včr
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra večer svima....
OTVORENO!!
Večer ljenguze jedne! Šta je svi postali jako fini i nitko više ne ronda po birtiji. Cccccc
Bok svim nehrkalicaama, tak ti to ide da kad jetra ode na dopust onda nema više rondanja po birtiji jel.
laku noc!odoh u krpe
vecer
.r
Večer svima...
@XXX: zar još postoje urari u ZG? Mislim da su se sveli na zamjenu baterija.
Ako netko ima volje nek baci malo oko ovdje, svaka pomoć se cijeni.
@XXX: zar još postoje urari u ZG? Mislim da su se sveli na zamjenu baterija.
Nemam pojma, ali ako ima, trebam jednog...
večer,
Zakaj neki od vas ne spavaju do 6 ujutro??
večer,
Jer spavamo do 7.
večer,
Jer spavamo do 7.
Jesam se nasmijao dok sam skužio što sam/si napisao. :D
veče
veče
manje
tanje
Također se upisujem u nespavalice :)
Također se upisujem u nespavalice :)
včr i tebi,bio bi red rundu okrenit ;) žensko ili? xD
Evo ga
Nadam se da neće ove nespavalice ovdje provesti Novu?
vecer!
ma bio kod prijatelja na kominu,jeli zeca, pa se sad vratio,eto da malo posjetim nehrkalice jel...bio bi red :P rambox sta ima nova kod tebe,mario kako si mi...
vecer!
Ko sila je tebe natjerala u Nehrkalice ili si ipak došel dobrovoljno jel.
ma bio kod prijatelja na kominu,jeli zeca, pa se sad vratio,eto da malo posjetim nehrkalice jel...bio bi red :P rambox sta ima nova kod tebe,mario kako si mi...
Pa kak vas ni sramota jel uh, pa jedete te jadne i simpatične zečeke bolje bi bilo da ste se ulovili salame te kruha pa za kraj čokolade. Zecove treba pustit nek trče okolo i dalje, i eto trbuh sit i duša čista kaj nije tak poštenije jel.
Kod mene je situacija ok ide pomalo gura se kaj drugo.
Kako mogu biti kad u ovaj sat crtam. Cult u pozadini malo smiruje situaciju.
@rambox: ti reče da samo mjuzu slušaš (tekst i ostalo te ne zanima). Početak She Sells Sanctuary je jedan od legendarnijih za koje ja znam.
@rambox: ti reče da samo mjuzu slušaš (tekst i ostalo te ne zanima). Početak She Sells Sanctuary je jedan od legendarnijih za koje ja znam.
autocad? evo ja jedva cekam da zavrsim faks pa da se bacim u offshore vode,cuo sam da je tu placa jedna od boljih ,al eto ima jos do toga
AutoCAD i njegovi derivati.
Koji faks je u pitanju? Što se tiče plaće, sve ovisi o poslodavcu.
...
Pa tak je da samo mjuza se broji, no ipak jako bode u oči ta kičasta grozota oblačenja rokera u osamdesetim godinama kaj ne.Pogledaj ovaj dolnji primjer fučkaj ga sad, žute hlače+odjelo/pa crvene hlače tri broje veče+omotan tepihom/ i onda kombinacija ultra širokih hlača sa potkošuljom jezuš kristuš.
Dobra večer svima...
Molim te proli te ostanjke tog grabenvalera, nemoj to više piti plz.
Dobra večer.
Pa tebe su potpuno preobratili. Jesi li siguran da je ova doktorica pikala analgetike a ne nešto drugo. Još ćeš mi početi pisati da prestanem jesti.