Osama Bin Laden

poruka: 445
|
čitano: 257.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

1. osama bin laden je samo covjek koji je sakriven od strane americke vlade za dobrobit amerike, i kao izgovor za 9/11 i sto je usljedilo nakon toga

2. ameri strasno puse te sprehe o teroristima talibanima i ostalim a na karti to prikazuju kao kina, rusija i indonezija

3. svakom covjeku sa imalo mozga je jasno da ga oni nisu ubili vec su ga samo jos bolje sakrili i ostavili da rokne 1 bombu godisnje na london ili madrid

4. 9/11 je jedna od najgorih prica za americki narod, ali kad malo razmisljas citajuci neke izjave ili opise dogadaja ti je sve jasno... meni najjaca da jedina 2 talibana i nekoliko zidova nije bilo na poslu u WTCu- cisto kao mjera mogucih stvarnih napada i osvete talibana

nije ovo ni politika, vec izmisljanje ispika za naftu a ujedno i rat...

potpis :D
14 godina
protjeran
Re: Osama Bin Laden
Paolo2612 kaže...
boxer kaže...
Teško ćeš sa ovim komentarom doći do njega, premlad je da spozna i shvati ove stvari.

Nema to veze s mladošću. Takve ljude s takvim razmišljanjima vidim na svakom kutku - i mlade i stare, a rijetko koji se opamete. To je naš idiotski mentalitet.

Kao što piše u mom potpisu: "Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka."

On na kavi lijepo pripovijeda kako mu je sramota čistiti, prodavati ili posluživati za poštenu plaću, a zanimljivo kako mu nije sramota da mora roditelje stalno žicati jer nema ni usranih svojih 5

Svaka čast na ovom.

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 13:54 (Pwner M.).
17 godina
neaktivan
Re: Osama Bin Laden : Obama = 0:0
Mentalist kaže...
Konobar ili trgovac nikako ne moze biti inteligentan covjek. Konobar je, koliko znam, najnize zanimanje, uz kopaca.

Sve što izađe iz tvojih usta odiše nevjerojatnom bezobraštinom, molio bih te, po posljednji put, da se suzdržiš od glupih komentara.

Svoju nevjerojatnu inteligenciju, svoju veću vrijednost od mesara, konobara ili žena ostavi za svoj dom, gdje je to očito dozvoljeno.

Kad postaneš kulturan i kad počneš razmišljati kao odrasla osoba a ne infantilni šmrkavac možda ćeš postati bitan za raspravu, do tad nikako.

Zbilja te posljednji put upozoravam, tvoje gluposti više nećemo tolerirati.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 14:27 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Mentalist kaže...
Konobar ili trgovac nikako ne moze biti inteligentan covjek. Konobar je, koliko znam, najnize zanimanje, uz kopaca.

Sve što izađe iz tvojih usta odiše nevjerojatnom bezobraštinom, molio bih te, po posljednji put, da se suzdržih od glupih komentara.

Svoju nevjerojatnu inteligenciju, svoju veću vrijednost od mesara, konobara ili žena ostavi za svoj dom, gdje je to očito dozvoljeno.

Kad postaneš kulturan i kad počneš razmišljati kao odrasla osoba a ne infantilni šmrkavac možda ćeš postati bitan za raspravu, do tad nikako.

da mi te upoznat na 10 minuta :p

meni je prijatelj konobar i zaraduje 3,300 $+tips... jebi ga, budala :D a elektronicar po struci :D

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Danny_HR kaže...
Mentalist kaže...

Sve što izađe iz tvojih usta odiše nevjerojatnom bezobraštinom, molio bih te, po posljednji put, da se suzdržih od glupih komentara.

da mi te upoznat na 10 minuta :p

meni je prijatelj konobar i zaraduje 3,300 $+tips... jebi ga, budala :D a elektronicar po struci :D

Imam ja nešto bar podjednako zgodno, ja sa magisterijem imam 7 000 a frend, koji je kuhar, doduše školovani ajd, od srednje nadalje, tečajevi la la la kako to već ide, je otišao na Korčulu sada raditi za 16 000.

Da nisam vidio ne bi vjerovao, od 1.5.-1.10. su ga zvali, netko će reći sezonski je to, da - slažem se, ali on u tih pola godine zaradi više nego ja u godini..

Cemetary gates
14 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

sad budemo jeli govn* ak aktiviraju onu bombu negdje u europi... mi ni krivi ni dužni budemo najbal{#}... OMFG.. želim krepat prirodnom smrču..a ne čekat da mi metak prođe kroz glavu ili da me ta bomba odnese bogu iza nogu... {#}{#}

=)
15 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Ona slika je lažirana zato što na slici koja je slikana prije 13 godina ima iste sijede na bradi kao i na dan kao da je ˝ubijen˝ i zašto su mu usta, nos (bore oko nosa) i zubi potpuno identični??????

http://www.guardian.co.uk/world/2011/may/02/osama-bin-laden-photo-fake

i još jedandokaz da nije mrtav. FBI ga je  skinuo sa liste najtraženijih terorista nakon 12 SATI.

http://m.dnevnik.hr/index.php?article_id=174066

Ne damo CIBONU
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 14:42 (caky).
17 godina
Osama Bin Laden

molim lijepo ljude koji kao papagaji ponavljaju : pije kavu, izmisljen, sklonjen, imaginaran.... ako mogu biti malo argumentirani sa kojim smislenim komentarom uz nekakav dokaz.

svi komentari "meni cudno jer mi je cudno...i to je to..aha moja cudnovatost je raskrinkala americku laz".

stoga dajte neki materijal o kome se da raspravljat.

15 godina
Osama Bin Laden

Evo što kaže geostrateg Davor Domazet

http://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatski-analiticari-vl-al-qa-ida-ce-pojacati-napade-clanak-282859

Citat:

Sigurno je da Bin Laden nije mogao sagraditi tajno sklonište od nekoliko milijuna dolara bez znanja američkih obavještajnih službi. Jednostavno su se njime poslužili u trenutku kada im je to najviše odgovaralo – kaže Domazet Lošo

Jer Hrvatsku mi moju objesiše, Ko lopova, dok njeno ime briše, Za volju ne znam kome, žbir u uzama! A.G. Matoš - 1909
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 14:56 (Flying Dutchman).
17 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...

Evo što kaže geostrateg Davor Domazet

http://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatski-analiticari-vl-al-qa-ida-ce-pojacati-napade-clanak-282859

Citat:

Sigurno je da Bin Laden nije mogao sagraditi tajno sklonište od nekoliko milijuna dolara bez znanja američkih obavještajnih službi. Jednostavno su se njime poslužili u trenutku kada im je to najviše odgovaralo – kaže Domazet Lošo

sve je rekao....

zamisli medu svim onim kolibama i kucicama vilinu sa 5 metara zidom...

daj...

naivci

17 godina
caky kaže...

Ona slika je lažirana zato što na slici koja je slikana prije 13 godina ima iste sijede na bradi kao i na dan kao da je ˝ubijen˝ i zašto su mu usta, nos (bore oko nosa) i zubi potpuno identični??????

1.

.http://www.guardian.co.uk/world/2011/may/02/osama-bin-laden-photo-fake

2.

i još jedandokaz da nije mrtav. FBI ga je  skinuo sa liste najtraženijih terorista nakon 12 SATI.

http://m.dnevnik.hr/index.php?article_id=174066

1. Svi znaju da je lažirana, već su prije prikazali na forumu original i kako su došli do te "slike"

2. Kak misliš dokaz da nije mrtav ako ga je skinuo sa liste? Ne bi li ga skinuli sa liste ako je mrtav? A i kakve veze ima kada su ga skinuli, možda nisu u tom trenu ažurirali stranicu (spavali?), možda su čekali neko službeno izvješće, odobrenje direktora što smiju maknuti sa stranice, što ne, itd...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
14 godina
neaktivan
bigboy98 kaže...

sad budemo jeli govn* ak aktiviraju onu bombu negdje u europi... mi ni krivi ni dužni budemo najbal{#}... OMFG.. želim krepat prirodnom smrču..a ne čekat da mi metak prođe kroz glavu ili da me ta bomba odnese bogu iza nogu... {#}{#}

Uh je{#} im milu majku u pol {#},stvarno šup{#} jedni,eto ja nemogu ni živit pošten život,sve su to oni ameri počeli,hoče naftu hoče naftu gori su od hitlera 100 puta {#}{#}{#}

Dino
17 godina
Osama Bin Laden

zamislite da je nas 300 milijona. mi nebi htjeli naftu, mi bi i dalje uvozili bumbare i paprike.

14 godina
Osama Bin Laden

SEAL is on a killing spree!

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

sreća pa nema na balkanu nafte šta bi bilo ahhaha,rekli bi da se u nas krije šta znaš negdje na bjelašnici

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
15 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Ma daj kakve Fore ameri prodaju. Uz svu onu tehnologiju ratne zrakoplone, satelite i Uav nisu mogli uociti luksuznu vilu u maloj selendri.Sami sebe poriču a oni su kao neka najača sila na svijetu, u pola bjela dana je došao helić i smaknuli su ga, ma daj, a gdje je Osamina zaštita i ljudi, ma daj sve je izrežirano. Uostalom SAD je stvorio Osamu bin ladena i talibane. Za vrijme napada Sovjeta u Afgan ameri su davali oružja i opremu talibanima. Bin Laden i njegova obitelj su jedni od bogatijih obitelji u SAD i oni ga nisu nogli naći. Msm to je sve obavještajne igre. Sad ce talibani izazvati incident, vjerovatno u Europi ili možda u SAD pa će Ameri iskoristit priliku i još jače okupirat Bliski Istok radi nafte. Sve je to igra, recimo za vrijeme 11 rujna zašto na posao nije došlo 3000 židova. Slučajnost ili........

Kad malo gledan te situacije, zgadi mi se život i još više mi se zgadi kako ljudi puše te fore s SAD-om i talibanima. Ameri su jedna od ogavnij** i pohlepnijih nacija na svijetu i najovdratniji. Kennedy,11 rujan, Drugi Kennedy,Osama bin Laden, Kenedyev sin, ma daj.

17 godina
neaktivan
stone kaže...

sreća pa nema na balkanu nafte šta bi bilo ahhaha,rekli bi da se u nas krije šta znaš negdje na bjelašnici

to ti samo mislis...

za Balkan se vjeruje da lezi na ogromnom bazenu nafte i plina...

Bosna bi trebala imati nafte u svakom dvoristu gdje otkopaju rupu, a Jadransko more i juzna Hrvatska ima ogromne kolicine plina...

to su istrazivanja jos davne 1988 kada se jos tehnologija nije razvila i kad se "plitko" kopalo...

U knjigama koje spominju ratove zbog nafte, spominje se i mogucnost da je zbog toga nastao domovinski rat, tj odcjepljenje Juge jer je lakse trgovati sa siromasnim drzavama (time i jednim vlasnikom ) nego sa jednom Jugoslavimo (vlasnikom cijelog nalazista)

jos vise sumnje potice Rusko prijateljstvo sa Srbima i Bosancima, i Americko sa nama (sto strateski, sto tko zna sta)...

Hrvatska obiluje zalihama pitke vode kao vjerojatno nitko u svijetu, i tu je interes EU i Amerike jako velik jer cemo svoju vodu mi sami najskuplje placati

bolje da ne krecemo tim raspravama jer bi se svi iznenadili koliko svaka zemlja koja je bila u Jugoslaviji ima za ponuditi, i zasto je siromasna...

(znam da citam previse takvih knjiga pa ga znam pretjerat, ali ima tu necega)

17 godina
Osama Bin Laden

osim nafte, plina i dinarskih primata...na svemu tome je gomila piramida.

meni jedna stvar nikako ne ide u glavu...sto je to luksuzna vila?

ono je luksuzna vila u gudurama pakistana?

ajde dobro,kad je to luksuzna vila... meni prije lici na kucicu u periferiji pristine.

wtf? vila? wtf? vila?
ili? ili?
17 godina
torrente kaže...

osim nafte, plina i dinarskih primata...na svemu tome je gomila piramida.

meni jedna stvar nikako ne ide u glavu...sto je to luksuzna vila?

ono je luksuzna vila u gudurama pakistana?

ajde dobro,kad je to luksuzna vila... meni prije lici na kucicu u periferiji pristine.

Novinari... da je živio u rupi doslovno, oni bi to nazvali "super uber atomsko sklonište"

I'm just sayin'
17 godina
Dodinho kaže...

Novinari... da je živio u rupi doslovno, oni bi to nazvali "super uber atomsko sklonište"

i to se provlaci vec dva dana...kuca od milijona $.

pa cekaj...jeli ovo krevet sastavljen od 4 ponta koja su skinuta sa neke gradjevinske skele?

15 godina

Naje*!?. smo sad,pogotovo kad pocnu stavljat bombe na aerodrome i luke.Sad ce neki rec pa sto me briga,dok kod mene nema bombi on njih,onda je sve u redu,a toliko ljudi iz Hrvatske danas leti avionom,vozi se vlakom,plovi brodom i sad mozda ce bas u njihovom slucaju se desit ono najgore :"Naci se u krivo vrijeme na krivom mijestu."U mojoj obitelji dosta ljudi putuje svaki mjesec avionom i brodom i nije im lako sada kada se to dogodilo.Dobro znate da ovo je vrlo mala sansa da su ga ubili,inace bi ameri vec bacili slike po cijelom internetu.Ovo nije kraj nicega,samo se jos pogorsalo.Njih nije briga jeli netko vas tamo ili od vasih prijatelja,a vjerujte mi da ce najmanje biti briga amere koji su ga navodono "ubili".

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
torrente kaže...
Dodinho kaže...

i to se provlaci vec dva dana...kuca od milijona $.

pa cekaj...jeli ovo krevet sastavljen od 4 ponta koja su skinuta sa neke gradjevinske skele?

Kako ne... Vidiš tamo je i pumpa (cijev) što je dobio sa onim madracem iz TopShopa.

To se zove život na visokoj nozi{#}

I'm just sayin'
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 17:23 (Dodinho).
14 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

http://source.ba/clanak/344457853017

šta sam ja rekao hahahaha sad će ameri doći u bosnu

http://source.ba/clanak/203739853020

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 18:42 (stone).
15 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Postoji mogućnost da Osama nešto rukne, msm postoji sto posto {#}.

Neki od ciljeva:

Brandenburška vrata

Velika rulja, simbol zemlje i dobar cilj.

Pariz

Eiffelov toranj

Simbol moći zapada, puno turista i krvoločan pohod

Rim,Vatikan

Simbol kršćanstva i neka "grešnička vjera", no čisto sumnjam da će to ruknuti u zrak, mislim ima rulje ali ipak to je Rim.

Ima velike vjerovatnosti incidenta u Hrvatskoj, npr. Papa dolazi na hipodrom, šta mislite da neće biti antentata, jer cilj ce  biti ubiti vođu i osvetiti vlastitu vođu, ne ubi rulju za Osamu, ovaj put će uzeti veći kolačić.{#}

17 godina
Bera kaže...

Postoji mogućnost da Osama nešto rukne, msm postoji sto posto {#}.

Neki od ciljeva:

Brandenburška vrata

Velika rulja, simbol zemlje i dobar cilj.

Pariz

Eiffelov toranj

Simbol moći zapada, puno turista i krvoločan pohod

Rim,Vatikan

Simbol kršćanstva i neka "grešnička vjera", no čisto sumnjam da će to ruknuti u zrak, mislim ima rulje ali ipak to je Rim.

Ima velike vjerovatnosti incidenta u Hrvatskoj, npr. Papa dolazi na hipodrom, šta mislite da neće biti antentata, jer cilj ce  biti ubiti vođu i osvetiti vlastitu vođu, ne ubi rulju za Osamu, ovaj put će uzeti veći kolačić.{#}

:)

I'm just sayin'
17 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

a da oce netko tog nacistu vise maknut...

nevjernik sam, i ono sto crkva radi stoljecima je samo jedno - potice ratove i u njima sudjeluje...

najbogatija drzava po glavi stanovnika i najcuvenija zgrada u svijetu je upravo u vlasnistvu crkve...

sta se sve u njoj skladisti mozemo samo zamisljat...

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

a da oce netko tog nacistu vise maknut...

nevjernik sam, i ono sto crkva radi stoljecima je samo jedno - potice ratove i u njima sudjeluje...

najbogatija drzava po glavi stanovnika i najcuvenija zgrada u svijetu je upravo u vlasnistvu crkve...

sta se sve u njoj skladisti mozemo samo zamisljat...

tebi nije lako{#}

:)
16 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

Ma jbš ti to sve dali je on postojao, nije, dali je ubijen, nije sad treba samo čekati da grune negdje

bug caruje, um klade valja
16 godina
neaktivan
Osama Bin Laden

SAD nije sletija na mjesec, izvanzemaljci ne postoje, hladni rat nikad nije postojao, osama ne postoji, recesija se nije dogodila, WTC je unistila vlada SAD-a,nafte ima jos za 500 godina, ozon je netaknut, hitler je jos ziv, pije kavu sa bruce-om lee-om i elvisom, hrvatska ima para ko blata...

danas nije 2011 godina.... ova planeta se ne zove zemlja...

SVE JE VELIKA LAZ

ima li jos koja teorija zavjere koju propustam?

ljudi pitajte se ko vam je tata (oni koji imaju) jel postoji VELIKA mogucnost da vam nije otac... razmislite di je bija 9 miseci prije vaseg rodjenja, sta je radija.. mozemo li virovat vasoj majci, mozda je lagala, postoji mogucnost... dokazite?

pogledajte vase racunalo... dokazite da ne prenosi sve vase informacije na neki server? kako znate da vas ne spiunira? vjerujete li vasem softveru? mozda se i tu krije zavjera

{#}

17 godina
Osama Bin Laden

nemas muda nesto napiat o chuck norrisu?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice