Novi zakon o pušenju

poruka: 620
|
čitano: 143.674
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Novi zakon o pušenju
seneka kaže...
 .bilo bi interesantno vidjeti koji je udio tog "zagađenja" u sveukupnom uništavanju resursa i zagađivanja okoliša od strane ostalih industrija
ja bi rađe da npr svi kinezi i indijci puše nego da imaju-koriste automobile..
 Ako ja ubijem nekog lika koji dobije otkaz prije nego što dođe na posao, svu lovu spiska u lokalnoj birtiji ili kladionici, tuđe ženu na dnevnoj bazi, susjedima samo radi probleme i u zavadi se s njima, onda bi to bilo sasvim u redu... Mislim prvo šta je jedan život naspram 6 milijardu, drugo bolje da takvog čovjeka uopće nema... Ili možda...?
I na zagađivanje okoliša sam mislio na bionerazgradivost i na ispuštanje otrovnih supstanci u zrak prilikom pušenja. Požari mi baš nisu bili na pameti... To je... A nazovimo ju, moguća sekundarna posljedica pušenja, ne primarna. Iskreno, po meni, reći da pušenje uzrokuje požar je isto kao i reći da je alkohol ubio vozača u prometnoj nesreći.
Jurra kaže...

"Viktor Ivančić je jedan od utemeljitelja kultnog splitskog nedjeljnika Feral Tribune; Viktor Ivančić je jedan od

najznačajnijih hrvatskih intelektualaca; Viktor Ivančić je najbolji i najznačajniji novinar u novijoj povijesti

juga Balkana; Viktor Ivančić je, recimo to tako, sinonim novinarskog profesionalizma,

hrabrosti i visoke moralne odgovornosti"

"u međunarodnim okvirima je najnagrađivaniji i najpoznatiji hrvatski novinar, a u domaćim okvirima nije

niti član Hrvatskog društva novinara"

Ali sve to ne smeta stanovitog M.Baksu da sudi o njegovim tekstovima sa istom točnošću sa kojom

sudi o ovom zakonu...

Može on biti dragi bog ako hoće, taj članak je priglup.
Pušenje šteti zdravlju - istina
Pušenje šteti ne samo onome koji ga konzumira nego i ljudima u okolini - istina
Država plaća na liječenje pušača masne pare - istina
Kada su studenti tražili besplatno školovanje, onda je bilo zašto bi mi plaćali studente uh hu hu... Al nitko nije niti jednom reko - A zašto bi ja plaćao liječenje nekome koji svjesno sebe i sve oko sebe truje nečime što je višestruko puta dokazano da je otrov?
Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2009 16:33 (Bukva).
16 godina
neaktivan
Novi zakon o pušenju

...da li si shvatio i jednu riječ iz napisanog teksta? Nisi - istina...Smijeh

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2009 16:56 (Jurra).
16 godina
Jurra kaže...

...da li si shvatio i jednu riječ iz napisanog teksta? Nisi - Istina...Smijeh

Pokuša konsolidirati čitača s problemim pušača tako što aludira na to da imaju ograničena prava poput određene skupine ljudi u vrijeme nacizma.
Potom minimizira problem pušenja, te na kraju svu krivnju svaljuje na ministra i to kroz oči žrtve Domovinskog rata...
Ili...? Prosvjetli me...
Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
Novi zakon o pušenju

Ovo nije normalno,al sam se nacitala gluposti!

Za pocetak podrzavam ovaj zakon!

Ja sam pusac! Nemogu popit kavu bez cigarete,pa kad sjednem u kafic

onda ne pijem kavu nego sok! Kavu pijem doma pa zapalim,nema kome smetat dim,jel tako?

A po cijeli dan slusam kako je nekome gust zapalit iza rucka,vecere,sexa,...

Ali takvih gusta imaju po 25 u danu,jbg sada je to malo previse...

Ima ih koji nemaju love pa zicaju i jos imaju obraza rec da im je za duvan...

Brate ja kad nemam love onda nepusim!

Pusenje je luksuz,ja si ga nekad priustim,zasto ne?

Ako mogu pusit samo doma,tamo cu to i radit i gotovo!

16 godina
neaktivan
Daxy kaže...

onda ne pijem kavu nego sok! Kavu pijem doma pa zapalim,nema kome smetat dim,jel tako?

daxy ti nisi pušač,pušač je onaj ko sve ovo radi da bi zapalio cigaretu(pije kavu,jede,sexa se i ino)Osmijeh
moljac
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
Daxy kaže...

daxy ti nisi pušač,pušač je onaj ko sve ovo radi da bi zapalio cigaretu(pije kavu,jede,sexa se i ino)Osmijeh
 Nisam nikad tako razmisljala,ali slozit cu se! Ide na zivce kad zbog nekolicine budala
ispadne da su svi pusaci nekulturni i da truju svijet oko sebe! Nije istina,ja znam vise njih
koji drze do nekih pravila,ne puse u blizini djece i takoder izgase cigaretu kad ih zamolis!
A ovi sta se tako bore za nekakva radna mjesta su se tek sada kao zabrinuli? Sada kad je zabranjeno pusenje?
A di ste bili prije? Spavali?
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Jurra kaže...

...da li si shvatio i jednu riječ iz napisanog teksta? Nisi - Istina...Smijeh

Pokuša konsolidirati čitača s problemim pušača tako što aludira na to da imaju ograničena prava poput određene skupine ljudi u vrijeme nacizma.
Potom minimizira problem pušenja, te na kraju svu krivnju svaljuje na ministra i to kroz oči žrtve Domovinskog rata...
Ili...? Prosvjetli me...
...e moj Bukva, za tvoje prosvjetljenje još treba na tone knjiga ili terabajti internet. tekstova...
...pa nije ti ono školska lektira, šta si to napisao...Smijeh
17 godina
moderator
Jurra kaže...

"Viktor Ivančić je jedan od utemeljitelja kultnog splitskog nedjeljnika Feral Tribune; Viktor Ivančić je jedan od

najznačajnijih hrvatskih intelektualaca; Viktor Ivančić je najbolji i najznačajniji novinar u novijoj povijesti

juga Balkana; Viktor Ivančić je, recimo to tako, sinonim novinarskog profesionalizma,

hrabrosti i visoke moralne odgovornosti"

"u međunarodnim okvirima je najnagrađivaniji i najpoznatiji hrvatski novinar, a u domaćim okvirima nije

niti član Hrvatskog društva novinara"

Ali sve to ne smeta stanovitog M.Baksu da sudi o njegovim tekstovima sa istom točnošću sa kojom

sudi o ovom zakonu...

Upravo tako - ne sudim nista o covjeku, niti me briga tko je i sto radi, nego sudim o tom njegovom konkretnom clanku. I inace pametni, inteligentni ljudi mogu izvaliti gluposti. A ako zagrebes ispod povrsine, dodjes do toga da tim glupostima, koje mozda nece svatko primijetiti, navode vodu na svoj mlin, da manipuliraju cinjenicama. Stanoviti Ivancic ne pokusava u tom tekstu kvalitetnim argumentima dokazati da su ti novi zakoni glupost, nego prvo izigrava jadnu, nevinu zrtvu kojoj fasisticke drzave oduzimaju prirodno, temeljno ljudsko pravo da pusi gdje god hoce, svrhu zakona cak usporedjuje s nacizmom (!).
.
Zatim radi logicku pogresku prilikom usporedjivanja cigareta i drugih droga (namjerno ignorira cinjenicu da se drugim drogama sam trujes, a cigaretnim dimom trujes ni krive ni duzne ljude oko sebe), zatim opet radi logicku pogresku prilikom usporedjivanja kad usporedjuje dim cigarete s dimom automobila (to sto automobili zagadjuju nije razlog da se dozvoli zagadjivanje i cigaretnim dimom, nego upravo suprotno - to je razlog vise da se zabrani trovanje cigaretnim dimom; nadalje, od cigareta nema nikakve koristi, dok automobili sluze za transport; nadalje, njemu su cigarete doletjele do kioska ili su prevezene nekim motornim vozilom?). Pa potom naziva zakonodavca licemjernim jer ne zabranjuje duhan, a zabranjuje ostale droge. Pritom naravno presucuje da bi se i sam jako pobunio, kao i vecina pusaca, protiv zakona koji bi posve zabranio cigarete. Znaci, sto god zakonodavac napravio, njemu nece biti po volji jer nece smjeti dimiti gdje hoce.
.
Pa ga smetaju "uvrede" na kutijama cigareta - da duhanska industrija nije lagala o stetnosti pusenja, te da pusaci sve ove godine nisu trovali nepusace, takve "uvrede" se ne bi ni stavljale na kutije cigareta. Zasto nema takvih uvreda na boci Coca Cole? Zna se da sadrzi secer i ortofosfornu kiselinu, zna se da je stetna za zdravlje, ali jedna osoba silom drugoj osobi ne natace Coca Colu u usta. Mislim, ono, smetaju ga cinjenice - cinjenice su cinjenice, ma koliko ih on pokusavao ignorirati ili uciniti ih nevaznima.
.
Zatim govori da je novi zakon izivljavanje nad pusacima - po kojoj logici? Sad i pusaci i nepusaci imaju identicna, ista prava, propisana Ustavom Republike Hrvatske. Gdje je bio prije, zasto nije pisao o izivljavanju pusaca nad nepusacima!? Inace, to je u zadnje vrijeme vrlo cest "argument" demokraticnosti - svi smo mi za demokraciju, ali samo do te mjere dok se postuju nasa "prava" (za druge nas nije briga). Znaci, on se bori za "prava" na trovanje nepusaca i/ili konobara, pritom stavljajuci svoje demokratsko pravo da pusi ispred prava drugih ljudi na cist zrak, na zdrav zivot (sto je propisano Ustavom!).
.
Dalje mi se vise ne da obrazlagati zasto su tvrdnje koje je izrekao u tekstu nebulozne - jedva da sam dosao do polovice teksta, a gle kolko nebuloza tu ima!
Procitaj malo sto se pisalo na forumu - vecinu tih "argumenata" smo detaljno obradili.
Sto ti mislis da sam ja neki balavi srednjoskolac?
16 godina
neaktivan
Novi zakon o pušenju

