Izgleda da se onaj stišao
, ali bolje da ne kažem ništa jer ovdje ima svega, evo dimi se 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa bolje je tamo bar pričan s ljudima koje znan.
Pa što još radiš ovdje
(šala)
Izađi van i pričaj sa njima do mile volje, a ovdje pričaš sa jednim širim slojem ljudi koje vjerojatno nikada nećeš upoznati
Šta radite na forumu bolje na face-u ko ja!
A reklamiraš drugi site

Inače mislim da je face i ostalo samo za nesocijalizirane ljude koji umiru od želje da dobiju pažnju (naravno ne mislim da su svi takvi, nego je to moje generalno razmišljanje o takvim stvarima)
Ja koje znam da su ovisni o fejsu, su normalni ljudi koji kad su na netu samo su na njemu neznaju ni za jeDnu drugu stranicu
.
Pa bolje je tamo bar pričan s ljudima koje znan.
Pa što još radiš ovdje
(šala)
Izađi van i pričaj sa njima do mile volje, a ovdje pričaš sa jednim širim slojem ljudi koje vjerojatno nikada nećeš upoznati
daleko o boljim temama i inteligentnijim ljudima... ovo se nije odnoslio na mene.... hehehe
Najbolje je nemiješati se, kažem iz iskustva.
, nemoj ogladniti od dima ako bude dobro mirisao
.
Imam prijatelja i kada idemo van on se ne odvaja od face-a i iphonea s kojeg piše tamo. To meni djeluje bolesno
.
Hehe evo opet kobase i čevapi se njuše, odmah sline na usta i životnijski instinkt za preživljavanje 
EDIT ja imam točno 3425 poruka
.
Hehe evo opet kobase i čevapi se njuše, odmah sline na usta i životnijski instinkt za preživljavanje 
SPAMER....
Tko je potpalio roštilj? 
Moji susjedi, samo čekam par narodnjaka kada se zaori, onda ih idem ko zecove pobiti
Za sada samo se njuše čevapi i ostalo (mislim da i piletinu njušim)
.
Dođe mi sada da odem pojesti meso koje sam prije 2 sata ispeko
.
Joj pokušavam se sjetiti jedne pjesme, ali izgleda more ispralo mozak (a ne bi se čudio)
Moji susjedi, samo čekam par narodnjaka kada se zaori, onda ih idem ko zecove pobiti
Za sada samo se njuše čevapi i ostalo (mislim da i piletinu njušim)
Da si mi susjed, jadan ja
, zapravo moj čale jer jedino sluša cajke, a ja sve osim toga, pa se borima za prevlast
.
Joj pokušavam se sjetiti jedne pjesme, ali izgleda more ispralo mozak (a ne bi se čudio)
U
onda se ne sjećaš da si rekao da ćeš mi dat 4750 
jos malo pa ce allo allo yeaaa :D i iza toga neka emisija pa BRACNE VODE 
Znaš ovdje su malo drugačiji mentaliteti, pjeva se uglavnom o ribicama, jančićima i tako tim stvarima (iako kraj mene možeš slušati što želiš, jedan priajtelj sluša cajke, a drugi je punker, a trećiheavy metal, a ja moram slušati njih dok sam vani, a kada sam doma ori se Tupac uglavnom, kao sada)
U
onda se ne sjećaš da si rekao da ćeš mi dat 4750 
Haaaaaaaa, a onu FX5200, da da, sada mi je jasno
Znaš ovdje su malo drugačiji mentaliteti, pjeva se uglavnom o ribicama, jančićima i tako tim stvarima (iako kraj mene možeš slušati što želiš, jedan priajtelj sluša cajke, a drugi je punker, a trećiheavy metal, a ja moram slušati njih dok sam vani, a kada sam doma ori se Tupac uglavnom, kao sada)
Zaslužio si kuhanog zeku. 
Why, no dobor kada se nudi DAJ MI GA 

Why, no dobor kada se nudi DAJ MI GA 

hahaahahahahhaahhahahhahhaahahahh
Treba mi jedna pjesma, nikako da ju nađem
, prije sam ju gledao na MTV(dok mi nije krepala sateliska
).
U njoj neki crnac na plaži sa nekim ženskima, i pjeva na engleski a neznam napisati pa ču u prijevodu "odakle ti ta ljepota(crnac). od moje mame(ženske)"
Hvala stvarno ako netko zna, tražio i nikako da ju nađem.
O Hvala ti, samo neka mi ga ovaj barba fino očisti i može pod peku sutra (umjesto riba (životinja) koje sam danas nahvatao)
a jbga takva su vrimena... nema meni do mojih nigera...
Eh još nisam stavio ona 4GB RAM-a. I ovaj Assassin Creed mi se ne sviđa. Idem oprobati neku drugu, call of duty možda ili ipak nešto normalnije kao Simutrans
Meni je Simutrans zakon, da li ga je igrao tko
Večer ekipa! Samo da vas pozdravim. Ne smijem se vele zadržavati. Promet mi je u tijesno pa se moram čuvati. 
Pa di ste? 
Večer ekipa! Samo da vas pozdravim. Ne smijem se vele zadržavati. Promet mi je u tijesno pa se moram čuvati. 
Jel ti u autu.