Osama Bin Laden

poruka: 445
|
čitano: 257.603
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Osama Bin Laden

OFF, sorry: Vidim neki "mudriji" forumasi i dalje samo potezu nozeve, opstruiraju temu i na neki nacin zele zatvaranje teme...... lame!

Jos malo tehnikalija. Kako su identificirali Osamu na licu mjesta. Prvi puta cujem za ovu stvarcicu:

"The devices are known as Secure Electronic Enrolment Kits (SEEK), a handheld biometric recorder weighing just under 2kg which takes iris scans, fingerprints and facial scans and ports them back to an FBI database in West Virginia in seconds."

Izvor: Independent - http://www.independent.co.uk/news/world/politics/how-do-us-special-forces-know-they-have-their-man-2278353.html

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
15 godina
neaktivan
Re: Osama Bin Laden
Darky kaže...
Bera kaže...

Ma daj kakve Fore ameri prodaju. Uz svu onu tehnologiju ratne zrakoplone, satelite i Uav nisu mogli uociti luksuznu vilu u maloj selendri.Sami sebe poriču a oni su kao neka najača sila na svijetu, u pola bjela dana je došao helić i smaknuli su ga, ma daj, a gdje je Osamina zaštita i ljudi, ma daj sve je izrežirano. Uostalom SAD je stvorio Osamu bin ladena i talibane. Za vrijme napada Sovjeta u Afgan ameri su davali oružja i opremu talibanima. Bin Laden i njegova obitelj su jedni od bogatijih obitelji u SAD i oni ga nisu nogli naći.

al ga drobiš...

1. prvo to je samo jedna od milion zgrada na svijetu, možda obična možda sa bil ladenom
  2. morali su prvo saznati tko je unutra (ali tako da oni koji su unutra ne skuže da su pod nadzorom)
  3. tko kaže da je bil laden tamo bio cijelo vrijeme (logično je da je mijenjao nekoliko lokacija sa vremena na vrijeme) znači motrili su da točno dobiju njihov režim rada i napali kad su bili sigurni da je 100% tamo
  4. najvažnija stvar, ameri su imali pravo samo na jedan pokušaj (sa su s.... znaš koja bi afera u americi nastala)
  5. osim toga tko napada u pol bijela dana, kad ti se svakojaki civili motaju oko nogu??????

Loool jedna od milijun zgrada, ma daj si vidio kakvu tehnologiju imaju, moze vidjeti govn* koje poser** iz svemira, hahahaha, okolo kolibice a njegova kuca i zidovi visoki dva metra, najaci su mi ljudi koji puše fore koji Ameri izdaju, slažem se S Mentalistom ima pravo, mislim da onaj tko ima barem malo mozga u glavi može vidjeti afere zadnjih 20 godina vezane uz ameriku i posebice  sa CIA-om, Ment. ima pravo.

16 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

A kao da je to jedina takva kuća u pakistanu znači po defaultu ameri bi trebali znati aha ta je malo bolja tu je bin laden, je da je to jedino mjesto u pakistanu, da je to jedina bolja kuća u pakistanu, a prvotno tko kaže da je bin laden uopće u pakistanu, fakat brijete,

a što se tiče toga da pakistanci sa svojim naoružanjem nisu imali šanse protiv amerikanaca i njihovog naoružanja na koje očito svršavate to vam je očito iz igrica, po tome ni mi dobar dio početka rata nismo imali šanse protiv srbije gdje da se usporedi samo to da mi imamo poljoprivredne avione a oni migove, ili oni imaju brdo tenkova mi ni jedan nema šanse da pobjedimo, e malo sutra tu bitnu ulogu igra inat i ono što se zove imat muda, toliko

neš ti ratnika iz igrica jel ima tu itko starije generacije svašta ću pročitati :p

bug caruje, um klade valja
17 godina
Osama Bin Laden

opet userete temu, koja ce se i dalje razvijati,kako se razvija situacija oko pakistanskog dogadjaja.

sto se vise natezete i hvatate na te udice par deklariranih extremista. ignoriras ih kao da ih nema.

15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

A kao da je to jedina takva kuća u pakistanu znači po defaultu ameri bi trebali znati aha ta je malo bolja tu je bin laden, je da je to jedino mjesto u pakistanu, da je to jedina bolja kuća u pakistanu, a prvotno tko kaže da je bin laden uopće u pakistanu, fakat brijete,

a što se tiče toga da pakistanci sa svojim naoružanjem nisu imali šanse protiv amerikanaca i njihovog naoružanja na koje očito svršavate to vam je očito iz igrica, po tome ni mi dobar dio početka rata nismo imali šanse protiv srbije gdje da se usporedi samo to da mi imamo poljoprivredne avione a oni migove, ili oni imaju brdo tenkova mi ni jedan nema šanse da pobjedimo, e malo sutra tu bitnu ulogu igra inat i ono što se zove imat muda, toliko

neš ti ratnika iz igrica jel ima tu itko starije generacije svašta ću pročitati :p

Pa kako se hvale da su najaca sila na svijetu trebali bi znati, bila emisija o onim UAV-ma, ma daj spota miša u pustinji a takvih imaju na bacanje, kako ako si ti iz starije generacije ne shvaćaš da je Bin Laden CIA-in plaćenik, ameri grunuli pare Osami za vrijeme Sovjeta, njegova je obitelj jedna od bogatijih u zemlji, lako mu se udje u trag samo nisu htjeli taman kad su izgubili Libiju, Egipat sad ubili OSamu i cekaju odmazdu i onda opet vaditi nafu.

16 godina
neaktivan
Osama Bin Laden
Ma ameri s oproštenjem seru još od korejskog pa vijetnamskog rata, ostatak svijeta im je dao tada za pravo da budu svjetski policajci, čuj bojim se realno frke sada jer to može dovesti vrlo lako do 3. svjetskog, a meni je ratova dosta za ovaj život
bug caruje, um klade valja
17 godina
Osama Bin Laden

Sad sam cul na vijestima, da Ameri kazu kak nece ipak objavit slike ovog ubijenog superterorista-krivca za sve baš zgodno ne do bog da vidimo još grozota jel.{#} Baš me zanima recimo, da ga nisu ubili vec zarobili pa mu onda sudili kaj bi sve izašlo na vidjelo jel covjek bi izlanul svašta jer ionak ne bi imal kaj izgubit. Uglavnom suđenje je bilo cisti SF, s obzirom na prljavo rublje koje bi bilo na njemu izneseno likvidacija je cisto i efikasno kaj drugo no ionak mi znamo da Amerima kosturi ispadaju iz ormara na kamione lažu kak su dugi i šrioki.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
protjeran
Osama Bin Laden

nisu Amerikanci krivi što su zločesti.

krivi su "oni" koji im to dopuste.

Du bist eine meine kleine Schweine !
16 godina
neaktivan
Re: Osama Bin Laden : Obama = 0:0
Bugofil:

ne znam, znam da smo svi mi ponekad iritantni, no čovjek ima pravo na svoje mišljenje i on ga je izrekao.

živimo u demokratskom društvu i Mentalistova izjava ne mora značiti da je to "tako" kako je on rekao no čovjek vam pokazuje da ne misle svi isto.

takve osobe poput navedenog forumaša mijenjaju svijet i svijet evoluira na pravilan način samo slobodom mišljenja, jer ne želimo postati Borgovi, k vragu.

to je izjava kao da ja kažem; "ne volim Srbe"

gdje je tu diskriminacija ?

tu se puno dušebrižnika zna upecati.

zašto bih ja volio neku naciju.

s tom izjavom nisam rekao da nekog mrzim kao što ni mental nije rekao da mrzi konobare zato što ON smatra da su manje inteligentni, niti znači da jesu.

Vidiš, zanimljivo mi je ovo sada ćuti od tebe, jer si me prije par tjedana u onoj temi o religiji i religioznosti nazvao komunističkim kopiletom ako se ne varam, a nisam napravio ništa osim izarzio svoje mišljenje.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 23:04 (thuglife).
15 godina
protjeran
Osama Bin Laden
Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
17 godina
Osama Bin Laden

pomalo se sada javnosti pokaziva o kojim se elitnim jedinicama radilo.

DevGru

savrsenstvo takticnosti, sa prevelikom dozom precizonosti i umjerenosti.

dok sve to pada u drugi plana ,ako se malo poviri kako to Rusi rjesavaju sa Spetsnaz elitnim jedinicama :)

brutalnost obuke koja nema nikakve dodirne tocke sa zapadnim nacinom pristupa toj materiji. oduvijek su bili poznati da su ti sva ljudska prava ugrozena cim odlucis stupiti u Spetsnaz :))

kako od covjeka napravit istreniranog ludjaka.

Vadim Starov jako poznat lik u obuci tih zvijeri. "Hand to hand Combat" - system spetsnaz

http://russianspetsnaz.com/

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 0:39 (torrente).
17 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Oni pak koriste Systemu za razliku od Izraelaca i njihove Krav Mage. I oni su ludi isto...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
torrente kaže...

pomalo se sada javnosti pokaziva o kojim se elitnim jedinicama radilo.

DevGru

savrsenstvo takticnosti, sa prevelikom dozom precizonosti i umjerenosti.

dok sve to pada u drugi plana ,ako se malo poviri kako to Rusi rjesavaju sa Spetsnaz elitnim jedinicama :)

brutalnost obuke koja nema nikakve dodirne tocke sa zapadnim nacinom pristupa toj materiji. oduvijek su bili poznati da su ti sva ljudska prava ugrozena cim odlucis stupiti u Spetsnaz :))

kako od covjeka napravit istreniranog ludjaka.

Vadim Starov jako poznat lik u obuci tih zvijeri. "Hand to hand Combat" - system spetsnaz

http://russianspetsnaz.com/

Ruska škola da nagazi do daske, a posle koga briga ko ona akcija spašavanja onih ljudi iz kazališta ili cega vec sam zaboravil.{#} Di su usput pobili pola taoca, skup s teroristima Ceceni normalno uglavnom serbus baš su efikasni nema kaj sam kad ideš zbrajat kolaterarne zrtve padne ti mrak na oci.{#}

Sve je to super dok znaš protiv koga se boriš i di trebaš udarit, ali danas u ovom svijetu di ce Terorizam sijat strah i trepet ubuduce jedna obican mala torbica na leđima pa dvije kile C-4 i udri ga blaž ili slicne šeme onda je kasno.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
Osama Bin Laden

Eo malo sam prčkao po netu i tražio informacije o SEALsima, našao sam forum gdje likovi pričaju o svemu i svačemu vezanom uz njih.

Ako nekoga zanima što treba da bi posao SEAL - tema

Ovo mi najjače:

Swim 500yds (side, breast or CSS stroke) in under 9:00 ( sub 8:00 for officers)*
80-100 pushups in 2:00 (100+ for officers)*
80-100 situps in 2:00 (100+ for officers)*
15-20 pullups (20+ for officers)*
1.5 mile run in 9-10 minutes (sub 9:00 for officers)*

Zanima me samo jel to u punoj opremi ili bez ičega... to su životinje, 80% ih ne prođe regrutiranje i kamp...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
15 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Uz one Izraelce mislim da se radi o najbrutalnijoj obuci na svijetu, među TOP3 sigurno.

Cemetary gates
17 godina
Pero Dinamit kaže...

Eo malo sam prčkao po netu i tražio informacije o SEALsima, našao sam forum gdje likovi pričaju o svemu i svačemu vezanom uz njih.

Ovo mi najjače:

Swim 500yds (side, breast or CSS stroke) in under 9:00 ( sub 8:00 for officers)*

Zanima me samo jel to u punoj opremi ili bez ičega... to su životinje, 80% ih ne prođe regrutiranje i kamp...

Skini sebi s neta http://dsc.discovery.com/tv/surviving-the-cut/ Surviving the Cut serijal i sve ce ti bit jasno {#} cini mi se da prva epizoda prati obuku ovih "officers" sto znaci sve +100 hehe

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 10:19 (D3ViL).
17 godina
Osama Bin Laden

E baš sam to mislio napisati zna li netko ili je pogledao neki dokumentarac o njima.

Budem gledao, tnx! {#}

Čitam malo za taj DevGru tim... sastoji se od bivših SEALova i skoro pola njih ne prođe regrutaciju. Znači prvo da bi postao SEAL, moraš biti je*ački u formi (fizički i mentalno) te njih 80% ne uspije. Zatim da bi ušao u taj DevGru, trebaš proći dodatnu selekciju gdje ne prođe skoro pola SEALova... Kakva to obuka onda mora biti hehe!

I da, na wiki sam pročitao da jedan SEAL tim (DevGru u ovom slučaju) ispuca godišnje više metaka nego cijeli U.S. Marine Corps (to je cijela vojska marinaca ili?) {#}

17 godina
protjeran
Re: Osama Bin Laden : Obama = 0:0
thuglife kaže...
Vidiš, zanimljivo mi je ovo sada ćuti od tebe, jer si me prije par tjedana u onoj temi o religiji i religioznosti nazvao komunističkim kopiletom ako se ne varam, a nisam napravio ništa osim izarzio svoje mišljenje.

ja se tako ne izražavam, da sam ja to rekao drugačije bih rekao.

daj mi link na taj post ili šuti.

edit; evo našao sam sam taj post i vidiš da lažeš a i opet si prvi izazvao.

KLIK

ma, što se tiče teme, tko jbe Bin Hladena i Američane.

još bih trebao svoj genijalni mozak {#} i s njima zamarati.

to je za svijet završena priča a ja moram skuvat ručak jer sam na godišnjem a žena će me kad dođe s posla oderati po pikči ako ne smuljam štogod.

prijatno

Du bist eine meine kleine Schweine !
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 11:48 (Bugofil).
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Ovo mi najjače:

Potraži "Surviving The Cut", Discovery-jev dokumentarni serijal, predobar je, u svakoj epizodi prikazuju obuku drugacijih borbenih jedinica, od snajperista, marinaca, ronioca itd.

17 godina
Osama Bin Laden

Vrag je to preporučio par postova iznad {#}

Budem, hvala!

Čitam sad po netu kako je Reuters objavio slike ubijenih muškaraca nakon što su Ameri već otišli i piše kako nema oružja pokraj. Sad me zanima šta su Ameri trebali ostaviti i oružje koje su našli uz njih? Malo mi to glupo...

15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Vrag je to preporučio par postova iznad {#}

Budem, hvala!

Čitam sad po netu kako je Reuters objavio slike ubijenih muškaraca nakon što su Ameri već otišli i piše kako nema oružja pokraj. Sad me zanima šta su Ameri trebali ostaviti i oružje koje su našli uz njih? Malo mi to glupo...

Kažu da BL nije bio naoružan.. a kraj ovih ostalih lako podmetnu kakve kalaše i zdravo, opravdali su se.

Cemetary gates
17 godina
Osama Bin Laden

Stvar je da nisu našli nikakvo oružje prema novinarima koji su to objavili. A i bilo bi glupo da nisu imali nikakve puške ili sličnu zaštitu uz sebe, ipak su ga svi tražili...

Mislim da su ameri samo uzeli oružje koje su našli uz njih, ništa više. Pa neće ostaviti i riskirati da se netko negdje izvuče i pobije ih s leđa...

16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Ovo mi najjače:

Lol.... nije u punoj opremi, nego cizme i hlace. Puna oprema je za visekilometarska dnevna pjesacenja.

Ja treniram kao SEAL-ovac uz pomoc mailova gospodina Stew Smith-a zadnjih nekoliko mjeseci. Cardio ujutro, kalistenika popodne, uz dodatke parkoura, vrece za udaranje, Kempa i penjanja po stijeni.

Moji trenutni (rekord) rezultati su:

500yards swim (452m) - 10:49

94 pushupova

113 situpova

16 pullupova

1.5mile run (2.8km, ja trcim 3) - 8:21  (ovaj rezultat nije toliko cudesan koliko se cini, jer treniram za maraton pa svako jutro otpicim 7-12km)

Uopce nije nemoguce, prehrana radi cudesa. Banane, baby carrots, tuna i voda = cetvorka fantastikus. Pritom treba jesti 6 puta dnevno, opijati se vodom ko da si deva, ali inace sve ide bez problema...

Cisto za informaciju, ovo sto si naveo su kompetitivne procjene. Diskvalifikacijske mjere su dosta nize (primjerice, 50 trbusnjaka, samo 13 pullupova, i 42 skleka, 14 minuta za plivanje i trcanje).

Malo Parkoura Malo Parkoura
Zastava uhvacena 3sec prekasno Zastava uhvacena 3sec prekasno
All the people in the left wing fuck, and all the people in the right wing fuck, and all the people in the underground fuck - I find myself stupified, coming back again...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 14:26 (Deus ex machina).
16 godina
odjavljen

eto ko je sprasio metak bin ladenu u celenku...{#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Osama Bin Laden

Zato sam i pitao da li u punoj opremi (ipak su oni SEAL je*ga) ili ne.

A one zadatke sam samo naveo što sam pročitao što je lik postao u temi kako postati SEAL. Ne bi znao kakve su koje.

Znači diskvalifikacijske su te da ako ih ne napraviš "ćao lepi"? {#}

I ajd mi reci koliko već dugo to radiš? Kolike si rezultate imao na početku?

A čitao sam isto nešto o tom liku i njegovim treninzima, knjigama...

Svaka ti dala inače, hebeni rezultati. Sve bi mogao još nekako osim zgibova, tu sam čkapi hehe! {#}

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

eto ko je sprasio metak bin ladenu u celenku...{#}

Tesko :-D Stew Smith je BUD (Basic Underwater Demolition) :-D

Edit:

preselimo raspravu u SEAL temu

All the people in the left wing fuck, and all the people in the right wing fuck, and all the people in the underground fuck - I find myself stupified, coming back again...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 14:30 (Deus ex machina).
16 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Eto. Vidite da se nemamo zbog čega brinuti niti išta sumnjati. Dobro je da su ga ubili jer je gad opet htio napadati naše ljude. Sada smo svi sigurni jer nas čuva Obama.

Ajmo! Gdje je slavlje? Svi na trg i vičimo "U S A! U S A!".

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
14 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Osama je ubijen,za neke dobra za neke loša vjest,no još me uvjek čudi,ali stvarno me čudi kako to da nisu napisali naslove tipa

"3. svjetski rat će krenuti upravo od Osaminog ubojstva",jer znam da su pisali da će 3. svjetki rat krenuti od onih prosvjeda u libiji i opet ništa

Dino
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Pero Dinamit kaže...

Ovo mi najjače:

Lol.... nije u punoj opremi, nego cizme i hlace. Puna oprema je za visekilometarska dnevna pjesacenja.

Ja treniram kao SEAL-ovac uz pomoc mailova gospodina Stew Smith-a zadnjih nekoliko mjeseci. Cardio ujutro, kalistenika popodne, uz dodatke parkoura, vrece za udaranje, Kempa i penjanja po stijeni.

Moji trenutni (rekord) rezultati su:

500yards swim (452m) - 10:49

94 pushupova

113 situpova

16 pullupova

1.5mile run (2.8km, ja trcim 3) - 8:21  (ovaj rezultat nije toliko cudesan koliko se cini, jer treniram za maraton pa svako jutro otpicim 7-12km)

Uopce nije nemoguce, prehrana radi cudesa. Banane, baby carrots, tuna i voda = cetvorka fantastikus. Pritom treba jesti 6 puta dnevno, opijati se vodom ko da si deva, ali inace sve ide bez problema...

Cisto za informaciju, ovo sto si naveo su kompetitivne procjene. Diskvalifikacijske mjere su dosta nize (primjerice, 50 trbusnjaka, samo 13 pullupova, i 42 skleka, 14 minuta za plivanje i trcanje).

Jebote ti si half-man, half-machine dok ovo čitam..možda snime i nastavak

..{#} Naježim se i 20g poslije na ovo..prebolesno.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Oni ruski nisu normalni.{#}

Eto da i doživim taj 3. WW (nadam se da neću)...

Osamina ekipica protiv cijelog zapadnog svijeta...

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice