- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vidim da sam dobio 3 hvala. hvala svima koji su dali

evo doša iz trogira, malo vanka bia i slučajno otiša na mzoš stranicu da vidin šta je sa stipendijon
i došla je nakon dugog čekanja, sutra odma u šoping
??a liva je slomljena već 2 god. dok me zaj.. jer san slika a on je reka da je sve u redu i ja
mis da san samo istega, a kad san 6 mis kasnije iša slikat vidia se lom i onda jedino
operacija (2000 eura) ali ka možda ne uspije i tako to, a boli ne mogu teret podnit i tako
najgroe je šta san u 10 mis slomia i desnu šaku i nosia gips 3 mis a ni ona nije dobro
a liva je slomljena već 2 god. dok me zaj.. jer san slika a on je reka da je sve u redu i ja
mis da san samo istega, a kad san 6 mis kasnije iša slikat vidia se lom i onda jedino
operacija (2000 eura) ali ka možda ne uspije i tako to, a boli ne mogu teret podnit i tako
najgroe je šta san u 10 mis slomia i desnu šaku i nosia gips 3 mis a ni ona nije dobro

a liva je slomljena već 2 god. dok me zaj.. jer san slika a on je reka da je sve u redu i ja

Kaj je ovo ???
Pa nije valjda da spavate???????

Kaj je ovo ???

Kaj je ovo ???

Tak treba!
Pa ko jos spava?
Tak treba!
Pa ko jos spava?

Tak treba!
Pa ko jos spava?

Ljudi jel misli tko danas zaigrat kladionicu?

Ekipa, ne mogu vise ostat budan preumoran sam, lijepi pozdrav i laku noc.
Sada mi se slobodno beljite
Ekipa, ne mogu vise ostat budan preumoran sam, lijepi pozdrav i laku noc.
Sada mi se slobodno beljite

Ode i ja spat isto cim pocnem razmisljat o kvaliteti hrvatske nogometne lige spava mi se tak je zanimljiva ko da gledas gljive poslije kise kad rastu laku noc svima!
Ode i ja spat isto cim pocnem razmisljat o kvaliteti hrvatske nogometne lige spava mi se tak je zanimljiva ko da gledas gljive poslije kise kad rastu laku noc svima!
HeHe...
Jel Ivan-M prisutan? ako, je..nek se prijavi na portu.
Hehehehehehehehe.U carstvu snova
nalaze se sad,...ova dječica nova.
A stari insomniac će zatvorit temu za danas...
osim ako se ne nađe neki freak da to učini iza mene.
dupli dupli ....da bar dobis zuti..xD
btw: samo se zezam
Večer ljudi
Večer...večer....hehehehehe.Vidi se tko je inventar na forumu
jel netko ima link za pjesmu(ali ne za download) "R.E.M - Drive" ali da nije iz koncerta, ili nesto live, mora biti studijska proizvodnja xD
Vecer... napokon idem naruciti komponente u pon.
Jel ja mogu naruciti i platiti pa da mi dodju na adresu komponente kojih nije bilo u trgovini ? (links)
Pozdrav svima!