Nositi nož u avion zaključana tema

poruka: 53
|
čitano: 19.012
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nositi nož u avion

Ma krivo ste shvatili..ovo nije za svaku situaciju, ne mozda ni za tu da te netko napadne, ali za ekstremne da, da odredjenu dozu sigurnosti..

E sad, dvosjekli mac..Izvadite noz, netko ce odustati, otici, a netko ce izvaditi nesto jos jace, tipa pistolj..Zakon nalaze da za hladno oruzje nije potrebna dozvola, noz smijete nositi ako nije duzi od sirine dlana, tj, prstiju bez palca..

A to stoji sto govorite za samoobranu..netko te napadne, i jos te tuzi jer si ga vise ozljedio samoobranom..katastrofa..

Uvijek se sjetim one epizode neke serije, nisam siguran koje, gdje lopov se ozljedi prilikom kradje u necijoj kuci, i sudi ga i dobije odstetu, mislim da su cak Bracne vode..haha

18 godina
protjeran
Nositi nož u avion

Only in croatia.{#}

14 godina
Re: Nositi nož u avion
hellbyte0 kaže...

Only in croatia.{#}

Nisi bio u Bosni ili Srbiji {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
18 godina
protjeran
pr0n_addict kaže...
hellbyte0 kaže...

Only in croatia.{#}

Ah sorry, ali sve nas smatram od ovih krajeva istom paštom.{#}

17 godina
neaktivan
Nositi nož u avion

Boze sacuvaj, ide u stranu zemlju na odmor, a njega beru brige oko toga kako ce ponijeti svoj noz sa sobom...

Hypnotize me, mesmerize me, drain the color from my eyes
14 godina
hellbyte0 kaže...
pr0n_addict kaže...
hellbyte0 kaže...

Only in croatia.{#}

Ah sorry, ali sve nas smatram od ovih krajeva istom paštom.{#}

If you say so... {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
18 godina
pr0n_addict kaže...

Pa što bi trebao napraviti - dopustiti mu da me se opljačka, osakati ili čak ubije!?

Predlazem pistolj. Nozevi su komplicirani za upotrebu, i bez dobre obuke vise stete nego koristi. Pistolji su u pravilu puno jednostavniji: usmjeris u metu i stisnes okidac. Jedino moras pazit da ti se meta previse ne priblizi. Dakle, bjezis, da se udaljis malo, vadis pistolj, a ako te meta i dalje prati, bang-bang... {#}

A to da li ces u zatvor kasnije ili ne, potpuno nevazno. Bit ces ziv, to je jedino bitno...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 22:54 (SupremeCommander).
17 godina
Nositi nož u avion

mozda da i rucnu bombu uzme, ako ce ih bit puno u grupi samo nek baci i nek bjezi.

14 godina
Nositi nož u avion

Kakav smjeh!! {#}

Peace!
16 godina
protjeran
Nositi nož u avion

Ručna bomba se lako može otkotrljati ako je teren neravan te tako prouzročiti pogibelj civila.

Ja predlažem C4.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
14 godina
Nositi nož u avion

Ma ovo je još bolje... 1200 rpm-a

Ima da ih napola prepolovi {#}

Inače ne nosim nož tipa bowie nego postoji nešto što se zove EDC (iliti everyday carry).

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 0:00 (pr0n_addict).
18 godina
pr0n_addict kaže...

Nisam ga ni ja nikad morao koristiti, ali ja inače izbjegavam potencijalno nasilne situacije - ovo je samo "u slučaju najgoreg" rekli bi.

Ja nikada nisam tako razmišljao, ići u grad i misliti kako će me netko napasti. Šta se onda i voziš u blindiranom autu npr.? Da te zaštiti, u slučaju najgorega. Sigurno je sigurno ipak. {#}

Apple or Alien kaže...

pa ja ne kažem da ga hoću u avijon nositi, nego u kofer, i koliko vidim to mi nece uzeti,,, daj molimte objasni kako noz moze biti drveni hahahaahahah !!!!!!!!!!

Drveni nožić je tu sarkazam. Ajd mi ti reci kako bi netko uopće prošao kroz detektor metala sa nožem u džepu? I da, šta nikada nisi vidio djecu da imaju drvene noževe/mačeve kada se igraju? Moj instruktor Krav Mage ima plastične noževe i pištolje za demonstracije također. Ako ćemo već pametovati...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
16 godina
Nositi nož u avion

Znam nekoliko likova koji furaju u torbama skolskim : Pendreke, surikene, boksere, teleskope, nozeve...

Za sada je vrh jedan lik koji je u skolskoj torbi nosil bayonetu sa 27 cm ostricom. 

18 godina
Nositi nož u avion

Ja sa sobom nosim ovo:

Jos me nitko nije pokusao opljackati...  

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
14 godina
protjeran
Nositi nož u avion

U avion nemožeš ni gillette žilet unijeti,NIJE DOZVOLJENO NOSITI HLADNOKRVNO,VATRENO,PLINSKO,ZRAČNO I BILO KOJE DRUGO ORUŽJE!

14 godina
protjeran
Nositi nož u avion

Ja uvjek imam svoj EDC,ali imam i SK (Survival kit)

U njima su:Prva pomoć(flasteri,octenisept,alkoholne maramice,traka,gaza)

2 noža,jedan preklopni(victorinox hunter) i jedan iz Lidla kojeg sam platio 30kn a odličan je

Multitool,ne nosim ga uvijek,al nek se nađe!

Svjetiljka fenix PD10 ili LD05

Zviždaljka,kompas,žica(bakar,1 metar,namotana u krug promjera 1.5cm)

Petzl naglavna lampa,zakačim je otraga na bicikl ili na ruksak pa nek me vide ljudi :D kad mi ruke trebaju bit slobodne

Onda imam razbijač stakla-benchmade, s rezačem za pojas,lampicom,nožićem,zviždaljkom

Upaljač/brenner

Monokular/dalekozor

Papreni sprej

2x USB 8gb

Rezervne baterije,traka za popravke,razne vrste konopaca

Ljepilo koje još nisam upotrijebio i možda ga izbacim

10 zip traka oko kojih su omotane gumice

2 okrugle svjećice

Spremnik za novac/šibice/tablete/sredsta za potpalu...

sredstvo protiv komaraca

krema za sunce

astro folija

vata za potpalu

povećalo

kemijska-kubotan

blokić xD

firesteel

igla i konac

sapun

prijeklopna četkica za zube s pastom

žlica/vilica(s jedne strane žlica,s druge vilica)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 11:57 (Ghettoblaster :)).
17 godina
Nositi nož u avion

ja nikad i nigdje ne idem sam....uvijek ide frend samnom....

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
14 godina
protjeran
Nositi nož u avion

Najbolje za samoobranu koristit papreni spray,neće ostavit posljedice na napadaču,a ti imaš 10 minuta za bijeg

15 godina
neaktivan
Nositi nož u avion

Kupi na njuskalu atomsku bombu i vozi {#}

ivek
15 godina
protjeran
Nositi nož u avion

U Milanu mi se dogodio najsmješniji događaj ikad na aerodromu. Ide mi torba kroz x-ray i izađe, policajac je uredno otvori i izvadi samo pernicu (da, imam 28 i furam pernicu:P) izvadi šestar i baci iglu od šestara u smeće a švicarski nožić ostavi u pernici hehe

14 godina
protjeran
chemmy kaže...

U Milanu mi se dogodio najsmješniji događaj ikad na aerodromu. Ide mi torba kroz x-ray i izađe, policajac je uredno otvori i izvadi samo pernicu (da, imam 28 i furam pernicu:P) izvadi šestar i baci iglu od šestara u smeće a švicarski nožić ostavi u pernici hehe

Čoek pazi,da ti nebi pernicu probušio ili da se ne ubodeš  {#}

15 godina
neaktivan
Nositi nož u avion

ne znam za vas al ja sa ovim idem vani

je kako si
17 godina
neaktivan
Nositi nož u avion

Sad već kenjate na +40.

Jedino šta ćete sigurno unest u avion je vaša kita.

World Championships: 7, GP started: 296, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,534
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice