Pa lijepo je rekla da mora ispeći svu silu kolača. Znaš kakvi smo kad je hrana u pitanju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa lijepo je rekla da mora ispeći svu silu kolača. Znaš kakvi smo kad je hrana u pitanju.
Ma jok nije pečenje kolača razlog njezinog izostanka, nema šanse pa ionak znaš da ona nemre bez nas jel znači negdi je očito zapelo.
Jel moguce negdje razmjenit novčenice po 100, 200 kn u po 1000kn
Banka...
Jel se placa to sta?
večer
Nisam siguran je li protiv pravila, ali riskirat ću :D
Kemičari iz moje škole su sudjelovali na nekakvom natjecanju, ugl. treba skupiti što više glasova do ponoći kako bi bili prvi. Bjelovar bježi za nekih 100-tinjak glasova... Ako dobijemo, imamo dan bez odgovaranja što zvuči malo, ali vrijedi mnogo :)
Zamolio bih sve da izdvoje 36 sekundi i stisnu "GLASAJ" na ovom LINKU. Hvala unaprijed!
Modovi, sorry ako je protiv pravila
Otvoreno!
Čuj, ipak si ti paranormalna, nije to za šalu. Daj pomozi onome s konektorima, tko zna što će ekipa izmisliti.
U ovoj državi smo svi paranormalni.
Već su mu pomogli, kasno palim danas.
@Darkerica: Ništa onda, poslušaj ovih par pjesmica, možda te rapolože.
Sad ćemo čekat da doleti Rambox i odrekne me se preko narodnih novina
Sad ćemo čekat da doleti Rambox i odrekne me se preko narodnih novina
Zakaj? Malo cmizdrenja ne škodi!
Jel u to ulazi i gledanje i cmizdrenje na meksičku sapunicu za teenagere?
Jedna prigodna
Bok svim nehrkalicama, kakve su to podmetaljke sa videom kojeg se nemre nit gledat u ovoj Hrvaškoj zabiti jel.Baš si me razočarala jel, a ja sam mislil da budemo odjahali zajedno u sumrak jel.
Kakva je sad to limunada jel pa daj nekaj malo konkretnije sunce mu žarko.
Večer.
malo je prehladno za motor...al ak nabaviš mustanga il Buicka iz '70-tih tvoja sam
Vidim da nisam baš nešto puno propustio.
Večer.
Opet novi curičak na avataru jel.
Eto me uskoro pakuj kofere ja stižem sa žutanjakom, samo molim ljepo dočekaj me bez grudnjaka ispod majce jel i onda nema frke.
Vidim da nisam baš nešto puno propustio.
Noup..baš ništa...svi se nešto ulijenili i čmrlje po kutovima.
Na zapovjed...samo požuri jer ćem se smrznut
I nek usput pripremim i klopu za put jel?

veče
červe
Da normalno spohaj jednog piceka, pa još zamotaš u aluminij jednu tepsiju štrudle od jabuka a za kruh se budemo pobrinuli usput.
Bok svim nehrkalicama, to je bio pozdrav u prazno kaj moš ništa.
veče
Minjaj svoj avatar pod hitno, jer pršut je od svinje sa smetlišta a Kerum je dekintiran i nema frke.
Da normalno spohaj jednog piceka, pa još zamotaš u aluminij jednu tepsiju štrudle od jabuka a za kruh se budemo pobrinuli usput.
Iiiih ko vrag vidio kupovat kruh...ispečem ja domaćeg, još i ajvara uzmem i gozba samo takva
Dobra večer svima...
juuuj pala sam s stolice...pa ti mene braniš
Ja to, onako humanistički, štiteći manjinu...
Dobra večer svima...
Ja to, onako humanistički, štiteći manjinu...
I treba nisam manjina, tu nas toliko malo ima(ako ne računaš Aliserku) da bi trebale bit ugrožena vrsta...ko velebitska degenija
I treba nisam manjina, tu nas toliko malo ima(ako ne računaš Aliserku) da bi trebale bit ugrožena vrsta...ko velebitska degenija
A dobro, nemoj sada u priču uvlačiti Aliserku. Ne kuha, štrajka ko lokomotiva,.... Ona ti je primjer negativne manjine, sve joj je teško.
ko i neki iz "većine" koji samo nabrajaju šta treba skuhat i oprat
ko i neki iz "većine" koji samo nabrajaju šta treba skuhat i oprat
A bolje i tako nego da su napasni i stalno rade presing na mozak.