On je samo mislio da je podvalio krivi ključ jer sam ja zamjenila krivi za pravi pa sad ja imam pravi iako on misli da ja imam krivi 
Šta misliš tko vam čisti flašice svaku večer 
Sutra uflaše ide šimino extra djevičansko ulje.
On je samo mislio da je podvalio krivi ključ jer sam ja zamjenila krivi za pravi pa sad ja imam pravi iako on misli da ja imam krivi 
Šta misliš tko vam čisti flašice svaku večer 
Mislim stvarno pa zar me toliko mrziš pa me hoćeš otrovat dizelom? 
Bolje ne, ak pogodim nekog bit će mrtvih 
ccccc vas dva ko da ste zagorci...samo bi se tužakali. Ja sam već dovukla klopu i pijaču prije par dana. Ko vam kriv šta ste lajali na mjesec pa niste skužili 
Samo ti baci :)
Nedaj Bože :)
Nije tog bilo ovdje...lažeš :P
Str 506 
Evo bacam
Bok svim nehrkalicama, hm pa kakve su to sise jel dost su požutile da nije od predugog stajanja ili nekorištenja jel.
Da ne bi ispala nestašica sisa jel, eto dole jedan video pa šta bude bit če no prije gledanja obavezno skloniti djecu te starce a bome i ranjenike fučkaj ga sad.

Mislim stvarno pa zar me toliko mrziš pa me hoćeš otrovat dizelom? 
Nije dizelveć ulje iz getribe. Malo ćeš imati mekšu sto.icu, par dana i poslije sve 5. To je za tvoje dobro, poslije ćeš moći ponijeti 10 kolaca od jednom.
Nije dizelveć ulje iz getribe. Malo ćeš imati mekšu sto.icu, par dana i poslije sve 5. To je za tvoje dobro, poslije ćeš moći ponijeti 10 kolaca od jednom.
Isti vrag(evo sad možete reć da se ne kužim u sve živo
) Jako lijepo od tebe što se brineš za moju probavu al za tak nekaj mi je dosta litra mlijeka 
Nema kolaca više...danas odteglila zadnje 

Priznaj da si ti upravljala a dragi ih je navlačio na svojim leđima.
Priznaj da si ti upravljala a dragi ih je navlačio na svojim leđima.
On?
taj u životu 5 minuta nije u vrtu proveo...samo zna filozorirat..noup ja sam fizikalac u kući. Radim sve od natezanja kolaca, košnje trave(kosom flakserica mi je preteška za držat), farbanja, zabijanja čavala do betoniranja 
Jel bar kuha i čisti?
Noup, opet ja 
Pa koje su mu to kvalitete, da još nije deložiran?
Tehničar nije, to već znamo od prije....
Pa koje su mu to kvalitete, da još nije deložiran?
Tehničar nije, to već znamo od prije....
to je najvažnija kvaliteta...i to što može trpit moj karakter 
Ako je tako brnjica gore i ključ u bravu.
Meni il njemu? 
Meni il njemu? 
Njemu i nisam mislio doslovce već....
Ni ja nisam mislila doslovce 
LN svima 
Mario, razočarao si me.
Otvoreno!!
Dobro veče!

Červe
koji je jarac ovo vani? DVA stupnja...ak ovak nastavi sutra ujutro će mi se smrznut i ovo malo mozga šta mi ostalo 
Znaš proceduru, stisni se uz ovog svoga. Ako su mu noge hladnije od tvojih, potjeraj ga van iz kreveta.
Znaš proceduru, stisni se uz ovog svoga. Ako su mu noge hladnije od tvojih, potjeraj ga van iz kreveta.
Neeema...prazan krevet večeras
al budem natjerala ovu svoju čupavu lajavu beštiju da mi spava na nogama 
Pa šta nije mogao s nekog službenog puta donijeti električnu dekicu da te grije kad ga nema. Ovo mu je debeli minus.
Bok svim nehrkalicama, eh ti američki filmovi i veličanje njihove snage moči itd.
Kad smo več kod toga jel, eto dole jednog odlično iskombiniranog videa sa mjuzom koja je posuđena iz jednog recimo isto tak vrlo poznatog originalnog avijatičarskog videa e sad o kojem se to videu radi to bi ti ko stara đomba trebal znat jel.

Pa šta nije mogao s nekog službenog puta donijeti električnu dekicu da te grije kad ga nema. Ovo mu je debeli minus.
Bit će meni debeli minus sutra kad se smrznem vani
Vidiš ovo za dekicu mi nije palo na pamet 
Šta ćeš ići vani, kolce si prenijela.
Šta ćeš ići vani, kolce si prenijela.
ccccc...treba vrt pripremit za zimu, pobrat grah(koji će se očito nočas smrznut), doteglit dunje iz voćnjaka, a nisam još ni povadila cvijeće van. Prebrzo mi zima došla ove godine.