Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.241.323
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
ddarknessfairyy kaže...

On je samo mislio da je podvalio krivi ključ jer sam ja zamjenila krivi za pravi pa sad ja imam pravi iako on misli da ja imam krivi {#}

Šta misliš tko vam čisti flašice svaku večer {#}

Sutra uflaše ide šimino extra djevičansko ulje.{#}

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Sutra uflaše ide šimino extra djevičansko ulje.{#}

Mislim stvarno pa zar me toliko mrziš pa me hoćeš otrovat dizelom? {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
18 godina
ddarknessfairyy kaže...
XXX-Man kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Bolje ne, ak pogodim nekog bit će mrtvih {#}

ccccc vas dva ko da ste zagorci...samo bi se tužakali. Ja sam već dovukla klopu i pijaču prije par dana. Ko vam kriv šta ste lajali na mjesec pa niste skužili {#}

Samo ti baci :)

Nedaj Bože :)

Nije tog bilo ovdje...lažeš :P

Str 506 {#}

Evo bacam   

Bok svim nehrkalicama, hm pa kakve su to sise jel dost su požutile da nije od predugog stajanja ili nekorištenja jel.SmijehDa ne bi ispala nestašica sisa jel, eto dole jedan video pa šta bude bit če no prije gledanja obavezno skloniti djecu te starce a bome i ranjenike fučkaj ga sad.Šutim{#}

http://vimeo.com/missyj/h2ohtease2

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Mislim stvarno pa zar me toliko mrziš pa me hoćeš otrovat dizelom? {#}

Nije dizelveć ulje iz getribe. Malo ćeš imati mekšu sto.icu, par dana i poslije sve 5. To je za tvoje dobro, poslije ćeš moći ponijeti 10 kolaca od jednom.{#}

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Nije dizelveć ulje iz getribe. Malo ćeš imati mekšu sto.icu, par dana i poslije sve 5. To je za tvoje dobro, poslije ćeš moći ponijeti 10 kolaca od jednom.{#}

Isti vrag(evo sad možete reć da se ne kužim u sve živo {#}) Jako lijepo od tebe što se brineš za moju probavu al za tak nekaj mi je dosta litra mlijeka {#}

Nema kolaca više...danas odteglila zadnje {#}{#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina

Priznaj da si ti upravljala a dragi ih je navlačio na svojim leđima.

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Priznaj da si ti upravljala a dragi ih je navlačio na svojim leđima.

On?{#}{#} taj u životu 5 minuta nije u vrtu proveo...samo zna filozorirat..noup ja sam fizikalac u kući. Radim sve od natezanja kolaca, košnje trave(kosom flakserica mi je preteška za držat), farbanja, zabijanja čavala do betoniranja {#}

15 godina

Jel bar kuha i čisti?

12 godina
neaktivan

Noup, opet ja {#}

15 godina

Pa koje su mu to kvalitete, da još nije deložiran?

Tehničar nije, to već znamo od prije....Smijeh

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Pa koje su mu to kvalitete, da još nije deložiran?

Tehničar nije, to već znamo od prije....Smijeh

{#} to je najvažnija kvaliteta...i to što može trpit moj karakter {#}

15 godina

Ako je tako brnjica gore i ključ u bravu.

12 godina
neaktivan

Meni il njemu? {#}

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Meni il njemu? {#}

Njemu i nisam mislio doslovce već....

12 godina
neaktivan

Ni ja nisam mislila doslovce {#}

15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

LN svima {#}

15 godina
neaktivan

Mario, razočarao si me.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
17 godina
neaktivan

Otvoreno!!

Dobro veče!

ddarknessfairyy kaže...
Joj ovaj Bono mi nikad nije išao pod kapu...Stonesi da al U2 ne {#}

Da vam uništim koncepciju

{#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer svima...

12 godina
neaktivan

Červe

koji je jarac ovo vani? DVA stupnja...ak ovak nastavi sutra ujutro će mi se smrznut i ovo malo mozga šta mi ostalo {#}

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Červe

koji je jarac ovo vani? DVA stupnja...ak ovak nastavi sutra ujutro će mi se smrznut i ovo malo mozga šta mi ostalo {#}

Znaš proceduru, stisni se uz ovog svoga. Ako su mu noge hladnije od tvojih, potjeraj ga van iz kreveta.{#}

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Znaš proceduru, stisni se uz ovog svoga. Ako su mu noge hladnije od tvojih, potjeraj ga van iz kreveta.{#}

Neeema...prazan krevet večeras {#} al budem natjerala ovu svoju čupavu lajavu beštiju da mi spava na nogama {#}

15 godina

Pa šta nije mogao s nekog službenog puta donijeti električnu dekicu da te grije kad ga nema. Ovo mu je debeli minus.{#}

18 godina
mario.L_hr kaže...

Večer svima...

Bok svim nehrkalicama, eh ti američki filmovi i veličanje njihove snage moči itd.Belji seKad smo več kod toga jel, eto dole jednog odlično iskombiniranog videa sa mjuzom koja je posuđena iz jednog recimo isto tak vrlo poznatog originalnog avijatičarskog videa e sad o kojem se to videu radi to bi ti ko stara đomba trebal znat jel.Izlanuo se{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Pa šta nije mogao s nekog službenog puta donijeti električnu dekicu da te grije kad ga nema. Ovo mu je debeli minus.{#}

Bit će meni debeli minus sutra kad se smrznem vani {#} Vidiš ovo za dekicu mi nije palo na pamet {#}

15 godina

Kad se već šamaramo avijatičarskim videima, evo jednog meni dragog:

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Bit će meni debeli minus sutra kad se smrznem vani {#} Vidiš ovo za dekicu mi nije palo na pamet {#}

Šta ćeš ići vani, kolce si prenijela.{#}

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Šta ćeš ići vani, kolce si prenijela.{#}

ccccc...treba vrt pripremit za zimu, pobrat grah(koji će se očito nočas smrznut), doteglit dunje iz voćnjaka, a nisam još ni povadila cvijeće van. Prebrzo mi zima došla ove godine. {#}

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

ccccc...treba vrt pripremit za zimu, pobrat grah(koji će se očito nočas smrznut), doteglit dunje iz voćnjaka, a nisam još ni povadila cvijeće van. Prebrzo mi zima došla ove godine. {#}

A da probaš dat otkaz (od doma) uz ovu pjesmu:

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

A da probaš dat otkaz (od doma) uz ovu pjesmu:

{#}{#} dobra ideja {#}{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice