OFF, sorry: Vidim neki "mudriji" forumasi i dalje samo potezu nozeve, opstruiraju temu i na neki nacin zele zatvaranje teme...... lame!
Jos malo tehnikalija. Kako su identificirali Osamu na licu mjesta. Prvi puta cujem za ovu stvarcicu:
"The devices are known as Secure Electronic Enrolment Kits (SEEK), a handheld biometric recorder weighing just under 2kg which takes iris scans, fingerprints and facial scans and ports them back to an FBI database in West Virginia in seconds."
Izvor: Independent - http://www.independent.co.uk/news/world/politics/how-do-us-special-forces-know-they-have-their-man-2278353.html

Baš me zanima recimo, da ga nisu ubili vec zarobili pa mu onda sudili kaj bi sve izašlo na vidjelo jel covjek bi izlanul svašta jer ionak ne bi imal kaj izgubit. Uglavnom suđenje je bilo cisti SF, s obzirom na prljavo rublje koje bi bilo na njemu izneseno likvidacija je cisto i efikasno kaj drugo no ionak mi znamo da Amerima kosturi ispadaju iz ormara na kamione lažu kak su dugi i šrioki.

cini mi se da prva epizoda prati obuku ovih "officers" sto znaci sve +100 hehe