...ne mislim da si balavi srednjoškolac, nego mislim da na takav način pišeš...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2009 19:34 (Jurra).
16 godina
protjeran

ovi zakon je za *urac, sanader je nepsosobni kreten koji vise ne zna ca bi radija pa izmislja zakone koje ima europska unija (ebala ga ista), a da uopce ne razmislja kake ce posljedice imat ti zakon, koliki kreten moras bit da u drzavi cija polovica prakticki ZIVI od turizma zabranis pusenje u restoranin i kaficin, pa covik je BOLESTAN

a oni ministar zdravtva najboje mu je da proguca dvi kutije apaurina jerbo ti covik nie zdrav u glavi

mi radimo samo liti i imamo poluotvorenu taracu pa nije problen, ali sta je sa diskon, zatvorenin klubovan, pa jebate doce ti gost ostavi ijadu ili vise kuna u jednoj veceri a ti mu moras rec da ne smi zapalit duvan, ca ce napravit ti gost? otice ca i vise se nece vratit nego ic u crnu goru ili grcku

to je jedan primjer, ima ih jos miljun, lipo rec ko oce doustit pusenje u svon objektu, firmi, nije bitno nek dopusti ko nece nece i sta sad koda cemo pumirat svi oduvana nismo dosad pa i necemo

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
moderator
Jurra kaže...

Time sto nisam popusio tvoju logicku pogresku argument iz autoriteta? Obrazlozi molim te kakav je to nacin na koji pisem - i molim argumente.
16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Jurra kaže...

Time sto nisam popusio tvoju logicku pogresku argument iz autoriteta? Obrazlozi molim te kakav je to nacin na koji pisem - i molim argumente.
 ...očekivao sam da češ mi to odmah prebaciti...Smijeh bolje ikad nego nikad...pozdrav, ostao sam bez teksta...Mršti se
17 godina
seneka kaže...
Hahaha, cilj opravdava sredstvo! ;)
Pazi, gledam te!
17 godina
moderator
ribar kaže...

ovi zakon je za *urac, sanader je nepsosobni kreten koji vise ne zna ca bi radija pa izmislja zakone koje ima europska unija (ebala ga ista), a da uopce ne razmislja kake ce posljedice imat ti zakon, koliki kreten moras bit da u drzavi cija polovica prakticki ZIVI od turizma zabranis pusenje u restoranin i kaficin, pa covik je BOLESTAN

Ubuduce se suzdrzi od takvog vrijedjanja, jer ce biti sankcija.
Tim vise jer "krivnju" svaljujes na Sanadera/Milinovica/koga vec, sto je besmisleno jer je zakon izglasao Sabor (samo dva-tri zastupnika su bila suzdrzana ili protiv) i prilicno sam siguran da ga podrzava vecina gradjana Hrvatske.
16 godina
neaktivan
ribar kaže...

a oni ministar zdravtva najboje mu je da proguca dvi kutije apaurina jerbo ti covik nie zdrav u glavi

mi radimo samo liti i imamo poluotvorenu taracu pa nije problen, ali sta je sa diskon, zatvorenin klubovan, pa jebate doce ti gost ostavi ijadu ili vise kuna u jednoj veceri a ti mu moras rec da ne smi zapalit duvan, ca ce napravit ti gost? otice ca i vise se nece vratit nego ic u crnu goru ili grcku

to je jedan primjer, ima ih jos miljun, lipo rec ko oce doustit pusenje u svon objektu, firmi, nije bitno nek dopusti ko nece nece i sta sad koda cemo pumirat svi oduvana nismo dosad pa i necemo

Evo jedan primjer kako taj zakon funkcionira ovdje (Norveska):
kad se ljudima u kaficima pusi, izadju vani ispred vrata ili na grijane male terase, zapale si cigaretu, popricaju medjusobno, kad je popuse se vrate unutra u drustvo. Obicno izadju jednom u 30ak-40ak minuta.
U disko klubovima se ne pusi, i vlada isti zakon: kad netko hoce pusiti, izadje vani. Isto tako i u restoranima, sa iznimkom da se u restoranima ne smije ni na terasi pusiti, jer tamo moze biti gostiju koji jedu.
Da li si primjetio da sam napisao da su ti objekti puni ljudi, i pusaca i nepusaca? Nitko nije iz inata odlucio ostati doma i ne zalaziti u te objekte; izlazi se kao i normalno, sa malo drugacijim pravilima.
NITKO oko toga ne radi probleme, NIKAD nikoga nisam cuo da se zali, NIKAD nitko nije dizao paniku oko toga i busao se u prsa kako su mu oduzeta temeljna ljudska prava.
Ova panika koja se dize je tipicni idiotizam i malodusnost balkana.
Kad mi odgovara, srcem i dusom za gol, kad mi ne odgovara, fuj fuj drzava, kradu nas, bla bla bla....
Iovako ionako su te cigarete toliko jace od vas da ce te se priviknut s vremenom, i lijepo kulturno izac van iz zatvorenog prostora. Nitko vam NE BRANI DA PUSITE, jednostavno vam brane da trujete druge oko sebe. Ako vam je tako tesko napraviti 3-4 metra hoda do ulaznih vratiju, tamo si pripaliti svoj otrov, pa se vratiti kad zavrsite, i ako vam se to cini takvim uzasnim poduhvatom i tlacenjem, onda mislim da vam nitko vise nema sta rec, jer je to fanatizam krajnje vrste.
P.S.
Bas sam gledao Ghostbusters 2 ovaj vikend. Citiram NYC gradonacelnika: "Being miserable and treating other people like dirt is every New Yorker's God-given right."
Ibanez RG1527 * Mesa Simulclass 2:90 * Mesa Triaxis (4th edition) * TC Electronics GMajor * Marshall JCM 1960 * Behringer FCB1010 + UNO mod * iPc + Ubuntu Studio * Van Den Hull D501 silver
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 10:34 (Deus ex machina).
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
...rječi koje upotrebljavamo najviše govore o nama samima...
...a kako to funkcionira u npr. Austriji? Da li je i to idiotizam ili nastojanje da zakon uvažava i interese manjine?
Činjenica, da je ova vlada napisala jedan rigidan netolerantan isključiv zakon, najbolje govori o toj vladi
i o shvačanju demokracije na balkanski način, teror večine nad manjinom...
a svi njeni apologeti i bukači... pa to se na ovim prostorima primjenjuje već gotovo jedno stoljeće...
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...
Deus ex machina kaže...
...a kako to funkcionira u npr. Austriji? Da li je i to idiotizam ili nastojanje da zakon uvažava i interese manjine?
Činjenica, da je ova vlada napisala jedan rigidan netolerantan isključiv zakon, najbolje govori o toj vladi
a svi njeni apologeti i bukači... pa to se na ovim prostorima primjenjuje već gotovo jedno stoljeće...
 ..ma već sam ti htio dati thumb up,ali ne mogu se složiti s ovim što sam podebljao..naime demokracija se uvijek tako može definirati,nije to balkanski specifikum..Namigiva..s ostalim se slažem..
moljac
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 11:19 (seneka).
16 godina
neaktivan
Novi zakon o pušenju

...može ako čemo se držati socijalističkog rječnika stranih riječi i prakse gušenja sloboda, ali to onda nije

demokracija...nisam niti rekao da je to samo "balkanski specifikum" nego je riječ o tom prostoru...Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 11:35 (Jurra).
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...može ako čemo se držati socijalističkog rječnika stranih riječi i prakse gušenja sloboda, ali to onda nije demokracija...

...osnovna prednost demokracije je promjena vlasti i refome nenasilnim sredstvima..znači na izborima..
Što se tiče demokracije na " balkanski način" slažem se samo u dijelu da trenutno uživamo u demokraciji zavičajno-nazadnjačkog-poseljačenog tipa,ali to nema veze s ovim zakonom o pušenju(bar ne u svojoj biti)..
Donjele su ga i zemlje s dužom demokratskom tradicijom,a u razloge zašto su naši prekopirali najrigidniji ne bi sad ulazio,jer ide van teme..
friendlyOsmijeh
moljac
16 godina
neaktivan
Novi zakon o pušenju

...ti si sad počeo kao neki, pisati školsku lektiru...pa valjda je jasno o čemu govorim...promašio si temu...Mršti se

17 godina
neaktivan
ribar kaže...

Daj se skuliraj i razmisli.
Dobar dio turista koji dolaze žive u zemljama di je zabranjeno pušenje, pa su navikli na to.
Neće nikakav turizam patiti zbog zabrane pušenja.
Ima tu drugih faktora, ali pušenje sigurno nije jedan od njih,
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan

Pa ljudi, nije birtija zdravstvena ustanova.

I čak se i slažem s tom antipušačkom kampanjom u svim dijelovima osim u birtijama. I niti jedan 'gazda' ne otvara lokal da gleda ljude kako se druže; osnova je prodaja pića. A koliko mi se čini, većina onih koji pije i puši. A nepušačima je vrhunac lumpanja u birtiji uz 1 gusti sok, pa ako ništa drugo, to nije dobar financijski potez. Pa je osnova dolaska u birtiju opuštanje i zabava. A pušač koji mora paziti da slučajno ne zapali u birtiji, već mora ići van, to više ne smatra opuštanjem i zabavom, pa zato ne dolaze više, a ne iz revolta prema zakonu..

A ako turizam neće patiti, u što baš nisam posve siguran, zasigurno mu taj zakon neće niti pomoći.

17 godina
moderator
Jurra kaže...
Deus ex machina kaže...
Interes manjine? Pa najmanja manjina tu su konobari, kojima je to radno mjesto (vec je godinama pusenje zabranjeno na radnim mjestima - znaci, zakon je stitio sve osim konobara!) - zar je njima u interesu provoditi 8 sati dnevno, 5-6 dana na tjedan u zadimljenim prostorima, unistavajuci si zdravlje?
Aha, znam, nisi mislio na tu manjinu, jel - bitno je samo da su zadovoljena "prava" tvoje manjine ("prava" koja zapravo nemas prema Ustavu Republike Hrvatske). Belji se
.
To sto u nekim drzavama manjina namece neke svoje ideologije vecini, to nece dugo potrajati. Kad se malo klima promijeni, popustit ce i Njemacka, a nakon toga i Austrija - nista se ti ne brini - nece promjene ici u drugome smjeru. Pusenje u javnim zatvorenim prostorima je trovanje i maltretiranje nepusaca i konobara - tako nesto se ne moze dovijeka dopustati. Nije mi jasno zasto se uopce tako dugo i dopustalo.
Jurra kaže...
Zar demokracija ne znaci da "vlada narod"? Narod ne zeli da se pusi u javnim zatvorenim prostorima. To sto manjina zeli nije dovoljan razlog - manjina moze upraznjavati svoju ovisnost i tamo gdje nikoga ne truje. Zasto bi trebali manjini davati neke posebne privilegije? Po cemu su to pusaci posebni da bi radi njih trebali stvarati zakone koji ce im dozvoljavati da krse drugim ljudima Ustavom zajamcena temeljna ljudska prava?
Jurra kaže...

...može ako čemo se držati socijalističkog rječnika stranih riječi i prakse gušenja sloboda, ali to onda nije

demokracija...nisam niti rekao da je to samo "balkanski specifikum" nego je riječ o tom prostoru...Mršti se

Nadam se da ne impliciras da je trovanje i maltretiranje drugih ljudi - sloboda! Pusenje nije zabranjeno, cigarete nisu zabranjene, i dalje mozes dimit tamo gdje neces nikog trovat - znaci, imas slobodu - gdje nikome neces krsiti tudju slobodu, tudja temeljna ljudska prava. Nitko ti ne moze dati "slobodu" da krsis tudju slobodu. Sloboda jednog covjeka prestaje tamo gdje pocinje sloboda drugog.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 12:55 (mbaksa).
17 godina
moderator
bed kaže...

Pa ljudi, nije birtija zdravstvena ustanova.

Pa tko je ista takvog rekao? No, zar to sto nije zdravstvena ustanova znaci da treba dozvoliti trovanje ljudi cigaretnim dimom? Ni skola nije zdravstvena ustanova. Ni bilo kakav ducan ili tvrtka nisu zdravstvene ustanove pa svejedno pusenje nije dozvoljeno.
16 godina

Kako bi reagirali da ja vama svaki puta u kavu malo arsena metnem?

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...Bukva kaže...
...na sve njihove riječi mogu samo ponoviti...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 14:38 (Jurra).
17 godina
moderator
Jurra kaže...
mbaksa kaže...Bukva kaže...
...na sve njihove riječi mogu samo ponoviti...
Mozes ti to ponavljati unedogled - ne znaci da ce postati istina. Cinjenica je da ne reagiras na nase konkretne prigovore zato jer nemas argumenata. Tu tvoju "cinjenicu" smo ti argumentirano pobili. Umjesto da svom silom neistinu proglasavas cinjenicom, komentiraj nase konkretne odgovore.
16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Mozes ti to ponavljati unedogled - ne znaci da ce postati istina. Cinjenica je da ne reagiras na nase konkretne prigovore zato jer nemas argumenata. Tu tvoju "cinjenicu" smo ti argumentirano pobili. Umjesto da svom silom neistinu proglasavas cinjenicom, komentiraj nase konkretne odgovore.
 ...a koji su to tvoji konkretni prigovori na:
"...a kako to funkcionira u npr. Austriji? Da li je i to idiotizam ili nastojanje da zakon uvažava i interese manjine?
a svi njeni apologeti i bukači... pa to se na ovim prostorima primjenjuje već gotovo jedno stoljeće..."
možda si se samo kao pripadnik apologeta i bukača osjetio prozvan mojim tekstom, ali konkretan odgovor
na Austrijski zakon nisam nigdje vidio...
...a tko unedogled ponavlja svoju mantru, vidljivo je po broju postova koje si o ovoj temi napisao...Smijeh
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 16:43 (Jurra).
17 godina
moderator
Jurra kaže...
mbaksa kaže...
 ...a koji su to tvoji konkretni prigovori na:
Vidim da ti je promakao moj post - konkretni prigovori su ovdje.

Da samo dopunim misao vezanu uz Austriju - zar je Austrija nekakav autoritet na podrucju zakonodavstva i ljudskih prava? O cemu onda pricas? Vecina zemalja u Europi je zabranila pusenje u zatvorenim javnim prostorima. Nije mi jasno zasto sad izdvajas jednu zemlju koja je u manjini i koja ne predstavlja autoritet. Hvatas se za slamke. Radis logicku pogresku argument iz autoriteta - Austriju predstavljas ko nekakav autoritet za zakonodastvo i ljudska prava, sto ona nije.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 16:57 (mbaksa).
16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Vidim da ti je promakao moj post - konkretni prigovori su ovdje.
... i ti to zoveš konkretnim prigovorom na:
"...a kako to funkcionira u npr. Austriji? Da li je i to idiotizam ili nastojanje da zakon uvažava i interese manjine?"Smijeh
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 16:59 (Jurra).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice