, ali mi se čini da bi mnogi sudionici mogli dobiti crveni ovdje iz razloga što BUG-ov forum nije vaša (PCExpertova i njihovih suđenih i nesuđenih korisnika) privatna prčija kako se to kaže. Svoje interne sukobe i rasprave rješavajte na svom forumu.

Ostalo je podforum za "ostale stvari", ali nikako za ovakve rasprave.

Tu se s tobom slažem.
Raspravljeno.

CLOSED!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice