Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.242.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
12 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
mario.L_hr kaže...
ddarknessfairyy kaže...

gospođa majka je još ratobornija {#} šta misliš na koga sam takva zbrčkana? {#}

Ma nema šanse, sad ga muljaš sve u 16. To je ipak fina gospođa, ipak je u mladosti obilazila mjesta gdje se širila tolerancija i nenasilje.

Je i onda je ušla u zonu sumraka zvanu klimakterij {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina

Kod vas žena ništa ne može biti jednostavno, uvijek neke komplikacije.{#}

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Kod vas žena ništa ne može biti jednostavno, uvijek neke komplikacije.{#}

Zato nas i volite {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina

Ma to se mi samo šmajhlamo da ne moramo kuhati, prati, peglati, čistiti, nositi kolce uz brijeg....

{#}

Čuj tebe ima po svim "zanimljivim" temama. Ja sam misli da si samo stručnjak za paranormalno uz fantastično poznavanje svih vrsta konektora, kad tamo đenje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 23:58 (mario.L_hr).
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ma to se mi samo šmajhlamo da ne moramo kuhati, prati, peglati, čistiti,....

Čuj tebe ima po svim "zanimljivim" temama. Ja sam misli da si samo stručnjak za paranormalno uz fantastično poznavanje svih vrsta konektora, kad tamo đenje.

Da da,samo radi toga...a ne zbog onog šta imamo među nogama {#}

Kojim to zanimljivim temama? Pa pišem na 3 teme(tu/birc,što se događa, metal) na ostalima trolam {#}

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Kojim to zanimljivim temama? Pa pišem na 3 teme(tu/birc,što se događa, metal) na ostalima trolam {#}

Daj me prosvijetli, pojma nemam. Zar je kod vas nešto drukčije. Meni stalno govore da ljubav dolazi kroz želudac tako da imam ogromnu količinu ljubavi.

Znači nisi stručnjakinja za paranormalno. Baš sam te htio zamoliti da mi dobaciš kakav slasni burek , telekinezom (koja je to marka skutera tele? ovo o kinezima sam shvatio).

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Daj me prosvijetli, pojma nemam. Zar je kod vas nešto drukčije. Meni stalno govore da ljubav dolazi kroz želudac tako da imam ogromnu količinu ljubavi.

Znači nisi stručnjakinja za paranormalno. Baš sam te htio zamoliti da mi dobaciš kakav slasni burek , telekinezom (koja je to marka skutera tele? ovo o kinezima sam shvatio).

Nisam ja ni spomenula ljubav...naravno da ide kroz želudac {#}

"rekreacija" ide vašim kablom u naše adaptere(da u množini)

pheheh ebla te telekineza...ja uopće nisam o kinezima raspravljala neg o ovima koji teladi čitaju misli {#}

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Nisam ja ni spomenula ljubav...naravno da ide kroz želudac {#}

"rekreacija" ide vašim kablom u naše adaptere(da u množini)

pheheh ebla te telekineza...ja uopće nisam o kinezima raspravljala neg o ovima koji teladi čitaju misli {#}

Sad sam potpuno zbunjen. Otkud sad u priči adapteri. Morat ćeš mi to nacrtati ipak sam ja u godinama (kriza je pa se i ginko neredoviti pije).

Što se tiče čitanja misli teladi, bolje da ne napišem što mislim o tome (hint)

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Sad sam potpuno zbunjen. Otkud sad u priči adapteri. Morat ćeš mi to nacrtati ipak sam ja u godinama (kriza je pa se i ginko neredoviti pije).

Što se tiče čitanja misli teladi, bolje da ne napišem što mislim o tome (hint)

No da ti i crtam još. {#}

Bolje mi nemoj mozgeke na nikakav način pokazivat, to i jezici, papki, želučeki i ostale iznutrice su mi toliko bljak da ih nemogu ni skuhat a kamoli jesti.

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

No da ti i crtam još. {#}

Bolje mi nemoj mozgeke na nikakav način pokazivat, to i jezici, papki, želučeki i ostale iznutrice su mi toliko bljak da ih nemogu ni skuhat a kamoli jesti.

Kakav ti je ovo primjerak s tri muška izdanka? Da nij možda došao iz Černobila?

Ma di si ti vidjela sliku? Ja sam ti samo dao recept ako ti kakav telić dođe na čitanje mozga.{#}

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Kakav ti je ovo primjerak s tri muška izdanka? Da nij možda došao iz Černobila?

Ma di si ti vidjela sliku? Ja sam ti samo dao recept ako ti kakav telić dođe na čitanje mozga.{#}

ma muški, ženski nebitno bila samo ilustracija(ko kad ovi u jutarnjem na tekst kamion se zabio u stup nalijepe sliku fiće u jezeru) Ugl. trebalo je predočit da ti kao pripadnik muške vrste imaš jean kabel a mi žemske 3 ulaza {#}

Čim pročitam recept imam sliku pred očima {#}

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

ma muški, ženski nebitno bila samo ilustracija(ko kad ovi u jutarnjem na tekst kamion se zabio u stup nalijepe sliku fiće u jezeru) Ugl. trebalo je predočit da ti kao pripadnik muške vrste imaš jean kabel a mi žemske 3 ulaza {#}

Nemoj ti meni krive ilustracije postavljati, samo me zbunjuješ. Da li ti to hoćeš reći da smo mi kao muškarci hendikepirani u startu?

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Nemoj ti meni krive ilustracije postavljati, samo me zbunjuješ. Da li ti to hoćeš reći da smo mi kao muškarci hendikepirani u startu?

Ovisi jel manjak kablova za potpuno popunjavanje smatraš kao hendikep ili kao mogućnost izbora.

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Ovisi jel manjak kablova za potpuno popunjavanje smatraš kao hendikep ili kao mogućnost izbora.

Sad si počela pričati ko domaći političari. Da li ti misliš da je to hendikep ili ne? Nemoj mi se sada izvlačiti na tehniciranje.

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Sad si počela pričati ko domaći političari. Da li ti misliš da je to hendikep ili ne? Nemoj mi se sada izvlačiti na tehniciranje.

Ak je kabel zadovoljavajuće duljine i širine onda nije hendikep {#} A na tehniciranje se izvuć mogu samo nogometaši. Valjda zbog količine love koju vrte {#} Meni tehniciranje ide na živce {#}

15 godina

Napokon iskreni odgovor. Bolje da ne nastavimo ovu temu jer će se javiti hrpa "tehničara" koje zanimaju brojčani podaci. Smijeh

Tko zna, zna. Tko ne zna, njemu 2,{#}

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Napokon iskreni odgovor. Bolje da ne nastavimo ovu temu jer će se javiti hrpa "tehničara" koje zanimaju brojčani podaci. Smijeh

Istina...pametnije je ne nastavit jer će nam Xxx uha na mašnicu svezat {#} 

a i meni je pametnije da odem na spavanje. Treba sutra ujutro rano u šumu po gljive prije nego dođu ovi genijalci koji s grabljama beru vrganje.

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Istina...pametnije je ne nastavit jer će nam Xxx uha na mašnicu svezat {#} 

a i meni je pametnije da odem na spavanje. Treba sutra ujutro rano u šumu po gljive prije nego dođu ovi genijalci koji s grabljama beru vrganje.

Ajde, bolje da su gljive u pitanju a ne npr. jagode.{#}

LN i ja sam gotov s III šihtom.

18 godina
mario.L_hr kaže...

Bok svim nehrkalicama, ma dost tih zamaskiranih sexy razgovora jer če odgovorni skužit vaše prljavštine pa budete završili na hlađenju sa kartonom vu đepu.Smijeh

Treba malo okrenut na mjuzu jel pa šta bude bit če i nema frke jel.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Dobra večer svima....

Tiby kaže...

Nemamo ništa za jesti ni piti, suša totalna.{#}

Barem se možemo glupirati do mile volje, još nisu uveli porez na glupiranje (samo za birtiju i ekipu koja se skuplja tamo):

16 godina
moderator

Večer :)

TROLLBUSTER ! ! !
15 godina
XXX-Man kaže...

Večer :)

Imaš li kakav protuodgovor ili da završim seriju s Šemsom?

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Imaš li kakav protuodgovor ili da završim seriju s Šemsom?

Smijeh

TROLLBUSTER ! ! !
15 godina

Večer...

Nema darkerice, zar nije išla brati gljive?{#}

16 godina
moderator
Tiby kaže...

Večer...

S kolcem {#}

TROLLBUSTER ! ! !
15 godina
XXX-Man kaže...

Smijeh

Završili smo za večeras s glazbom.{#}

Tiby kaže...

Večer...

Ja mislim da je ipak išla brati jagode.....{#}

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Završili smo za večeras s glazbom.{#}

Nemoj po ekranu {#}

TROLLBUSTER ! ! !
15 godina

Možda je našla odgovarajući adapter.{#} 

16 godina
moderator
Tiby kaže...

Ili kinesko tele :)

TROLLBUSTER ! ! !
12 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Večer...

Jel me netko tražio? {#}

Jesam al danas slab ulov {#}

XXX-Man kaže...
Tiby kaže...

Ili kinesko tele :)

Kad ti ja dam tele {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice