Kopati krumpir :D
Pripazi joj na nokte, zna se zemlčlja zavući pod njih...
Kopati krumpir :D
Da na nokte...nek pripazi na nekaj drugo 
Na to će XXX pripaziti.....
Nek pati 
Nek pati 
znala sam ja da ti imaš s&m sklonosti 

Više mazo nego sado...
Čini li mi se ili je youtube down?
EDIT: Sve mi se čini da je to neko maslo anti google+ armije
Više mazo nego sado...
pa nije ni to loše 
i meni se čini da je 
"A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation." 
EDIT: definitivno crklo
Više mazo nego sado...
pa nije ni to loše 
i meni se čini da je 
"A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation." 
EDIT: definitivno crklo
Primoran da slušam pjesmu koju mrzim , ako prebacim slušat ću k....xD
Večer btw
Večer btw
Pikaj, neke pjesme rade samo moraš par puta reloadat 
Večer btw
Pikaj, neke pjesme rade samo moraš par puta reloadat 
Vidi baš,neke idu 
Vidi baš,neke idu 
Europa opet radi, Amerika still down 

Bitno da meni Doctor Who soundtrack opet svirucka a njih ko šiša 
Vidi baš,neke idu 
Europa opet radi, Amerika still down 

Bitno da meni Doctor Who soundtrack opet svirucka a njih ko šiša
Bok svim nehrkalicama, kakav sad Doctor Who kaj nema ništa onak malo egzotičnije za bacit na uho jel.
Jok, trenutno je Murray Gold na tapeti.
Nama je lako mi se banđamo s mjuzom jel, a pogleč dole kaj ovi brojni moćni Tornadosi rade po centralnoj Americi fučkaj ga sad.Hebiga sad kad su im kuče večinom drvene, šta može i ostat ništa ko da je neko sve pomel s velikom metlom sad je kuča tu a za dvajst minuta više nema ničega.
 a pogleč dole kaj ovi brojni moćni Tornadosi rade po centralnoj Americi fučkaj ga sad.Hebiga sad kad su im kuče večinom drvene, šta može i ostat ništa ko da je neko sve pomel s velikom metlom sad je kuča tu a za dvajst minuta više nema ničega.
http://www.weather.com/video/it-was-completely-gone-41320
http://www.weather.com/video/illinois-recovering-as-multiple-tornadoes-touch-down-41299
Otvoreno.
Dobra večer.
Hahooj 
dobra večer dame i gospodo
čer :)
dobra večer dame i gospodo
Šime kako Skyrim?
E slušaj trebao bi malo kapara jedno 25kg pa mi se javi na pp ako ide.
zjevvvvvvv
ne zjevaj odmah će ti se neki od vagona prikopčat 
Edit: baš gledam prognozu za idući tjedan i malo mi je mukica...razmišljam o tome da emigriram u Mexico 
Baš budem :)
čer :)
Bok svim nehrkalicama, čiju čer si za rit primil jel.
ne zjevaj odmah će ti se neki od vagona prikopčat 
Edit: baš gledam prognozu za idući tjedan i malo mi je mukica...razmišljam o tome da emigriram u Mexico
Ma kakva hladnoče to je sve nula bodova, sjeti se prošle zime dok je po danu bilo -10 i snijega preko glave jel.Ako to kaj vidiš u toj prognozi, usporediš sa tom situacijom od prošle zime onda nema frke bit če ugodno i toplo bez greške.
 sjeti se prošle zime dok je po danu bilo -10 i snijega preko glave jel.Ako to kaj vidiš u toj prognozi, usporediš sa tom situacijom od prošle zime onda nema frke bit če ugodno i toplo bez greške.
Bok svim nehrkalicama, čiju čer si za rit primil jel.
Nečiju jesam :)
Ma kakva hladnoče to je sve nula bodova, sjeti se prošle zime dok je po danu bilo -10 i snijega preko glave jel.Ako to kaj vidiš u toj prognozi, usporediš sa tom situacijom od prošle zime onda nema frke bit če ugodno i toplo bez greške.
 sjeti se prošle zime dok je po danu bilo -10 i snijega preko glave jel.Ako to kaj vidiš u toj prognozi, usporediš sa tom situacijom od prošle zime onda nema frke bit če ugodno i toplo bez greške.
Prošle godine je počeo tek u siječnju, nek čeka do tad. 
Kako me živciraju ovi moji stari legosi s tom PC nadogradnjom,ja sam stavio rame,ja sam proc jači itd izišo van da se družimo i pričamo o utakmici Hrvatska-Island a oni počeli temu "o glupoj nadogradnji PC-a" 
Ništa nakraju se pokupio i reko  bog pajdaši ko vas hebe vas i vaše nadogradnje ja imam moju kantu koja me dobro služi 
I onda si došao na informatički forum 

I onda si došao na informatički forum 

Nespavalice koje su užitak za zahebanciju i veselje a što se tiče informatičkog foruma to su ti teme slike moga hadwera,kupnja računala do 3000kn itd